Mobilblogg

Sitter på bussen för mig själv, påväg till skolan. Har bara en timmes lektion idag - helt okej! Kanske stannar nån halvtimme dock å planerar nästa uppgift med basgruppen. Undervisningen igår gick helt okej men idag ska vi se filmen.. Vilket lär bli mindre kul :p hade extraträning med barnen igår och det gick fint, liite jobbigt bara när dom inte lyssnar haha. Men dom är så himla duktiga å nu är vi fit for fight för tävlingen!! Efter det drog jag till gymmet å va inte hemma förrän efter nio, så det var en fullspäckad dag igår. Idag blir förhoppningsvis lite lugnare, fast inte om jag ska hinna träna.. Har läkemedelsutbildning i eftermiddag också inför sommarjobbet. Och så har ju min älskade Martina kommit hem från hennes 1-och-ett-halvt-års-resa nu så jag hoppas på att hinna få träffa henne med :D over and out.

Borde sovit för länge sen...

Jag är alldeles för trött och opeppad för att stå och undervisa utantill FRAMFÖR EN KAMERA imorgon :( kommer ju noog inte stirra till det och tappa bort mig en miljon gånger... Men men! Om jag är hurtig nog ska jag upp för en powerwalk om mindre än sex timmar... Godnatt!

Bilder från helgen

Här kommer lite blandat från helgen å så :)

Köpte mig ett par nya träningsshorts - med texten GYMNAST på röven höhö! (Mina snygga knäskydd fick vara med på bilden också, eftersom jag tog den in action så att säga - på träningen)


Drack en latteshake!


Köpte den här fina klänningen - men fick sen lämna tillbaka den för att det var HÅL i den :(


Firade Valborg med grill och öl!


...och gick vidare till Butlers där vi träffade RON WEASLEY!!! :D haha!


Gick morgonpromenad längs vattnet


Och avslutar med en bild på bästa ♥Nu ska jag damma fönsterbrädorna haha, innan det är dags för gympa klockan 5. Det är ju tisdag idag så då spenderas drygt 3 timmar i Gymmix, men jag gillart! Var i skolan mellan 10 och 13 idag också och förberedde det sista inför undervisningen imorgon. Måste "öva" nån gång sen ikväll bara :) Tänkte samlat vuxenpoäng och tvättat fönstrena idag, men det kommer jag nog inte hinna med. Får fixa det en annan dag i veckan helt enkelt!

Over and out.

Tillägnat Josefin

Bara för att min trogne läsare Josefin så snällt bett om det, kommer här ett inlägg! :) Jag har dessutom en av hennes hårtofsar här hemma som jag LOVADE att komma ihåg att lämna tillbaka på träningen igår, men trots det så glömde jag såklart haha. Därför är det här inlägget extra tillägnat henne ;) Du får den imorn Jossan, höhö!

Livet rullar på, våren är här och det finns ju inget bättre. Idag har det dock varit svinkallt hehe.. Är bara i skolan 2 dagar i veckan den här sista kursen innan sommarn, och motivationsnivån är inte den högsta, men jag kämpar på. Har inte massvis att göra utan är rätt bortskämd med en lugn skolperiod, men det lilla som finns ska ju bli gjort ändå. Det är väl där problemet ligger liksom, hihi. För lite i skolan är inte alltid bra, helt enkelt :D Bara 29 dagar kvar till tentan iaf och sen är det SOMMARLOOOV! Och då har jag redan läst 1/3 av hela utbildningen - sick! =) Tiden bara flyger iväg som vanligt.

Förövrigt har jag blivit hurtig och börjat gå morgonpromenader. Det ni! 4-5 dagar i veckan går jag upp före frukost och går 45-60 minuter :) Ibland själv, ibland med Emma eller Kathrine. Så himla gött! Speciellt nu när det varit helt underbara morgnar (jag har alltid undrat hur det stavas - morgonar? mornar? måååårnar?:)) med runt 15 plusgrader och strålande sol. Träningen går helt okej också, mina knän gör ont men jag ignorerar och kör på så gott det går. Vad mer kan man göra? Ska äntligen till vårdcentralen nu nästa vecka (en tid jag bokade för 3 månader sen) och KRÄVA en remiss till magnetröntgen. Sen är det bara att hoppas på det bästa. På lördag är det gymnastiktävling här hemma i väners och både mina små gymnaster och jag själv ska tävla. Sjukt taggad!!! :D Ska jobba dock och kommer kanske missa det sista och även prisutdelningen... :( Men men! 10.20 börjar tävlingen - kom och kolla!!!! 

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen plugga, & om jag varit duktig kanske jag belönar mig själv med lite Ben&Jerrys efter det, höhö. Mums! Det är väl en bra taktik? På onsdag ska vi "undervisa" i skolan - och bli filmade. Oh yeah! Hur det kommer gå har jag ingen aning om, men det får tiden (och filmen som vi sen ska se på torsdag) utvisa. Jag ska prata motion i syfte att sänka högt blodtryck..

Hoppas allt är bra med er! Tack för att ni kikar in. Och vem vet, nu kanske uppdateringarna blir lite mer frekventa ;)

Lots of love, LindaRSS 2.0