Blommor och fest

I helgen var det "Sommarfest" med tema blommor (se nedan) ute på kusten (Torseröd om det säger er ngt). Ca 40-50 pers samlades och det blev en lyckad kväll! Trots regn, lera och utan sommarkänsla... Sjukt längesen som både jag, carro, marty, kathy, elin och linda var på samma fest! Dom bästa! ♥ Himla roligt iaf! Dock hade jag verkligen sett fram emot lekarna som utlovats, men några lekar blev inte av.. INTE okej, höhö. Men förövrigt skötte sig arrangörerna (Markus o. Co) mycket bra! :D

Igår gjorde jag min första "riktiga" dag på Björken (äldreboendet). 3 intro-dagar hann jag med förra veckan vilket var välbehövligt, men allt gick fint igår faktiskt! Jobbar kväll idag, 15.30-21.30, go tid ändå! Tänkte pallra mig till gymmet innan jobbet också. Suck, haha... Imorn jobbar jag dubbelt om vädret inte är skit (som det iofs verkar vara varje dag nuförtiden), men det ska nog gå bra. I helgen jobbade jag på Scorett också och det var skoj! Tur att mina tre jobb är helt olika varandra, annars hade jag inte pallat att jobba så mycket. Men snart är det måndag och då är jag LEDIG!!!!!!

Förra veckan hann jag även med att träffa Adris faster från Brasilien som var på besök! Kommunicera kunde vi inte göra haha men det var jättekul att få träffa henne :) Här kommer en bildbomb från bl.a. gympatävling i Örebro, besök hos Stina i Malmö och festen med dom snygga kläderna i helgen. Enjoy!

UPDATE: Okej, bilderna krånglade så dom kommer senare! Puss och kram

Sommar och sol?

Hallå, var är sommaren och solen??? Om det inte regnar så är det halvmulet, och det blåser ju dessutom storm.

Som tur är fick jag iaf lite sommarkänsla i helgen i Malmö, jag BADADE tillochmed!!! :D Sjukt härligt! Det var på tiden. Lyckades bränna min rygg ganska ordentligt också - kanske inte så konstigt med tanke på att jag inte hade solat en enda gång dittills i vår och sommar. Fortfarande lite stel när jag drar upp armarna och så haha. Men men, gött med lite färg och som sagt gött med lite SOL och bad!!! 

Igår var Pråmen stängt så jag slapp jobba 18 timmar :D Vilket lättnad! Fast ska det vara såhär tråkigt väder kan jag ju nästan lika gärna jobba, höhö. Fast man behöver ju inte överdriva. Blev bara 7-14.30 på äldreboendet istället och det gick fint, fast det är mycket att lära och jag blir lite nervös inför måndag och framåt när man ska göra allt själv. Det är ändå rätt mycket ansvar liksom... Om en sväng ska jag gå bort till Pråmen för mat- och vinprovning och sen jobb. Var på gymmet i morse, hade noll motivation men det är ju ett steg i rätt riktigt iaf att bara tagit sig dit... Ska antagligen gå morgonpromenad runt kanalen imornbitti med Jessica :)

Med kärlek, Linda

Juni, juli, augusti

Heeej på er! Nu är jag här igen! Blir lite mobilbloggande, jag är i Malmö med goa brudar å hälsar på Stina. Underbart! Sommar och sol, igår gick vi runt en massa, åt glass vid havet, tog en islatte och svettades och på kvällen blev det grill och bärs! Kallt blev det på kvällen tyvärr så jag frös och blev lite opeppad i kön in till Debaser (uteställe). Men in gick vi fast jag och Johanna drog hem lite tidigare. Passade på att bli lurade på pengar av taxichauffören också. Oh yeah! Men vi hade en bra kväll :)

Så vad har hänt sedan sist? Jag är klar med mitt första år på högskola! :D 33,3% färdigutbildad sjuksköterska! Skrev tenta 31 maj och väntar på resultatet - vi får hoppas det går vägen. Mina gympabarn tävlade i början av maj och var huur duktiga som helst!! Jag och Carro blev helt rörda! Dom vann dansen och alla tre lag fick medalj på redskap! Himla söta :) men efter det fick jag sommarlov från barngympan vilket ändå var skönt. Lite mer ledig tid! Jag själv har också tävlat, dels samma tävling som småtjejerna (och det gick väldigt bra även för oss) och dels RM3 i Örebro förra helgen! Sjukt roligt att åka iväg en helg å tävla, det var inte igår minsann! Jag ställde min dubbelskruv och är himla nöjd över min insast hihi. Och det är vi allihopa, det blev ingen finalplats men vi gjorde en grym tävling! Nästa gång får vi se till att ha lite mer svårigheter :)

Vad mer har jag hittat på under senaste månaden tro? Jag lyckades drabbas av vääärldens jävla huvudvärk för några veckor sen som ingen visste vad den berodde på. Det blev besök på akuten, vårdcentralen, hos optikern och hos tandläkaren - och det var inte förrän efter andra besöket där som dom hitta felet. En död tand!!! Haha. Fyyyyy tusan vad ont asså, jag trodde huvudet skulle sprängas ett tag. Och allt på grund av en liten tand. Men nu är huvudvärken borta, dom har tagit bort det infekterade ur tanden och börjat rotfylla... Det blir en dyr historia med andra ord! Men så länge jag får må bra är jag nöjd! Någon träning har det inte blivit på ett tag till följd av smärtan jag hade, men jag ska snart försöka dra igång igen. Tyvärr finns det inte så mycket tid dock, jag jobbar 7 dagar i veckan nästan heela sommaren! Ångrar lite att jag sagt ja till så sjukt mycket jobb...kommer hem från Malmö på måndagkväll och på tisdag börjar kämpandet.. Startar "lite lätt" med 07-01 (äldreboende och pråmen) och sen jobbar jag varje dag fram till den 27e, en del av dagarna dubbelt. Det blir några dagar i månaden på Scorett, några på Pråmen, och 80% under 8 veckor på ett äldreboende. Men det kommer nog gå bra :)

Nu har dom andra tjejerna (sjusovarna) vaknat så vi ska nog gå i till stan och äta frulle i solen :) Hoppas allt är bra med er!

Pussochkram, over and out.

RSS 2.0