Trööööött

Vilken dag!! Blir ett kort inlägg...

Idag var andra dagen på praktiken, första intrycket igår var katastof (!) - inga kläder, inga arbetsuppgifter, inte alls uppstyrt! - men det har som tur är fortsatt bättre. Skoj att möta lite patienter även om det inte är några jättespännande "sjukdomar"! Somnade inte förrän efter 01 inatt och klockan ringde 06.15, dessutom sov jag dåligt efter halv fyra någon gång så jag har varit nåt sjukt trött idag. Svårt att kväva gäsparna på vårdcentralen.. Imorn blir det upp samma tid så jag ska kolla Idol om ett tag och sen soova! Tvättar just nu och ska diska också - allt för att hålla mig aktiv! Började med att stänga luckan till ena tvättmaskinen så att den startade innan jag valt program och lagt i tvättmedel och fortsatte med att starta den andra då jag märkte att jag tryckt 60 grader till en 40-tvätt! Lyckat Linda! Jag är inte alls trött :D

Igår efter praktiken blev det stressigt till gympan men den gick väldigt bra och sen TRÄNADE JAG!! Det ni. Var riktigt skoj! :) Hem efter det blev det för att greja med en massa viktigheter och betala räkningar - mer vuxenpoäng till mig! Tyvärr hann jag inte läsa något till skolan och idag finns ingen möjlighet att jag orkar det. Tar tag i det imorgon! Håll tummarna för mig ;)

Pussåkram från Lindsy ♥

Hope there's someone

Helluu!

Sitter i soffan och är lite bitter och trött på mig själv som aldrig tar tag i saker! Träning framförallt! Var väldigt nära att gå på Body Combat idag som jag faktiskt tycker är roligt till och med - men det ändrades i sista sekund. Då tänkte jag att en powerwalk senare iaf är bättre än inget... Men blev den powerwalken av? Nej, den blev ju inte det :( Skyller på mörkret och blåsten, men egentligen finns det inga ursäkter. Gaah! Skärpning nu! Har bokat ZUMBA tills imorgon efter barngymnastiken, det är väl alltid nåt..................

Helgen i Karlstad var som ni kanske förstått mycket bra! Nästa gång (inom snar framtid!) får det hinnas med en ordentlig myskvälll också med serier/film! Tiden går så fort.

Idag har jag och min Adri varit å kollat på mer kök, damn va mycket pengar allt kostar!.. Har nog inte riktigt insett vad det innebär allt detta.. :) Men det ska bli sjukt kul! Imorn får vi bestämma oss och beställa köket så fort som möjligt, det är ju tyvärr lång leveranstid på allt.. :( Har börjat rensa ut lägenheten här också, inga gardiner längre och lådor står här och var.. Men detta kommer bli så bra så! Man vill ju så mycket bara, greja här, ändra där, köpa det, göra det. Samtidigt som man som sagt ska ha tid och ork till träning och plugg! Puh.

Imorgon blir det upp tidigt, dags för VFU! För er som inte är involverade i studentlivet betyder detta Verksamhetsförlagd utbildning - fina ord det där! ;) Jag och Josefin blev tilldelade Brålanda Vårdcentral, oh yeah! ;D Ska bli riktigt kul faktiskt! Lite nervös inför själva känslan - kommer jag tycka om det? Passar det mig? Jag är en av få i min klass som aldrig jobbat inom vården... Sjukt svårt att veta om det är min grej på grund av det. Men det blir nog bra och ska iaf som sagt bli intressant! :)

Nu ska jag försöka läsa lite, det har varit dåligt med det ett tag nu, framförhållning är svårt under en lugn vecka! Då njuter jag gärna och glömmer lätt av att det kommer desto mer litteratur veckan därpå..

Mycket ska ändras nu! Kanske får man en ordentlig nystart när vi flyttat och allt :)


Du är bäst



With love, Linda

26 september 2010

Goodmorning!

Gårdagen var bra! :D Kvällen slutade lite sämre dock kanske, haha, vi bestämde oss i sista sekund för att ta bussen in till stan för att gå ut, och missade den såklart! Då blev det taxi in, dyrt! Men inte nog med det, sen var det 200 meter kö överallt så vi tog taxi tillbaka utan att varit ute! Hahah :D Flummigt och slöseri med pengar, inte alls bra som student! Men men :)

Nu gör min hemmafru pannkakor till frukost - mums! Hon är bäst! Jag har varit duktig och bäddat sängen! ;)

Carzan filmade en massa sjuka filmer igår men här är några kort iaf.. :)

Haha, gillar du min nya stil älskling?


Min snygga bästa Carzan









Pannkakstime!!!

Misslyckat!

Tjena!!

Dagen på stan var mycket trevlig - och mycket KALL!! Verkligen dags för inköp av vinterjacka snart.. Jag höll i pengarna hyfsat ordentligt tycker jag, en topp till ikväll från VILA för halva priset och en provsticka till potatis för hela 15 kronor är allt!!! Oh yeah. Sen går det ju tyvärr en del pengar till bussresorna här i K-stad :( Men men, vad är inte värt för att få umgås med CARZAN? :D ♥

Just nu sitter jag i mjukisar och tjocktröja (var tvungen att värma upp mig!) och väntar på hemkörnings-pizza!! Varför detta då? När jag och carro är så duktiga med dieter osv menar jag... (eller inte, men ändå). Vi hade så fint förberett en pasta+kycklingrätt med champinjoner och paprika och skulle precis börja steka kycklingen när vi luktade på den och höll på att kräkas!! USCH! Vi tog lukten som ett "Nej, ät mig inte!" och slängde kycklingen rakt ner i soporna. Tur var väl det, men där stod vi utan mat. Misslyckat! Så om 30 minuter kommer det väl en pizzagubbe och ringer på dörren! Vilken service det finns här i Värmland :D

Carro står naken i duschen, jag väntar på min tur. Lyssnar på partymusik och äter lite chirre. Det blir nog svarta jeans, den nya toppen och mina "acnekopior" ikväll! Inflyttningsfest och eventuellt utgång nästa!

PUSS

I K-stad!

Klockan är nästan tolv och jag ligger kvar i sängen. Visst är det underbart att kunna göra det ibland? Dessutom har Carzan världens skönaste säng så hur svårt är det inte att motstå? :)

Som ni förstår är jag alltså i Karlstad nu hos min favvo Caroline! Mumma! Här kommer ni till hennes blogg. Så himla mysigt att umgås igen, och snart ska vi ut på stan. Kan bli farligt med tanke på Carros shoppingbegär ;) haha! Men jag ska hålla i pengarna. Vartenda öre måste sparas till lägenheten! Sen ikväll blir det inflyttningsfest hos Matilda som bor här med sin pojkvän, var sjukt längesen jag träffade henne men det ska bli skoj! Johanna och Malin (alla tre är klasskompisar sen 1an till 6an, det ni!:)) kommer också! Antar att det blir utgång - K-stads uteliv är sjukt mkt bättre än Trollhättans så jag hoppas på en bra kväll.

Kanske hinner med något inlägg lite senare, nu kanske man ska ta och hoppa upp!

With love, Linda

På tåget

Förlåt Carro att jag inte uppdaterat ;)

Igår var en bra dag, idag har varit en sämre...

Jag, Adri, hans mamma och min mamma åkte ner till Ikea igår och kollade kök. Först och främst - det kan ha varit den sämsta servicen någonsin!!! Blev så frustrerad. Men tillslut fick vi ihopritat ett hyfsat kök och jag är såå sugen på att beställa och börja greja! =) Vi var även på Kvik som ligger bredvid, där hjälpen var desto bättre. Vilken skillnad! Där fick vi lite fler tips och sen var det bara att åka hem för att fortsätta rita.. :) Jag kom hem med en del inköp från Ikea; ett jättefint skrivbord (som jag för övrigt får i födelsedagspresent av Adris mor, så snällt!!), grejer till köket (bland annat diskhanddukar, gryt/stekpanneunderlägg, potatisskalare, vitlökspress, grytvantar....), ny toaborste haha och gardiner till sovrummet! Så kul med IKEA!


Skrivbord, IKEA 599:-
Litet och smidigt!

Gardiner, IKEA 79:- Släpper in ljus! Billiga! :)



Idag var det dags för begravning för farfar. Min första begravning i livet - hoppas det dröjer länge till nästa.. Det var riktigt jobbigt och tungt. Alla är vi ju olika, men jag blir så himla lätt väldigt upprörd när jag blir ledsen. Det är inte bara massa tårar som rinner, utan jag har svårt att lugna mig vilket gör det hela så mycket värre. Men ledsen är väl tillåtet att vara i dessa stunder så.. Nu har jag sagt hejdå och det känns bra. Men jobbigt har det varit hela dagen, känner inte riktigt att jag "gråtit färdigt". Kan man säga så? Det blir nog bättre snart, speciellt när jag är framme i Karlstad dit jag är påväg nu! Det blir ju lättare till tårar såhär när man är själv, sen har jag min Carro att umgås med! ♥

Sov gott Farfar!

Sovmorgon

Godmorgon! Idag fick jag sovmorgon :) En konstig sån dock, A åkte till jobbet innan 7 och efter det vaknade jag varje kvart eller halvtimme heela tiden. Hade inte ställt klockan så det kanske gjorde att jag trodde att jag försovit mig? Men men, skönt att iaf kunna ligga i sängen, och jag somnade ju om en liten stund mellan dessa kvartar ;)

IDAG SKA JAG OCH MIN POJKVÄN TILL BANKEN FÖR ATT SKRIVA PÅ LÄGENHETSKONTRAKT!!!!! :D:D:D:D:D JAAAAAAAAAAA! :)

Vi har fått extranyckel och 1 oktober blir den våran!! Weeiii! Var där igår och visade den för mamma och pappa och mätte lite å så inför vårt nya kök. Imorn ska jag, A och hans mor till Ikea och kolla och planera! Mamma och pappa är dumma och tycker att jag ska ha mitt släktkalas den 3 okt I LÄGENHETEN. Haha!! Men det kanske är lite skoj :D

Nu ska jag äta frulle och göra mig iordning inför bankmötet, sen blir det en föreläsning mellan 13 och 16..
Lyssnar på Flo Rida's Club cant handle me - blir så glad av den ! :D

Ha en skön dag, hörs sen!

Puh!

Oj, oj, oj, vad jag är ur form! Det känns att man inte tränat på ett tag.. Men jag å kathy var duktiga i en timma och det kändes sjukt bra att iaf komma igång! Nu har jag precis fått i mig asgod mat som jag lagat alldeles själv!! :D (Matlagning är inte min bästa sida, inte heller mitt största intresse...). Inga kolhydrater heller så jag är nöjd!!


Pannbiff, kokta morötter, gurka och tomat!
Haha nu när jag ser det såhär och läser hur det låter - hur svårt är det att laga detta? :D
Moahaha, men jag är stolt ändå!!


Nu dags för nästa motionering för dagen - vilken nystart!! Jag ska iväg med Elin, Linda och Kathrine för att klättra! Utan linor å sånt, men jag antar att det inte är jättehögt? Kan i vilket fall blir sjukt flummigt med oss 4!

HEY HO, LETS GO!


20 september 2010

Idag börjar jag mitt nya liv! Igen! Haha, vi får se hur det går... men om en halvtimma ska jag iaf åka å träna! Det är en bra början tycker jag! Ska träna med Kathy, ska bli riktigt kul att träffa henne och prata för det var sjukt längesen! Usch! Jag har haft massa i skolan och hon har gjort mycket annat, bland annat skaffat pojkvän :D så glad för hennes skull! ♥

Den här veckan känns mycket lugnare när det gäller plugget, såå skönt! Suttit och läst lite nu, såklart är det ju rätt mycket men i princip behöver jag inte ha läst klart allt förrän nästa fredag! Om nästan 2 veckor alltså :) Idag är jag ledig från skolan, imorgon är det heldag men sen på onsdag bara halvdag. Torsdag+fredag skolfritt! På fredag har jag iofs egentligen två föreläsningar, men då är det begravning i Göteborg för farfar.. Första begravningen i mitt liv för mig, känns jobbigt. Men det blir nog bra!

Hoppas på att kunna umgås mer med mina vänner den här veckan i vilket fall! Nu blir det träning för min del, sen hem å laga nån mat! Pannbiff?

Vad händer??

Vad var det som hände? SD i riksdagen?? WTF!!! INTE okej. Sverige kom igen, det går utför...

Jag har krupit ner i sängen, blev riktigt god mat förut och en film, och så valvaka förstås... nu är jag trött!

Godnatt! 

Söndag

Hej bloggen!
Ligger hemma på Onsjö å slappar, skulle kunna sova tror jag! Har idag hunnit med en fika med underbara stina och carro, var alldeles för längesen jag träffade stina!! ♥ Efter det var jag och röstade och ikväll blir det förhoppningsvis god mat med A.

Lördagskvällen spenderades på två olika fester, först blev det kräftskiva hos Mathilda, jättemysigt! Speciellt mysigt att träffa Lisa! Där hann vi tyvärr inte stanna mer än 2 timmar - kändes nästan lite som studentbjudningar ;p Nästa stopp blev hos Fredrik och Marie som hade inflyttningsfest! Också trevligt :) någon utgång blev det inte, men jag var rätt trött efter veckan så det gjorde mig inget! Sov ut i morse vilket var väldigt skönt.

Idag fick jag äntligen inhandlat en ny skolväska också! Min håller ju på att rasa samman totalt! Det blev en snygg svart väska från Accent, endast 349 kr!! Har nog bestämt mig för vinterjackan också som jag la upp häromdagen, så den la jag undan idag! Måste bara fixa pengar till kontot...

Min syster är hemma i helgen så i fredags åt vi räkor och massa gott hela familjen! Så mysigt att träffa henne :) Hon hjälpte mig att rensa min garderob här hemma också, vi hann inte klart men vi kom en bit på väg. Det blev en STOR hög "sälja/ge bort", en lite mindre "släng" och en ganska så liten hög "spara och använd".. men men, det var välbehövligt!! Funderar på om jag ska orka fortsätta lite med det nu kanske...

Två kompisar till mig och Adri har nyss fått barn båda två med bara en veckas mellanrum och idag träffade jag på dom båda av en slump! Så underbart söta bebisar, man blir så varm i hela kroppen! =) De var ute på promenad med barnvagnen i solen och det fina vädret, kan det bli bättre? Hoppas på att snart kunna ses ordentligt allihop!

Nu ska jag göra något vettigt!
With love, Linda

Födelsedag...

Det här inlägget tillägnas min vän CAROLINE. Det är alltså inte min födelsedag idag, utan det är Carzan som fyller!! 22 år är hon nu :) Om några timmar ska jag hem till henne på födelsedagsfika! :) Mycket trevligt!
Carro läser vanligtvis till lärare i Karlstad men har varit hemma ganska mycket nu, och det är jag ju van vid nuförtiden! Kommer sakna henne så sjukt mkt när hon flyttat ordentligt igen, hur ska jag klara mig? Min bästis!!
Älskar dig carro ♥



Kan ju passa på att - jag känner mig ju lite tvungen - lägga upp en bild på en rolig grej jag gjorde tillsammans med min underbara vän. Kenza var i Göteborg för några helger sen, och vi kände att vi såklart inte kunde vara sämre än småtjejorna. Så ett kort blev det! Har ju varit snyggare på kort än här kanske, men vafan! :D Vi bjuder på det!




Nu ska jag planera inför terminens första gymnastiktimme med mina 7-9 åringar. Jag får hjälp av två tjejer som heter Josefin och Enna, och jag tror det kommer bli guld! Min dag idag har varit lite upp och ner, på bussen hem från skolan kände jag att det enda jag gör är att va i skolan, komma hem och plugga så gott jag kan, sova, gå upp för att åka till skolan igen och.så.vidare... Men nu är jag lite mer positiv - svackor har vi ju alla ibland!

Hoppas ni mår bra och har en fin torsdag - imorn är det fredag!! :D

Check!

Städa garderoben - check!
Vika/sortera tvätt - check!
Thaimat med älsklingen - check!
Plugg - mja, ett check får ni inte än, men jag är på god väg! En powernap på 40 minuter var välbehövligt dock, och det gör mig frustrerad!! Ska man inte klara av att vara vaken en hel dag? Men men, piggare blev jag efteråt iaf vilket väl är hela grejen...

Nu blir det IDOL (med läsning i pauserna förstås), och sen har jag 1 timma kvar att bara rikta in på studerandet. Känner mig iaf mer peppad nu än förut, bland annat tack vare telefonsamtalet med min syster ♥

Jag fick förresten en komplimang för mina ögonfransar häromdagen, sånt gör en glad eller hur?! :)
Jag använder Lancome's Hypnose Drama - rekommenderas starkt!

Hemma

Ingen alltför lång skoldag idag, jag åkte bussen kvart i 9 i morse och för en timma sen var jag hemma igen. Skönt! Däremot var dagens andra föreläsning något av det värsta jag varit med om. Mer uttråkad får man kämpa för att vara! Man undrar ju ibland hur vissa lärare tänker... för att inte tala om en del av eleverna, Pstavar hit och reumatism dit - men nu inte mer om det!

Att göra idag:
Städa garderoben - just nu är den ett bombnedslag! Kläderna förtjänar bättre!! =)
Vika/sortera tvätt
Hämta thaimat i stan och äta med A :)
PLUGGA...

I vilken ordning det blir får vi se, men jag har en känsla av att sista punkten förblir sist... :/ vilket den inte borde! Har jag fel inställnig då? Fasiken att allt ska handla om självdisciplin! Jag ska ringa min syster och få lite av henne tänkte jag, och även intervjua henne.. det tycker hon säkert är skoj! :D

Min senaste shopping, väldigt H&M-inriktad av en slump.. :)


Svart transparent blus med volanger, militärgrön tunn kavaj (ja, jag SKA skaffa mig ett strykjärn ;) ), svart kjol med silverdragkedjor, kängor med snörning och dragkedja på insidan, mönstrad sjal. Allt kommer från H&M bortsett från kängorna som du hittar på Skopunkten!


Jag har funderat ett tag på den här jackan från SELECTED FEMME.
Vad tycks? Ett tusen riksdaler fattigare och den är din!



Ha en skön eftermiddag!

With love, Linda


Trött!

Åh herregud va trött jag är. Gick upp 06.30 för å köra min pojkvän till jobbet. Jag åker ju buss till skolan varje dag, men idag ska pappa ha bilen så då fick A välja mellan att bli skjutsad eller att cykla. Och vädret var inte riktigt cykelvänligt tyvärr... Nu har jag halvsovit 45 min vilket nästan är värre än att va vaken och uppe ordentligt, men jag la mig i sängen igen när jag kom hem för att läsa lite inför skolan, och det tog inte så lång tid innan jag kände att det inte skulle gå hehe... så som sagt, somnade gjorde jag! Mer eller mindre. Nu är jag knappt vaken. Hoppas jag fixar 4 timmars föreläsning!

Syns det hur pigg och fräsch jag är? Nu blir det frulle!


Pluggdags!

Klockan är kvart över tre - har jag börjat läsa mina 300 sidor än? Nej, jag har ju inte det...

Gick upp vid 10, skönt att känna sig utsövd! Sen ville Adri till Överby och jag var inte svårövertalad... Tvådagars alltså, farligt! Det blev faktiskt lite shopping till mig själv, igen. Nu är det bannemig stopp! A hittade ett par jättesnygga boots, men det blev inget köp där. Kan nog hända att han är innehavare av dessa inom snart framtid ändå! :)

Så NU jävlar är det dags att plugga! Har druckit en kopp kaffe, och här i lägenheten ingår påtår så det är ju bara att köra! Tyvärr har jag bara 2 timmar på mig, sen är det kalas i Vargön för Adris systerson. Vad blir han till mig? Ingenting? :P

Soooom sagt, nu kör vi! Wish me good luck...


Kafferast

Min kära Elin hängde med till Överby!! Tack! ♥

Det blev lite shopping - är det okej som student? :/
Inköp: en militärgrön kavaj från H&M, en sjal, och skoor! Faktiskt inte dom jag tänkte, utan ett par liknande med lite klack. Lite dyrare, men det var det värt! :) Ska fixa en bild senare..

Nu festar jag till det med kaffe och macka med makrillfilé i tomatsås, MUMS!! Eller hur carzan? :D
Om en halvtimme kommer min boy hem, hoppas på att få hinna mysa lite med honom innan jag ska iväg till mötet. Måste in i duschen också, vem uppfann fett hår? Haha!

Efter mötet ska vi hem till min mor å far och äta kycklinglasagne! Ska bli gott (:
Sen ikväll ska jag hem till Linda, hon har fyllt år och det blir lite födelsedagsmys med äpplepaj tror jag! Min vän Kathy flyttade hem från Malmö idag med så det ska bli jättekul att träffa henne :) Många planer, dagen blev fullbokad trots allt, och någon läsning lär inte bli av... hm. Imorn är jag ledig från skolan så då får jag försöka lägga ALL tid som finns åt studierna. "Tyvärr" är Adri också ledig, alltid svårare med koncentrationen då. Speciellt i en 1:a!! Men såklart mysigt att ha honom hemma =)

Ha det bäst!

Godmorgon!

Och välkommen till min blogg förstås ;)

Planerat att börja blogga ett bra tag nu, men aldrig fått tummen ur! Att jag börjar just nu är mest tack vare min bästa vän Caroline, och som ni ser på hennes blogg har jag fått lite inspiration därifrån till min header (:

Behövs en presentation?
Linda Eriksson, 22 år (nja, om 3 veckor), bor i Vänersborg. Skriven hos mamma och pappa men spenderar min tid och mina nätter hos min pojkvän i hans lägenhet! Om en månad är det dags att flytta ihop på riktigt också, ska bli så kul :) Jag började för två veckor sen plugga till sjuksköterska på HV i Trollhättan, hittills verkar skolan ta mycket tid men jag ska försöka blogga en gång om dagen iaf! Bra va?

Jag gillar att titta på tv-serier, Grey's Anatomy, SATC, Lipstick Jungle, Desperate Housewives, OTH, Prison Break, Gossip Girl, you name it! Underbart att bara ligga i soffan i flera timmar och mysa framför detta.. Träna försöker jag göra minst 3 gånger i veckan, gym är det som gäller.. Tänkt som många andra många gånger starta "mitt nya liv", och det har gått sådär. Om jag någon gång kommer dit så innebär det iaf nyttigare mat, MINDRE GODIS, morgonpromenader med jämna mellanrum, rutiner, och som sagt träning. Vi får se hur det går!

Vad mer behövs säga? Det får räcka helt enkelt!

Igår tog jag ledigt från allt, inget läsande, ingen träning, inga krav! Hängde i flera timmar i gympahallen i Vänersborg och umgicks med min mamma! ♥ På kvällen var det mys som gällde med Carzan, underbart! Drack en hel del te, åt lite godis och bullar, spelade monopol (jag vann!!!!) och pratade i timmar. Vi kämpade duktigt med att hålla oss vakna till 02.30 eftersom jag då skulle köra hem carro, men det slutade med att hon somna på soffan och jag kröp ner bredvid världens bästa pojkvän. Inte nödvändigtvis i den ordningen... Så kan det bli! :D Nu har hon lämnat mig här så jag sitter å funderar på hur jag ska lägga upp min dag...

Vill åka till Överby, ska kika på ett par skor som jag tänkte inhandla! Billiga dessutom, jag föredrar absolut äkta skinn när det gäller kängor och stövlar, både snyggare och bättre kvalitet och komfort, men som student får man bortse från det ibland.. :( Dom är iaf sjukt nice!


Kommer från Skopunkten!


Skor står alltid högst upp på min shoppinglista! Jag älskar skor! Favoritaffären är Scorett, utan tvekan! Jag har jobbat där - vilket säkert påverkat mig - men Scorett har alltid något för alla :)

Får se om jag får med mig någon av mina kära vänner till shoppingcentret! Annars blir det mest att börja läsa litteratur inför skolveckan som kommer ("bara" 300 sidor att ta sig igenom...) och ett möte klockan 17 i gympahallen ang. min och två kompisars nystartade tävlingstrupp! Det ska bli sjukt kul att komma igång med gymnastiken igen! Numera tränar jag inte själv, var faktiskt flera år sen sist, men ledare är ju alltid något!

Hoppas ni har en underbar dag!


With love, Linda

RSS 2.0