Godmorgon

Vääldigt dålig inställning på kameran, sorry, men här kommer iaf en godmorgonhälsning! Idag är det skola hela dagen som gäller och efter det, plugg plugg plugg!


Godnatt

Nu har jag krupit ner i sängen, skönt med en tidig kväll! Varit över hos Lisa som är på besök hemma (hennes mor bor i huset bredvid) och vi hade en himla mysig kväll bara jag och hon, med alkoholfri glögg för mig och vin för lisa. Tack gumman ♥

Klockan ringer 07.20 imorn igen så det är bara att stiga upp. Riktigt kul idag dock och imorn är det dags för herrar och FINAL så det lär ju inte bli sämre :D Vänersborg gick vidare med ett av två lag! Kör hårt tjejer! Nu ska jag somna till ett avsnitt SOS Västkust.

Sov gott!

Tävling!

Sitter i A-hallen i Vänersborg och sköter musiken för Rikscupen i truppgymnastik :) Skoj! Igårkväll var jag också här för förträning, och jag blir kvar hela helgen, höhö. Strax börjar Pool 2, hejar såklart på VGF :D

Blev på tok för lite pluggande igår, men vad ska man göra. Tappat suget helt för stunden, men det är väl bara att hoppas på att det är kortvarigt. Eftersom helgen är uppbokad får jag stenplugga på måndag eftermiddag-kväll. Hoppas på det bästa...

I kväll ska jag träffa Lisa och gänget, mysigt! Kanske blir något glas vin eller två, men jag ska ju upp tidigt imorn igen så någon fest blir det inte för min del :)

Back to business!!
Lindsy




Nae

Nä, idag har inte läsandet gått något vidare. Jag är inte nöjd alls :( Ska strax in i duschen och senare ska jag sova, tänkte nämligen vakna upp imorgon till en dag av motivation. Av självdisciplin. Ska försöka gå upp senast 8 och sitta hela förmiddagen, för vid 2 ska vi upp till Adris föräldrar. Så svårt kan det väl inte va?

Fikan förut var mycket trevlig och gympan gick iaf okej, tiden gick alldeles för snabbt bara. Hela terminen har bara flugit förbi! Bara 2 gånger kvar för torsdagsgruppen och 3 för truppflickorna. 

Sov gott sen kära vänner!

G G G Godkänd!

Okej, måste bara uppdatera. JAG KLARADE TENTAN! :D  Tjoho! :) Nu blev genast min dag mycket bättre, trots att jag inte börjat läsa än. Börjar nu! Sen blir det fika med Kathy innan barngympan, och mer plugg ikväll. Hoppas ni andra i klassen också blev godkända!!! Håller tummarna :thumbup:

CSN

Idag kom pengar in på kontot! Skööönt. Fast CSN är ju däremot segast i världen med det mesta..när får man sitt kort till alla studentrabatter???

Jag är som sagt ledig idag och det är GÖÖÖÖÖTT. Gick upp halv 10 och har bara ätit god frukost och pussat A hejdå till jobbet. Snön yyrar ner utanför fönstret, ska man orka sig ut idag? Jag måste iaf ta tag i plugget här.. hoppas motivationen kommer! Ikväll ska alla räkningar betalas också, alltid lika kul.

Avslutar med dikten "Tomten", gillar den :D

Midvinternattens köld är hård,
stjärnorna gnistra och glimma.
Alla sova i enslig gård
djupt under midnattstimma.
Månen vandrar sin tysta ban,
snön lyser vit på fur och gran,
snön lyser vit på taken.
Endast tomten är vaken

Julpynt

Jag är uppvuxen med att pynta det mesta inför julen sent, och då menar jag sent som i 23 december. Har alltid gillat det, och varit lite "emot" julgranar å sånt redan i början av december. Självklart har ju dock alltid adventsljustakarna kommit upp i tid :) Nu när man flyttat finns inte så mycket julpynt att tillgå, men en adventsljusstake (med stearinljus) har jag och en julduk fick jag av mamma för ett litet tag sen. Ska införskaffa mig en elektrisk adventsljusstake och en stor julstjärna till vardagsrumsfönstret, men som sagt får det mesta komma upp närmare julafton! =) Ska allt fixa en julgran också!! 

Det jag ville komma till däremot var att jag nu FUSKAT och satt upp en liten "julkula" som lyser i sovrumsfönstret. Mest för att prova, men den var rätt fin :) Fick den av Adris mamma.



Sov en sväng förut, hiiiiiimla gott. Sen dess har jag bara lagat mat och slappat. Skrivit lapp till mina små gymnaster också iofs, så lite nyttigheter har jag allt presterat - men någon träning blir det som sagt inte idag.. Nu ska jag kika tv och äta choklad.

Praktik

Ligger å slappar i sängen med huvudvärk... Beror nog på sömnbrist!!

3 praktikdagar har gått, och jag är lite besviken... :( Inte alls beroende på vårdcentralen eller personalen, alla är hur goa som helst, men jag är besviken på snön!!! På FOLKTOMMA Brålanda! Jag har under 3 dagar varit med på kanske 15 (!) st patientfall.... Avbokningar hit och avbokningar dit. Och i princip inga blodprov alls. Men idag tog jag iaf mitt första venprov, på Josefin (min kurskompis). Tur att det finns någon som ställer upp ;D

Nu är jag ledig i två dagar (plus helgen förstås), och jag har en hel del att plugga inför seminarie på onsdag. I helgen är det Regionscup i gymnastik i Vänersborg, och jag ska vara funktionär - kul! :) Helt uppbokad helg dock på grund av det. Idag ska jag bara slappa, borde ta mig till gymmet men det är tveksamt om jag orkar det. Det får jag ta tag i igen ett annat år, höhö... 

Nu ska jag hitta på nåt! Fråga mig inte vad =)

With love, Linda

22 november 2010

Snart julafton! Sjukt vad tiden går fort.

Orkar inte skriva så mkt nu, blev aldrig något inlägg igår för det fanns inte internet på bussen. Swebus brukar ju annars va duktiga på det :p Middagen hos mor och far var iaf mkt god och mkt trevlig!

Idag har jag varit på praktik, uppe i kära Brålanda igen. Kul, men vääääldigt segt på eftermiddagen. Vågar sig folk inte ut i snön även om man är sjuk? Verkar inte så, för några patienter var det inte direkt.... vad ska man göra då liksom. Suck :( Håller tummarna för mer rush imorn! Kanske nåt blodprov? Hoppas! Kunde inte sova igår heller (säkert bara för att jag låg å tänkte på att jag skulle upp tidigt) så jag har gått runt å gäspat hela dagen... Snart ska jag ner å hämta tvätt och sen blir det sängen. Brukar vara dålig på det där att gå å lägga mig tidigt, men jag gör ett nytt försök idag. Kom hem från praktiken efter fyra och efter det har jag bara handlat, städat, tvättat, och varit en sväng på kalas för Adris systerson. 

Hoppas ni haft en bra helg och en bra måndag!
Over and out.

Party

Hej bloggen!
Nyss kommit ur en välbehövlig dusch, skönt! Lite seg är man efter gårdagen men annars mår jag fint!

Såhär såg jag ut igår:


Och vi båda :)


Snyggingar :p


Vi hade en rolig kväll! Började med hockeymatch på Löfbergs Lila arena, FRÖLUNDA VANN! :D Va jätteskoj att se! Sen drog vi vidare inte långt därifrån till en tjej som heter Caroline, på förfesten fanns 4 st Caroline, 2 st Linda och 2 st Johanna höhö. När vi var påväg ut mot Blue Moon Bar drog Johanna visst med oss till ännu en förfest där hennes pojkvän och ett gäng var. Det var skoj men lite annorlunda! 80/90-tals musik och massa dans. Sen efter det kom vi iaf iväg till uteställen och dansade en timma, niice! Tyvärr var det aaaslång kö till garderoben när vi skulle hem, så vi var inte hemma förrän efter 3. Men nu är man som ny igen!

Lite mer bilder:
Vår tacokväll i lördags


Tjejerna på hockey!


Jag och Carzan ♥


Carro på "förförfesten"


Söta carro (aka Hagge)!


Me myself


Gullisar! Carzan och Johanna


Jag, igen...


Dance dance dance


Jag och Hagge på bussen!


Fler bilder finns här!

Jag provade rött (röd-rosa) läppstift igår, hiss eller diss?



Nu är det dags för frukost (klockan är ju ändå bara 2...), lägger antagligen upp ett inlägg senare när jag sitter på bussen hem! Ha en skön söndag!

So long, Lindsy



Nästa: Karlstad

Sitter på bussen påväg till Värmland. Niice! Lite segt att åka buss i 2,5 timmar, men jag har ju datorn iaf! Och OM jag mot förmodan skulle bli sugen på att läsa om nervsystemet så finns boken också med ;) Fortfarande ont i nacken dock och det är ju inte det mest bekväma att sitta på en fullproppad buss helt stel... men men, det får gå. Hoppas 50% batteri på datorn räcker tills jag är framme? (det gör det nog inte.)

Idag blir det mys, kanske en sväng till systemet inför morgondagens bravader, men annars ska vi bara chilla jag och Carzan. Kanske lite serier? God mat? :) Imorn blir det säkert en sväng till stan, eller så tar vi det på söndag. Mina kläder från Nelly hann inte komma förresten:( Typiskt! Så nu vet jag inte vad jag ska ha på mig imorn.. men det får lösa sig! I vilket fall ska vi på HOCKEYMATCH imorgon! Kiing. Färjestad - Frölunda. Hoppas på en bra match!! (Min första riktiga live-match, woohoo!)

Går runt idag och tror att det är lördag, jobbigt! Men ändå gött när jag kommer på att det bara är fredag, en dag extra till mig! På söndag när jag kommer hem ska jag och A åka hem till mamma å pappa å äta middag. Mysigt! ♥ Senaste tiden har jag bara hunnit träffa dom när dom varit i lägenheten och hjälp till, finns ju roligare sätt att umgås på... Sen på måndag ska jag ut på PRAKTIK :) Ska bli kul! Obligatoriskt är dock att ta venprov, alltså blodprov ur armvecket, och jag är nervös! Hur ska jag träffa rätt?

Nu ska jag sätta mig och läsa lite bloggar å så. Hörs i helgen!

Rhodesian ridgeback

Paus i föreläsning om nervsystemet... Lite segt, men vad gör man inte.
Satt igår och läste massa om hundrasen Rhodesian ridgeback, vill ha!!! :D Sååå fin, stor iofs (jättestor:p) men håller ni inte med mig? Jättesugen på att köpa hund, men samtidigt slår det ju mig att det nog inte kommer funka just nu. Skola, jobb för A, och så ska man ha tid för uppfostran och massa sånt. Jag får väl nöja mig så länge med att passa Dustin med jämna mellanrum!

It's on its way...

Jag har syndat. Detta är just nu påväg till mig...

Black Label Leggings SEK 169, Purple - NELLY.COM
Matsumoto SEK 379, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Cat Party Bodystocking SEK 299, Only - NELLY.COM

Vad tycks? Jag var tvungen! Inte köpt något till mig själv på jättelänge, så nu blev det som det blev höhö... fast nästan så man hoppas lite att något av det inte passar så man får skicka tillbaka det. Jag har ju inte pengar till sånt här egentligen :( Hoppas iaf att det kommer fram imorgon eller på fredag så jag kan ta med det till Karlstad i helgen, på lördag blir det utgång och då kommer skorna passa perfekt :D

Vill egentligen ha den här jättesöta klänningen också, men den är lite somrig tycker jag. Dessutom är man ju tyvärr inte lika smal och brun som tjejen här, så jag tvivlar på att den skulle sitta så bra på mig.....


Internetshopping är inte bra. Är jag ensam om att känna så ibland? Det är sååå lätt att bara klicka, och klicka, och klicka, och klicka....... Allt ovan kommer från Nelly.com!

Jag kom nyss hem från träningen, var duktig och gick dit och hem, bara en kvart en väg men det är ju bättre än inget liksom. MRL var riktigt bra! Kunde varit lite tuffare i "finalen" bara, då ska man ju vara så trött så att man dör :p Men det kändes, och svettig var jag som bara den. Imorn blir det POWERAEROBICS, något nytt.. får se om det är något för mig =)

Nu dusch, lite plugg, och förhoppningsvis tid för att bara slappa framför TVn.
With Love, Linda

På begäran

Världens snyggaste!!!!

At school

Sitter på föreläsning om hud och normal sårläkning, blir ett kort inlägg!

Tack alla för komplimangerna om lägenheten! Nu har vi grejat lite till, fått upp en liten TV i sovrummet och en hylla ovanför skrivbordet. Och så började jag greja med mitt tidningsställ igår. Måste måla det 2 ggr till men sen lägger jag ut bild :)

Är sjukt trött idag, längtar redan tills jag får gå å lägga mig ikväll. Asskönt nu att kunna somna till en film/serie! Ska träna MRL ikväll (mage-rumpa-lår), gött. Gymnastiken gick fint igår, småtjejerna är så himla duktiga och jag är rätt bra jag med haha, eller inte. Känns verkligen att man inte tränat på det sättet på länge, handlederna och fotlederna märker av det om man säger så. Men det är kul! Hann med några flickis-salto och lite halv- och helskruvar. Högre nivå än så blir det inte än! :D

Fasen va alla lärare babblar om oväsentliga saker asså... Hörs sen!

Ny design

Suttit ett tag å pillat med min bloggdesign =) Vad tycks?

Redovisningen och "provet" idag gick fint! Skönt :) Asgött att va lite ledig också, inte gjort mkt alls sen jag kom hem. Adri var å köpte nya högtalare förut så dom packade vi upp - nu är dom gigantiska klumparna borta!. Tänkte tagit en liten powernap förut, men tiden gick och nu ska jag strax åka till gympan. Funderar på att ta en promenad dit, annars blir det cykeln... Är väl hemma mellan åtta och nio nångång ikväll, då lär jag vara trött. Blir det inte för sent ska jag över en sväng till Linda å chilla.

Avslutar med en bild på 4 snygga brudar från en förfest här för några veckor sedan. Me likey!!

Godmorgon!

Usch och fy vad dåligt jag sov inatt. När klockan ringde 06.30 kändes det som jag inte sovit en sekund. Vaknade med jämna mellanrum och rabblade lite muskler och skelettdelar för mig själv - jag skojar inte. Fdlr? Trots att jag inte ens kan alla än! Och var jag inte vaken så drömde jag om dom. Suck :p

Ska inte vara i skolan förrän 09.15 men är uppe tidigt för att plugga såklart. Kanske tar en tidigare buss till skolan och pluggar där. Bara jag som blandar ihop all denna latin? Slutar 12 vilket ska bli grymt skönt. Ska hem å bara slappa i soffan tills det är dags för att träna småtjejerna klockan fem. Sen blir det lite gymnastik för mig själv förhoppningsvis =) Resten av veckan är det heldagar som gäller, skola till ca 15-16 och sen barngymnastik eller träning för mig själv. Bokat in pass både imorn och torsdag, hurtigt va :) Direkt efter skolan på fredag åker jag till KARLSTAD!!! Blir en helg med Carzan. Ska kolla Frölunda - Färjestad på lördag som kommer bli helbra!!! :D OM DU NU FIXAT BILJETTER CARRO? ;)

Hörs sen!
Pussåkram

LÄGENHETEN :)

Hej bloggen!

Nyss kommit hem och duschat efter ett bra pass på gymmet. Körde 30 minuter spinning och 30 minuter core. Känner mig riktigt sugen på att komma igång nu faktiskt!!! :) Coren sist var inte alls bra men Kathy övertalade mig idag att ge det en andra chans (annan instruktör idag), och det var bättre. Tur! Det ska ju kännas när man tränar liksom. Dessutom blev vi ett helt crew av tjejer från Vbg bredvid varandra; jag, kathy, emma, corinne, lina, malin...
Ska strax sätta igång med plugget igen, det blir det enda som händer för mig ikväll. Sitter redan med myskläder på så jag är i princip redo för att bara gå å lägga mig sen höhö... Men FÖRST kommer något många av er väntat på... Bilder på nya lägenheten!!! Bättre sent än aldrig brukar man ju säga. :)
Vill ju egentligen inte lägga ut bilder på köket innan det är klart, men nu gör jag det ändå. NÖJDA? ;) Ni får ha överseende! Lär bli en del bilder nu hehe, börjar med köket:

FÖRE (försök bortse från allt "skräp" överallt, fick tyvärr aldrig någon bild på köket när det var utflyttat...)


EFTER!

Som ni ser fattas fronten på diskmaskinen (ska vara samma som skåpsluckorna, såklart:)), socklar upp till tak + mellan kyl/frys och överskåp, och gardiner.... Sen hänger det lite sladdar här och var pga. att vi inte fått upp eluttag än.. Och så ska bänkbelysning upp. Många bäckar små....


Ännu en "före"-bild på samma del som ni ser ovan




Motsatta väggen


Köksbordet... lampan ska sättas på rätt plats och gardiner ska som sagt upp.


Avslutar köksbilderna med mitt snygga knivställ :D KILL ME!


Över till VARDAGSRUMMET. Inte riktigt nöjd än med detta, det är för mörkt! Fler ljusa kuddar i soffan kanske? Funderar på att byta matta till någon ljusare, men det blir ju så förbannat smutsigt hehe :) Sen ska dom stora klumpiga högtalarna försvinna inom snart framtid med, det kommer väl göra sitt. Ni får bara se ena delen av rummet, andra består bara av nån flyttkartong och mitt elpiano som står lite provisoriskt. Kanske blir det ett matsalsbord där i framtiden :)




Orkidé


Fin inflyttningspresent vi fått :) Höstig!


Dörren från hallen in till vardagsrummet, blev lite fräck vitmålad tycker jag!


Och sist men inte minst (toan är ju minst höhö, men den får ni inte bild på nu ;)) - SOVRUMMET!


Ett till sängbord ska upp på andra sidan sängen...


Mitt fina skrivbord!


Klädskåp


Växter och en snygg vattenkanna :D



Det blev några bilder hörrni! Ni får föreställa er hur allt kommer se ut färdigt. Kommentera gärna!! Det tog ett tag att ladda upp alla bilder så jag har jobbat med mina anatomi-uppgifter under tiden. Går bra, men det är fortfarande en hel del kvar. Blir det någon sömn i natt tro?
Ha en underbar kväll allesammans!
With love, Lindsy ♥

15 november 2010

Dagen började med att jag först sov en timma för länge, sen var jag ändå för seg för att gå upp och låg jag kvar i sängen och läste nya Elle Interiör, men nu har jag fått i mig frukost och sitter med min kaffekopp fit for fight. Pluggdag idag! Enda pausen lär bli spinning och lite styrketräning i gymmet klockan 17.

Gårdagkvällen var mys, kollade första halvlek av matchen här hemma med Adri å hans polare, sen gick jag över till Linda där matchen fick va på i bakgrunden medan vi pratade, spelade spel, kollade youtube-klipp å så försökte jag lära Linda att spela lite gitarr :) Tyvärr blev det också lite intriger, tråkigt, men man börjar bli van på något sätt.. hm. Jag vill inte lägga mig i så allt jag gör är att hoppas att det löser sig för dom inblandade.
Idag KAN det komma upp bilder på lägenheten! ;)
So long, Lindsy

"Svarstund"

Haha ja det bara vällde in frågor om allt möjligt under min lilla frågestund i veckan! Nu finns svaren! Puh ;)

Jag har varit sletnast i stan hela helgen.. inget smink, knappt gjort i ordning håret och inte brytt mig alls - skönt iofs men hur fasen ser man ut egentligen =) Pluggat en del idag, nu har jag precis ätit lite kvällsmat och dricker te. Mums! Kex med brie festade jag till det med också! Om en timma är det fotboll, Milan - Inter, gissa vem som kommer sitta som fastbunden vid TVn. Jag ska över till Linda en sväng! Här kommer ni till hennes blogg :) Det blir kanske en film - å godis och julmust förstås! :D
Imorn är jag ledig från skolan, det blir plugg plugg plugg hela dagen! Kanske en sväng till gymmet med Kathy. Nu har mamma å pappa hämtat Dustin igen, kommer vara lite tomt utan honom imorn... ♥
Hoppas ni har haft en trevlig helg!
PUSSåKRAM

Paus

Jag har sjukt ont i nacken! :( Asjobbigt att sitta å läsa å skriva på datorn med nästan nackspärr. Vet inte vart det kommit ifrån?? Kände av det igår men nu gör det fan riktigt ont. Suck. Blev så trött förut också när jag började plugga så jag var tvungen att ta en powernap. Blev bara 20 minuter så känner mig fortfarande trött... Pastan kokar i köket så ska snart äta lite iaf, det kanske piggar upp.

Verkar som att det blir en hemmakväll för mig idag, kompisarna ska iväg och jag är hundvakt i helgen, mysigt men ibland jobbigt =) Dessutom känner jag mig låååååångt ifrån klar (mer åt hållet "knappt-börjat") med arbetet inför tisdag, så det kanske är lika bra att jag är hemma för mig själv å fortsätter plugga så gott det går.
Invigde iaf mina stövlar förut ! :) Efter maten ska jag ut på en liten promenad till med Dustin, då blir det på med dom igen!
Nu är pastan klar!!
PUSS

Hunter!!!!

Hej hej hej!

Sitter i soffan, äter lite godis och är himla glad över att jag numera är ägare av ett par Hunterstövlar!! Weeheey :) Fick dom i för tidig julklapp av Adri, bäst! Fast jag betalade lite själv också hihi, gillar inte grejen att man ska köpa presenter och julklappar till varandra för flera tusen kronor. Man kan väl visa att man tycker om varandra på andra sätt? =) Trots att det var en julklapp tänker jag definitivt använda dom innan 24 dec, höhö. Vädret idag är ju som gjort för gummistövlar! Mina gamla (som jag dock gillade mkt också - dom var varmfodrade dessutom!) har de gått hål i... Hunter Original Tall, blir dina för 1249 kr! (Finns att beställa lite billigare från en del ställen, jag köpte mina på Pondus.)


Sjukt nöjd :)

Igår blev en lugn kväll, kikade lite av idol hemma hos Kathy och bara göttade oss. Var ledig från skolan på dagen, vi har helt otroligt mycket att lära oss tills på tisdag och jag har ingen aning om hur jag ska klara av det, men lite pluggade jag igår iaf och snart ska jag fortsätta... Mer sugen är jag tyvärr på att fixa och pilla med mitt nya tidningsställ (secondhand-fynd för endast 20 kr :D) som ska bli vitt. Det var ett tag sen jag köpte det men det bara står, ofärdigt.

Det slog mig förut när jag kom hem med en shoppingpåse, hur längesedan det var jag unnade mig något till mig själv. Ska ekonomin vara såhär alla 3 studie-år? Usch. Hur ska man ha råd med alla julklappar? Dessutom saknas ju en del grejer till lägenheten fortfarande, vilket måste prioriteras... Badrumsskåp, ett till sängbord, sänglampor, hatthylla+skoställ....... Jaja, man får väl vänja sig helt enkelt! That's life. Saknade verkligen jobb-livet när jag var inne på Pondus bland alla brudarna där.

Nu ska jag inte sitta här med! Rörelseapparaten med alla dess namn, funktioner och innebörder kallar! Kanske är jag en latin-expert på tisdag!

With love,
Linda


I wont let the sun go down....

...on me. Kan vara bland dom bästa låtarna! :D Nu börjar föreläsningen igen efter lunch, så jag får stänga av ljudet... =)
Sov typ ingenting inatt, eller så kändes det iaf.. kanske 6 timmar. Det räknas inte! Var i skolan klockan 8 - då får vi det roliga beskedet att läraren är försenad 1,5 timmar! "KUL!" Så jag är trött i onödan :(
Jag tycker det är mysigt med snö!!!!! :) Sluta klaga =) Njut av vintern!

SNYGG

Såhär snygga var jag och Carzan på marknadsfesten! Eller i alla fall våra händer :)



Jag vet, jag lovar och lovar att lägga upp bilder på lägenheten.. det blir aldrig av! Måste ta kort i dagsljus - är det en bra ursäkt? Hold your horses ;)

Frågestund

Sitter i soffan, nytoppat hår (av adris mamma, sjukt bra studentrabatt;)), kissenödig (sååå långt till toan i en 2a, naaat) och i behov av motion. Planerade in en tripp till gymmet idag, har den blivit av tro? Nej. Ska jag orka ta mig ut i kylan på en powerwalk i mörkret? Utan nästan nåt batteri på mobilen vilket betyder utan musik... :(

Annars tänker jag bara hänga i soffan, eller lägga in kläder i min nya garderob (hur ska det få plats???) - vilket också är välbehövligt. Ja det sista alternativet alltså... Vad hade ni valt?

På tal om ngt helt annat tänkte jag följa trenden och ha FRÅGESTUND! Haha vad händer... Fråga vad ni vill! svarar innan veckan är slut! Anonym som icke-anonym, välkommen att ställa dina frågor ;)


Rörelseapparaten

Det blev lite ledigt från blogguppdateringen i helgen med ja, sorry :) Hade en skööön helg!

Sitter i skolan och läser rörelseapparaten - det första i anatomi-kursen. Intressant, så nu ska jag återgå till att lyssna på läraren :D

Jag är LEEDIG!!

ÅÅÅ va gött :D Tentan tog bara 1,5 h och det kändes helt okej! Jag boooorde bli godkänd tycker jag, men man vet ju aldrig... i vilket fall är det sjukt skönt att det är över! Blir det omtenta får det bli ett senare problem. Men känslan i magen är iaf bra, så jag hoppas på ett godkänt :) Resultatet kommer om 3 veckor!

Grejat i lägenheten sen jag kom hem, byggt ihop sängbord och fixat trådbackar och sånt i en garderob. Oooh så bra det blir =) Dricker ett glas rosé haha, är man ledig så är man! Jag ska lägga ut bilder på lägenheten i helgen för nu börjar den se okej ut ;) Ska se om jag kan ge mig att bygga ihop klädskåpet vi köpte till sovrummet nu, men vetefasen om det kommer gå. Annat vi köpte: till vardagsrum; gardiner, kuddar+kuddfodral, soffbord.Till sovrum; nytt överkast, hylla till mina skolgrejer. Kök; Smågrejer som sopsortering haha och krydd- och bestickinsatser till lådorna.

Om ett tag ska jag in i duschen och sen vid 6 ska jag möta upp min kära studiegrupp, vi ska fira med afterwork (after-tenta) på O'learys med mat och ööl. Niiice! Får se vart kvällen leder oss.

Pussåkram från LINDSY ♥

Snabbt inlägg!

Ikeatrippen blev lite längre och dyrare än planerat, men vi hittade många bra och fina saker! =) tyvärr saknas fortfarande ett skåp till köket, suck! Om någon ska till Ikea, säg till så får ni köpa det åt oss!!! ;)

Precis krupit ner i sängen, ska läsa det sista inför tentan nu men snart blir det en film eller nåt istället att somna till. Måste ju vara utvilad imorn! Jag säger som många andra, det jag inte kan nu kan jag inte imorn heller. Så är det väl. Uppdaterar imorn - efter blod, svett och tårar. Men det går nog bra!! :)

Godnatt vänner!

2 days left...

Nu har vi fläkt i köket! :D wehej. Adris föräldrar har varit här idag och fixat å grejat och det blev jättesnyggt. Mat fick man också, inte helt fel!

Har pluggat lite från och till idag, så överlag har det gått sådär tycker jag :( Svårt att få ordning på vad jag kan bättre och vad jag inte kan alls... bara 2 dagar kvar!! Eller ja, knappt det... Imorn BLIR det Ikea - om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte plugga i sträck från 8 till 8 ändå så vi drar iväg på morgonen och ser till att vara hemma vid 2-3. Då har jag hela eftermiddagen på mig (ingen barngympa imorn eftersom det är lov). Wish me good luck...

Nu ska jag återgå till böckerna, om en timma går jag in till stan å tar en kort fika med fina Agnes som åker tillbaka till Gbg idag.. Sen tillbaka hem igen för mer plugg! Funderade först på om jag skulle dra en sväng till gymmet vid 6 (har ju inte varit där på mer än en månad, och jag har träningsvärk efter den lilla gymnastiken jag tränade igår) men känner nu att det inte hinns med. Inte mkt att göra! På måndag ska jag dra igång med promenader och gym igen!

Svettigt!

Vilken aktiv bloggare jag är eller hur?! ;)

Precis kommit hem, sitter med ett glas vatten och pustar ut för IDAG HAR JAG TRÄNAT GYMNASTIK! :D hihi. Blev kvar en timma efter barngympan (som förövrigt slutade med att jag och småtjejerna hoppade hopprep 5 minuter i sträck - riktigt jobbigt!) och tränade själv med äldretruppen :) jag saknar det faktiskt!! Tränade bara trampett men gjorde iaf några 1½-skruvar och några överslag. Inte allt för dåligt för att vara i princip första gången på fleeera år! Tyvärr hade jag mjukisbyxor och bh istället för träningstop och det är verkligen sjukt jobbigt och varmt att träna i det. Men men. Nästa gång får jag se till att ha träningskläderna på =)

Minns att när jag gick på högstadiet och gymnasiet och kom till träningarna var det alltid en sån lättnad på nåt sätt. Även om varje träning inte gick som på räls så glömde man av alla problem för en stund. Kände igen mig idag!! :) Glömde av tentaångesten och mår riktigt bra nu när jag fått röra på mig, det var ju ett tag sen som sagt haha.. Min kondition asså.........

Nu ska jag in i duschen, skönt! Sen får jag se om jag sätter mig med böckerna ett tag innan det är dags å sova -imorn ska jag iaf se till att inte gå upp för sent å sen tentaplugga hela dagen! Förhoppningsvis räcker morgondagens timmar + fram till klockan 2 på torsdag - så att vi kan åka till Ikea!

Pussåkram!

Rostade mackor och te

Hej bloggen!

Hemma nu från en lagom lång dag i skolan... det känns liite bättre nu inför tentan, men åh va svårt det är så fort man är ensam igen... hm! Vi hann iaf gå igenom det mesta med gruppen och nu är det bara hårdpluggning som gäller resten. Jag och min A hade ju tänkt åka till Ikea på torsdageftermiddag, men vi får se om jag är tillräckligt lugn och "färdigpluggad" för att hinna med det. Hade varit såå skönt bara att få bytt grejerna som ska bytas till köket och att få fixat lite garderober. Trött nu på att ha mina underkläder i en papperskasse på golvet ;)
Har precis mumsat till det med en risifrutti, 2 rostade mackor och en kopp te. Mellanmål som på de gamla goda tiderna!! :) Nu ska jag byta om å sen dra mig bort på cykel i regn och storm till truppgympan. Om jag inte behöver plugga allt för mkt ikväll går jag nog över en sväng till Linda (över gatan bara=)) å kikar lite Desperate å myser.

Ha en trevlig eftermiddag!
Over and out

...

Nu åker jag till skolan och hoppas på en bättre dag än igår!

Tentaplugg

Sitter vid köksbordet med en kopp vaniljte och pluggar, och det går inte alls bra. Det är sjukt svårt!! :( Just nu känns det INTE bra inför fredagen... Imorn ska ja till skolan å träffa gruppen en sväng, för frågor å sånt, och jag lär ju fråga om allt. Hoppas jag blir mer klok efter morgondagen!
HEJDÅ

Bloood...

Jag dog inte! :)

Efter att jag tömdes på 4,5 liter (okej, deciliter) blod åkte jag hem igen och käkade lunch med mor och far och deras arbetskamrater. Trevligt! Nu är klockan redan 1 och tyvärr är jag trött. Passar INTE när man ska plugga. Har iaf sällskap av en galen hund (Dustin, Durre, kalla han vad du vill:D) och jag älskart! Han kan få bo här ofta. Om två timmar kommer älskling hem, hoppas han inte hindrar mig från att plugga. Jag ska ha disciplin!!! Sen kanske mamma å pappa kommer förbi efter 5 för å hjälpa lite med fogandet... =) Tack förresten för alla fina inflyttningspresenter vi fått i helgen!!!

Bli blodgivare du med!!!! :) Rädda liv!! ;)


Måndag igen, november igen

Godmorgon!

Guuud va fort tiden går, redan måndag igen, och ja - redan november igen. Känns det inte lite så?
Sitter å äter frukost, gick upp för en timma sen men har bara slappat tills nu. Idag äter jag Arlas mellanfil med Axas f-müsli GOLD, Godmorgons apelsinjuice och en macka från Pågen med Arlas Bregott och Ica Maxis kalvkorv. Nu vet ni det! :D Äter en ordentlig frukost, för idag ska jag lämna blod för första gången! Lite nervös faktiskt!
Min helg var GRYM, fredagen var bra med en del av tjejerna här, kollade Idol och åt godis! I lördags var det OKTOBERMARKNADEN i vbg, ååå så bra! ;) Haha det är ju tradition att gå dit en sväng, och för första gången på åratal var det inte svinkallt och regn! Sjukt bra. Jag slog till med 14 par strumpor för 100 kr, och en kötthammare till Adri för 25 kr. Hahaha, han har faktiskt "önskat" sig en sån, och jag prutade till och med ner den till 20! INTE FEL :D Oktobermarknaden har sina fynd...

På kvällen blev det partay till tusen! Förfestade här i lägenheten, 15 glada tjejer, alkohol och tilltugg, mkt bra! Såå underbart att träffa alla. Ni betyder massa för mig brudar!! ♥ Vid halv 12 drog vi ut å dansade - själva festen var sådär men vi gjorde det bra :D Så det var en glad Linda som somnade med kläderna på i sängen vid 3. Haha!

Igår gick jag upp alldeles för tidigt, kände städ-suget och tyckte 10.00 att det var dags. Så upp gick jag och började plocka undan ett antal öl- och ciderburkar, moppade golv å höll på. Tills jag pratade med mamma i telefon och insåg att jag hade gått upp klockan 9... det här med sommar- och vintertid asså!!! Sen fick vi iaf äntligen kaklat köket, med mycket och bra hjälp av onsjö-grannen Sture! GULD värt!! NU fattas bara fogen :) Igårkväll kom först Kathy å Elin förbi en sväng, sen senare kom Carzan och då åt jag, hon å Adri tacos å myste och kollade film. Bra dag igår med alltså!

Nu ska jag fixa mig lite innan jag går till mor och fars arbete och lånar bil.. Förövrigt är det BARA tentaplugg som gäller för mig hela veckan, nu jädrar måste jag ta tag i det.
Tänk om jag svimmar på blodcentralen....

So long, Linda