I'm on the right track, baby, I was born this way

Ska strax ta mig en promenad till gymmet här för lite zumba bland annat! Har inte blivit någon mer träning denna vecka förutom i måndags... Så kan det gå. Varit ledig från skolan idag, vilket var väldigt sköönt. Hade en musiklektion på Norra skolan i morse, men den gick bra och snabbt höhö. Annars har jag mest tagit det lugnt, behövde det! Kommit halvvägs med nästa skriftliga uppgift, hoppas på att bli klar ikväll efter träningen.

Antar att ni hört Lady Gagas nya singel? Vad tycker ni om den? Jag tycker faktiskt den är riktigt bra!! :) Men (!), gå in här och lyssna! En svensk kille som redan gjort en cover på låten, och jag måste faktiskt säga att den är ännu bättre. Hej ny favoritlåt, haha! :D

Dags att byta om!

To make you feel my love...

Har säkert lyssnat på den här (länk) låten etthundratjugosex gånger idag. Underbart fin! :) Vad tycker ni? Ibland fastnar jag för så kallad "depp-musik", det är ju bara så himla skönt att lyssna på. Dessutom är jag ju lite svag för brittiska sångerskor som Adele (:

Nyss hemkommen från gympahallen, hade styrketest idag med småtjejerna! Dom är så duktiga. Sen tänkte jag träna själv mellan 6 och 8, men det gick åt skogen. Stackars Klara skadade sig på tumblingen och det blev inte mycket till träning då inte... Usch! :( Fick istället agera hjälpande hand åt ambulanspersonal m.m, och sista 40 minuterna av träningen var jag inte alls sugen - så jag åkte hem istället... Så kan det gå! Krya på dig gumman ♥

Ska fortsätta med min inlämningsuppgift nu, känner mig inte så peppad men den ska ju vara inne imorgon så jag har inget val. Känner mig lite nedstämd, men det är nog många olika små saker som spelar in. Imorgon är en ny dag!

14 februari 2011

Inget vidare bloggande för mig i helgen inte! Har iaf haft en härlig helg, i fredags hängde jag med Elin å Kathy en sväng och bara tog det himla lungt :) I lördags lunchade och fikade jag med bästa Casandra och på kvällen var jag och sambo hemma hos familjen Karlsson/Svensson och tog några öl och hade trevligt. Myste en del med deras underbara Joline och Nova, vilka sötnosar alltså! Och igår var vi en sväng hos svärmor å svärfar - blev av med mina kluvna hårtoppar också, skönt! - och kvällen spenderades hemma hos Sara med varma mackor, glass och chirre :D

Hoppas ni haft en bra helg! Nu är det ny vecka igen - alla ♥-ans dag idag tillochmed - och det är dags att ta tag i skolarbetet... Ogillar starkt denna kurs tyvärr, jag är duktig på att göra den mkt slappare än vad den egentligen är... Så nu ska jag sätta mig å skriva. Hemstudier både idag och imorgon, så jag måste hitta disciplinen. Heldag onsdag, ledig torsdag (om vi inte måste göra nåt grupparbete?!) och heldag fredag. Jag ska nog ta mig igenom denna vecka också! :)

Mys

Sitter hemma hos Kathy med Emma å Linda å myser :) ätit sjukt mkt nötter å frukt så har typ ont i magen. Men gött var det!! Idag var skolan nästan outhärdlig, inte alls kul, sjukt tråkigt seminarium och jag var bara irriterad, haha. Av diverse olika anledningar! Tog en välbehövlig powernap när jag kom hem efter att jag fått i mig god tacosallad. Sen fikade jag på NF med damerna, mkt trevligt =) Efter det var det dags för barngympa med Enna och sen var jag på gymmet å körde zumba plus 20 minuter på crosstrainern och lite styrka. Det var min dag det! Hur har er varit? Imorn är jag ledig minsann, eller jag tar mig ledigt eftersom föreläsningen mellan 9 och 12 är oviktig. Ska nog till sportlife med katteblatte men annars mest ta det lugnt. En skön fredag får det bli helt enkelt! Gympaträning oxå mellan fem å sju (: Och för er som vill veta går det sjukt bra att blogga med mobilen höhö :D vet dock inte hur man lägger upp bilder - går det? Och så verkar det inte funka att göra styckeindelning som ni ser... :p Pussåkram!

Mobilblogg

Måste ju prova att blogga från min nya iphone ;) sitter på medborgarskolan i thn å väntar på sånglektion... :)

En touch av vår!

Helt underbart väder idag här i Vänersborg! Lite kallt, men strålande sol och blå himmel. Love it! Marken börjar bli fri från snö också, så jag får en känsla av vår! Kan det bli bättre?

Kom hem från skolan för en timma sen, spenderade morgonen med händerna över en dockas bröstkorg och munnen runt dess läppar! Haha, ja det låter ju lite knepigt. Men en mycket intressant, lärorik och kul HLR-kurs var det! Känns riktigt bra att ha gjort det dessutom, man vet ju hur uppstressad man hade blivit om olyckan är framme, men nu har man iaf lite baskunskaper där i bakhuvuet! En himla härlig förmiddag med andra ord!

Nu ska jag dessutom ta mig en kort promenad till Kvantum för att hämta något roligt.... :D Kan ni gissa vad det är? (Kommer jag klara att hålla mig borta och prioritera plugget?)

Hard working

Klockan är redan mycket. Jag har massa kvar att fixa innan jag är läggdags-redo. Håller på att lägga ut annons på Blocket (säljer min telefon, en Samsung Jet, så om någon är intresserad - hör av dig!:)), ska duscha, borsta tänderna och även förbereda lite grejer inför morgondagen. Oj, oj, oj. Men men, om någon timme borde jag vara i säng! Barngympan gick riktigt bra (många av tjejerna var fortfarande helt exhalterade efter tävlingen i lördags höhö), och sen tränade jag själv en timma och ställde bland annat min dubbelskruv. Gött! Efter det drog jag till gymmet en kort sväng, var bara där en halvtimma eftersom de stängde klockan 21, men det blev 20 effektiva minuter på crosstrainern iaf och sedan lite armhävningar, situps och "kissande hunden". Well done me! Sa ju tidigare att jag inte skulle till gymmet idag, men så kan det gå! :D 350 extra kalorier brända är aldrig fel!

Ska bli kul och intressant med hjärt-lungräddningskurs imorgon. Träningsuppehåll då också, för jag måste lägga all ledig tid på skolan. Har en skriftlig uppgift att göra tills på torsdag! Och så är det ju som sagt dags för sånglektion, berättar mer om det efteråt!
Kram och godnatt ♥

Vetenskapliga synsätt

Sitter på föreläsning om vetenskapliga synsätt - woohoo! Sådär kul, höhö :)

Jag var sjukt duktig igår om jag får säga det själv - det blev både 60 minuter spinning och 60 minuter bodypump. En träningsstjärna i kanten till mig! Idag ska jag dock inte besöka gymmet, det är ju tisdag vilket betyder barngympa, och sen lite gympaträning för mig själv också :) Fick även tvättat allt igår, så jag hade en riktigt effektiv måndag. Jag och min A var å kollade på bil en sväng, man blir sjukt sugen på att köpa! Värstingbilen KIA Sportage vill han ha haha (kanske inte är en värstingbil, men jag tycker det:D). Jag hade nog föredragit KIA Cee'd eftersom den är i lite mer normal storlek haha. Vi får se :)

Heldag i skolan idag, ska se till att hämta ut min tenta också, så man får se hur poängen blev. Bryr mig iofs inte så mycket om det, eftersom jag klarade det!

So long, Lindsy

KIA SPORTAGE


7 februari 2011

Idag är jag ledig, vilket betyder tvättdag! Två maskiner går för fullt nere i tvättstugan. och en maskin här i lägenheten. Lika bra att få bort allt på en gång :D Två maskiner kvar dock efter detta... Idag ska jag även se till att fixa en bok till kursen vi läser nu, tänkte att jag skulle klara mig utan den men sån tur hade man såklart inte. Hoppas på att kunna låna den! Ska även förbi mobilbanken för å se om dom vill köpa min telefon, för JAG HAR KÖPT EN IPHONE!!!!! Woop wooop :) Får den i veckan, ska bli så sjukt gött! Tyvärr har jag ju mer än ett år kvar på mitt gamla abbonemang så därför tänker jag försöka sälja mobilen och använda pengarna till en slutfaktura. Vi får se hur det går!

Hur har er helg varit?
Min helg har varit riktigt bra!! I fredags var det fullt upp, skola, jobb, träning, och sen mys hemma på Onsjö med maaasssssvis med räkor och annat gott. Känns som jag fortfarande är mätt sen dess ;) Sedan åkte jag hem å förberedde inför tävlingen som var i lördags. Hade en jätterolig och bra dag :) Var uppe vid 6, och kom inte hem förrän halv 10 på kvällen. Det kan man kalla heldag! Mina små tjejer var hur duktiga som helst, jag är så stolt! :D Höhö. Och Vänersborg tog såklart hem mängder med guld! VGF is the shit!

Haha va speedad jag känner mig. Igår hade jag en lugn och skön söndag, sov ut, var på siba en sväng med söta Emma (fyndade bland annat FilippaK-skor från Pondus, 70% rea!!), och sen var jag på gymmet på kvällen. Avslutade helgen med god mat och mys hos Kathy!

Denna vecka är lite lugnare än förra - skönt på ett sätt att tävlingen är "över" nu. Nu kör vi på som vanligt igen :) Skola alla dagar utom idag, men ändå inget alltför påfrestande. Mest halvdagar! På onsdag ska jag bara dit för HLR-kurs (hjärt-lung-räddning), ska bli jättekul! Och då är det även dags för min första sånglektion!!!

Ska köra en timma spinning ikväll tänkte jag, antingen kombinerar jag det med 30 minuter core, eller så provar jag 60 min BodyPump. Brukar ju vara helt slut efter spinningen, så det kanske blir lite väl tufft med en timma bodypump efter det... Dessutom brukar det ju vara rätt mkt "knäböj" på pump, och det gillar INTE mina knän. Så jag får se hur jag gör! Sen blir det förhoppningsvis lite gymnastikträning imorgon, och förstås på fredag och söndag också. Gym tar jag på onsdag/torsdag igen! Ska satsa på att träna 5 gånger denna vecka!

Nu ska jag äta lite frukost, kom precis på att jag inte gjort det än! Hoppsan. Eller så väntar jag tills min kära sambo kommer hem så vi kan åka å handla nåt gott. Han jobbar bara till 12 idag så han ska minsann få hjälpa mig med tvätten sen ;)

Over and out.
Linda

It is worth the fight!

Hinner bara uppdatera snabbt - klockan är mycket och lilla jag måste sova. Men jag har en rolig nyhet att berätta!!! Jag klarade min anatomi/fysiologitenta!!!! Wiiiihooo :D Är sjukt lättad, jag trodde verkligen inte det! Sååå skönt helt enkelt :) 

Haft en fullbokad dag idag igen, plugg på morgonen (började riktigt dåligt tyvärr, men dagen blev snabbt bättre), sedan en snabb lunch på HV med min kära syster som är hemma i Vänersborg på besök, av anledningen att det var mässa idag på skolan och hon skulle föreläsa och informera om Linköpings Universitet där hon pluggar. Man önskar verkligen att det vore ett bättre studentliv här i Trollhättan/Vänersborg, när man hör och förstår hur det är där! Men så blir det väl när man är på hemmaplan antar jag... Himla mysigt iaf att få träffa henne en stund, och skönt att vara på skolan utan att plugga för en gångs skull, höhö. Efter det tog jag bussen till Överby för tre timmars jobb på Scorett. Inte länge, men bättre än inget! Hade kunnat jobba längre om jag velat, men jag kände inte att jag hann det. Tillsammans med hela familjen Eriksson åkte jag sen mot Gymmixhallen för barngympa, och efter det åkte jag hem, nervös inför tentaresultatet som jag visste hade kommit. Men se så bra det gick! Nu ikväll har Linda och Kathrine varit här en sväng, vi behövde lite girltalk, så pluggandet sköts upp ännu mer. Men det är det värt när man får umgås med sina vänner ♥ Nu är jag iaf klar med inlämningsuppgiften - hoppas jag! Ska läsa igenom å finslipa det sista.

Många gånger tror man inte på det (eller jag ska ju bara tala för mig själv), men all stress och de motgångar som då och då kommer i livet, är värt att kämpa för! Ge aldrig upp!

Imorgon blir det seminarium och heldag i skolan, sedan lite jobb på Scorett igen, därefter gymnastikträning och sedan hem till mamma och pappa för fredagsmys med rääääkor.

Med kärlek, Linda

Give me inducements

Ledig idag, och det är så underbart skönt! Var riktigt välbehövligt att få sova ut. Tyvärr var det dock svårare än jag tänkt att sätta igång med min individuella inlämningsuppgift som ska göras till på fredag. Klockan är redan två (!) och jag har inte börjat än. Inte så förvånande kanske? :( Jag behöver lite motivation!

Har varit himla skönt väder idag, strålande sol och några plusgrader. Är våren på väg? Man kanske inte borde hoppas på det. Nu har dock molnen kommit, regn får det inte bli! Jag och Adri tog en kort promenad förut och köpte en ny dörrmatta till hallen (den vi har nu är för tjock haha så vi kan inte stänga vår innerdörr) och en fantastiskt fin bokhylla till vardagsrummet. Skönt med frisk luft - och det blev riktigt bra med bokhyllan också :) Nu har jag någonstans att ställa mina noter, yay! Har jag sagt att jag ska börja ta sånglektioner igen förresten? 5 gånger har jag bara bokat, på Medborgarskolan i Trollhättan, men ändå :) Tänkte prova och se hur det är, har inte så höga förväntningar. Skulle ju egentligen börjat på StageVoice i Göteborg, men där är det mer än dubbelt så dyrt, plus att resekostnader tillkommer och att det tar mer tid. Så jag ger detta ett försök :) Börjar på onsdag nästan vecka!! Whooop whoop.

Nya Veckorevyn trillade ner i brevinkastet idag också, så jag har kikat lite i den. Fick en gratisprenumeration när jag shoppade på Nelly.com för ett tag sen. Läste om Melanotan - ni vet sprutorna som folk tar för att bli bruna, eller "barbie-drogen" som den också kallas. Helt sjukt ju, blir riktigt rädd! Folk som hamnat i koma och grejer på grund av det, och fått elakartade förstorade leverfläckar. Hej cancer! Jag har faktiskt en nära vän som tagit detta, men som tur var hände inget allvarligt med henne. Så jag uppmanar ALLA som läser: Ta inte Melanotan! Det är en drog!

Så då var det sagt också :)

Funderar nu på att tvätta en tvätt, vattna blommorna, och gå ut med skräp, men jag vet ju innerst inne att jag borde se bort från allt det och bara sätta igång med pluggandet. Haft en riktigt stressig tid nu ett tag, och det tar ju på en... Alla dessa måsten! Tyvärr är jag även duktig på att ta på mig för mycket, så jag får väl skylla mig själv...

Over and out.

RSS 2.0