En tanke

En extra tanke går idag till Oscar Örlin och hans familj ♥

Nyårsafton

Sitter vid köksbordet i min Daffedress igen, gick nyss upp ur sängen! Oj, oj. Nyst mig igenom natten så därför unnade jag mig en ordentlig sovmorgon, vaknade strax innan 11 och efter det låg jag kvar och kollade Greys. Väldigt passande att avsluta med ett avsnitt då det var nyårsafton för dem också :) Nu ska jag få i mig något att äta tänkte jag, greja lite med ett quiz inför kvällen och sedan hoppa in i duschen. Känner mig tyvärr inte mkt friskare idag, men jag får stå ut. Tänker definitivt inte ligga hemma för mig själv när det nya året rings in!!!

Mamma, pappa och syster är i Sälen och njuter av skidåkning - jag är lite avundsjuk! Men men, jag och A ska se till att komma upp till stugan innan säsongen är över iaf =) 

Är ni nöjda med året som gått? 2010 har varit en bra år för mig, jag var på andra sidan jorden och upptäckte Asien i 3 månader, jag kom in på sjuksköterskeutbildningen (inte för att jag försökt tidigare, men ändå, höhö), jag köpte lägenhet och flyttade ihop med min kärlek, jag klarade min allra första tenta (haha) och jag har fått uppleva året med nästan (tänker på dig farfar ♥) alla mina nära och kära. Är så tacksam för det jag har! Nästa år ska jag fortsätta njuta, men jag ska också bli mer hälsosam - bättre kost- och motionsvanor helt enkelt. Jag håller aldrig några nyårslöften, så därför struntar jag i dem inför 2011 :) Har ni några nyårslöften?

Dags att börja förbereda firandet.

GOTT NYTT ÅR!!



Daffedress

Måste bara tillägga - när man är sjuk är en Daffedress (One Piece) det bästa man kan äga!!!! Love it :)

Hårfärgning

Idag tog jag och min fina Elin en sväng till Götet. Trevligt! Inhandlade inte mkt, men jag kom hem med ett charader-spel, ett par tights och en jättefin dörrmatta - som dock gjorde att dörren inte går att stänga. Typiskt! :( Men fin är den iaf höhö. Elin fick även ett infall och gick å klippte sig på drop-in. Asfint! Som följd av det blev det därför att vi, efter ett försenat tåg och en sväng till bolaget inför nyårsfesten, gick och köpte oss hårfärg. Jag som inte gjort något med håret sen i maj, körde fegt med toning. Inte jättestor skillnad, men lite mörkare blev det :) Och lite jämnare! Elin däremot är just nu iväg, tillsammans med Kathy, och köper färg nummer 2. Hennes slingning blev sådär lyckad, haha. Vi får hoppas på bättre lycka nu! Adri ska agera hårfrisör :D Tur att pojkvännen kommer och styr upp saker efter mig och Kathrine hehe.

Förövrigt är jag helt bananas förkyld nu :( Snoret bara rinner och rinner. Ska sova ut ordentligt imorn och hoppas på att förkylningen sovs bort. Håll tummarna! I vilket fall kommer jag se ut som bajs imorn... suck! Rödsprängda grisögon, röda utslag och fnasig runt näsan och säkert rödflammig i hela ansiktet. HATA förkylning!

Nu är K och E back, låt oss hoppa att det inte blir grått denna gång :)

30 december 2010

Godmorgon!

Igår blev det ingen träning, jag var hemma hos mamma och pappa och hjälpte dom att göra en fotobok, och det tog sjuukt lång tid. Så mitt bokade pass på gymmet missade jag och ett par pluggtimmar mindre blev det :( Skitans! Men men, det var iaf mysigt att umgås med mor och far en sväng. Man får se det positiva i det ;) Idag känner jag mig ännu mer förkyld än igår, så frågan är om det är så klokt att träna idag... Vi får se hur jag mår senare. Vill inte vara sjuk imorgon när vi firar in år 2011!!

Vi hörs senare!
With love, Linda


Bananas!

Förresten, om bara 3 dagar är det nytt år! Helt sick! (In case you've missed that:))
PUSS

29 december 2010

Nu har jag lyxat till det och slappat 1½ timma sen jag vaknade... (ellerja, jag har vikt den sista tvätten också hehe). Därför är det dags att sätta igång med läsandet! Känns som att jag har lagt upp en någorlunda plan nu iaf, det kanske hjälper! Nyser gör jag en gång i minuten - låt mig vara frisk! - så jag sitter med te, echinacea (förkylningsgrej) och hade gärna haft lite godis bredvid. Men men! 

Det blev aldrig att jag åkte hem till Onsjö igår, så det ska jag göra idag istället. Andra planer för dagen är att träna, och klockan tre kommer en gubbe hit som ska värdera våran lägenhet :) Lugn, vi ska inte sälja :D Kan vara kul att veta hur det ligger till nu när vi renoverat såpass mycket, och sen kan det leda till att topplånet sänks =) Hoppas!

Got to go!
Med kärlek, Linda

28 december 2010

Min dag hittills har bestått av att jag har:
Gått en morgonpromenad till kvantum - pantat burkar (39 kronor wehej!) och bytt kolsyrepatron till Sodatreamern ;)
Tvättat det sista sen igår
Handlat med tjejerna inför nyår
Ätit thai - mums!

Nu kvarstår:
Plugg
Träning (core och ZUMBA blir det idag)
En sväng hem till mamma och pappa

Dags att ta tag i to-do number one!
PUSSOCHKRAM



Hemmafru ?!

Oojj vad jag har städat och grejat. Har varit igång sedan jag uppdaterade vid 16, så i ca 4 (!) timmar. Har förstås pausat för att få lite mat i magen bland annat. Inne på tvätt nummer 3 nu, och förutom det har jag varit uppe med grejer på vinden (check!), plockat undan, vikt kläder i garderoben (den var ett bombnedslag), städat toaletten, dammsugit överallt och våttorkat kök + hall. DET NI! :) Känner mig som en hemmafru som bara går runt och fejar haha. Tyvärr blev det ju inte mycket tid över till plugg på grund av det här, så jag antar att allt detta bara är ursäkter... men eftersom lägenheten är skinande ren nu så finns det inga ursäkter imorgon. Det var faktiskt välbehövligt. Ska börja morgondagen med att gå till kvantum och fixa det som ska fixas (hann inte med det idag) och på kvällen blir det en sväng till gymmet (vilket inte heller blev av idag). Men förutom det blir det en pluggdag.

Nu ska jag göra mig lite te och sätta mig med böckerna. Håll tummarna för att jag verkligen gör det! Sov 12 timmar inatt så frågan är när jag somnar ikväll... 

Ta hand om er gott folk!

God fortsättning!

Hej på er!! Hoppas ni haft en härlig jul?! :) Min var bra, massa god mat förstås, trevligt att träffa släkten, och tomten kom med jättemånga fina saker. Jag har uppenbarligen varit snäll detta år också, höhö. Fick bland annat en hårtork, en ny plattång (hoppas den är bra!!), snowboardhjälm, vantar, underbara strumpor till mina Hunter-stövlar, pengar, mascara och sånt :D TACK alla nära och kära ♥ Men trots allt julmys är det nu dags att ta tag i livet igen. Alla dessa "måsten"!!! Sitter i soffan och vet inte vart jag ska börja, lägenheten behövs städas, tvättkorgen syns inte längre pga alla kläder som ligger å väntar på att få bli rena, saker ska upp på vinden, och så behöver jag gå en sväng till Kvantum för att bland annat panta massa petflaskor (det har blivit mycket julmust denna jul=)). Och så tentaplugg förstås (kanske det allra viktigaste? Har än så länge verkligen tagit lov och inte pluggat alls). Var ska jag börja????? :(

I förrgår blev det party btw, oj oj oj. Riktigt skoj! Blev förfest hos Kathy med massa damer, trevligt trevligt! Sedan drog vi vidare till Folkets Hus för juldagsfest. Ingen rök denna gång - tack ! Igår blev det därför en lugn dag med annandags-middag hos mamma och pappa och sen bara mys hemma med Greys Anatomy säsong 6 (som jag också fick i julklapp) :D

Eftersom jag nu som sagt har hundra saker att göra - helst ska träning hinnas med också (men vi får se hur det går med den delen) - så är det väl bäst att få tummen ur nu. Ska gå å slänga in tvätt nummer 1, det är ju alltid en början. Sen kanske plocka undan lite och gå upp med saker på vinden? Jaja, vi får se hur min eftermiddag och kväll blir. A jobbar jour och kommer inte hem förrän klockan 15 imorgon...

Over and out, Linda


Dan före dopparedan!

Hej på er!

Det får bli ett snabbt inlägg, jag och A ska strax hem till mor och far för lite dan före dopparedan-mys. Det blir att provsmaka julskinkan, kolla på uppesittarkväll och fixa det sista med julklapparna. Helt sjukt ju att det är julafton IMORGON redan! Idag har jag tränat en sväng, slagit in julklappar, gått en promenad (cpmkt snö, jag ramlade i en snövall:D), och ätit mat hemma på Onsjö. Inte fel när maten står serverad!

Imorn firar jag jul genom att först vakna och fira lite snabbt med älskling, sedan öppna julklappar och äta frukost på Onsjö, efter det en fika med farmor på hennes boende. Sedan bär det av mot Göteborg och firande både hos mormor å morfar och mina kusiner. Stannar över i gbg för en kusinträff på juldagen. Massa mys :)

Om jag inte hinner slänga upp ett inlägg imorgon önskar jag nu er alla en riktigt GOD JUL!! Hoppas ni får en skön dag imorgon med många julklappar och tomtar (eller en tomte kanske räcker höhö).
Lots of love, Linda ♥

Julshopping

Hej bloggen!

Nyss hemkommen från en mysig stund på Överby med mamma och syster ♥ Mycket folk och många ärenden. Julstämningen börjar minsann infinna sig lite :) Jag slog till på en vit skjorta från HM, 100 spänn! Ett kap. Och så blev jag även en vinterjacka rikare - äntligen! Nu ska jag bannemig inte frysa :D Det blev en röd, bra val?! Tack världens bästa mamma (och pappa, förstås). 

Nu ska jag ladda upp inför träning om en timma. Det blir core och MRL idag. Dock är det bara idag och imorn denna vecka som jag hinner med att träna, eftersom resten av dagarna är uppbokade med julfirande och annat. Synd, men jag får dra igång igen nästa vecka och sen köra stenhårt efter nyår.

Ikväll vet jag inte vad som händer, jag behöver handla och plocka undan lite i lägenheten, men förutom det blir det eventuellt bara en hemmakväll för mig själv med lite anatomi och fysiologi. Inte fy skam, höhö.







23 dagar kvar...

...till tenta i Anatomi och Fysiologi. Nu är jag anmäld! Det tog emot lite när jag tryckte på knappen, eftersom jag fortfarande känner att jag ligger på 0 i kunskap. Suck...

Hur som helst är jag nu i skolan på uppföljning/handledning, och som vanligt är jag väldigt glad att jag tog mig hit trots att det är frivilligt. Vi är bara 6 personer här, göött. Så man kan fråga vad man vill. Trots det - att det känns bra att jag är här - så blir jag medveten om hur sjukt lite jag kan än. Som sagt, jag har inte ens kommit till kunskapsnivå 1 än. Upp till 10 ska jag innan tentan! Kanske lika bra att få bort jullovs-tanken ur hjärnan och stänga in mig i lägenheten med böckerna 15 timmar om dygnet. Då finns det lite tid för mat och sömn. Jag frågar mig hur jag ska få motivation att plugga när alla kompisar och hela familjen är hemma? Samtidigt hjälper det inte att folk hela tiden runt omkring säger "Jaha anatomitentan, den klarar du nog inte. Bara 25% blir godkända på den. Ställ in dig på att göra omtenta". Tack för peppningen.

21 december 2010

Nu åker jag till skolan.

Poff, sa det, så vändes det upp och ner.

Vart tog gnistan, positiviteten och glädjen vägen? Håll om mig och säg att allt kommer att ordna sig.

Nu säger jag godnatt till idag - imorgon är en ny dag!

20 december 2010

Julafton närmar sig.... visst är det mysigt?! :D


Jag är klar med alla julklappar! :) Nu ska det bara skrivas lite rim (tvingad i år hehe). Dagen har spenderats i Göteborg med världens bästa Stina - haft en sjukt mysig och rolig dag!! Lite kallt, men det är ju lite svårt att undvika det i 10 minus... Jag behöver verkligen en ny VARM jacka! Vi har i alla fall gått runt å kikat i affärer, lunchat, shoppat julklappar, fikat, och kikat mer i affärer. :) Det känns som det var hundra år sedan sist som jag åkte ner så med en kompis till Göteborg, så det var jättekul att göra det nu igen. Senaste gången måste i alla fall varit på gymnasiet. Stina gjorde dagens vurpa (längesen jag skrattade så mycket) genom att fastna med båda skorna i varandra, med benen i kors, och sedan ramla pladask på alla fyra inne på Chilli. Observera att benen fortfarande satt ihop i kors då hon låg på golvet. Jag dog :D Såhär snygg var hon på tåget ner =)


Love you Stiny

Igår fuskade jag och satte upp julgranen!!! Sååå fint och mysigt. Fast det där med julgransbelysning var inte riktigt min grej - jag blev ju påmind om att det varit pappas jobb i alla år fram tills nu om man säger så. Men men, allt kan ju inte vara perfekt! Vad tycker ni? :) Egentligen tycker jag inte att granen ska upp förrän kvällen den 23e, men då hinner jag ju knappt njuta av den eftersom denna jul förstås inte firas i lägenheten.





Ni kan även få se hur "soffhörnet" blev med ljus matta istället för mörk :) Vi kör på accentfärgen röd som ni kanske ser! Ännu bättre nu till jul höhö.


Och den här tavlan hänger nu i hallen!



Nu ska jag ta mig en clementin och lite te tror jag. Och så sätta mig med böckerna en sväng innan det är läggdags. Inatt sover jag dessvärre själv i lägenheten, A jobbar natt. Tomt! Imorgon är det fullbokat, upp tidigt för att plugga (kanske är det lättare då än på kvällarna), skola till 3, sen hänga en sväng med Kickan, Sofia, Joline och Nova (de två sistnämnda är Sofia och Markus underbara små tjejor) och efter det hem till mammi och pappi för pepparkaksbak med systeryster! Mer mys!

Med kärlek, Linda

Saaakna!

Lyssnar på julmusik, dricker kaffe och läser bloggar. Gick in på Carzans blogg (såklart:)) och fick nästan tårar i ögonen... Hon är i Thailand och för det första är jag avundsjuk, och saknar henne, men till råga på allt så är MARTINA hos henne! Älskade Martina som jag inte träffat på 15 månader. Känns helt sjukt, när det gått så lång tid känns det nästan overkligt att få ligga bredvid varandra i sängen som dom får göra nu. Glad för er skull såklart hihi, men jag vill också! Kom hem!

Jaja, ett djupt andetag så hålls tårarna borta =) Jag varvar internetsurf med att greja i lägenheten, men jag får nog ta en paus med det eftersom jag har massor att plugga tills på tisdag. Och imorgon ska jag till Göteborg med min kära Stina, så då blir det inte mkt tid till plugg heller... Inga ursäkter nu! Dessutom tror jag att pappsen kommer hit sen, och jag lär ju definitivt inte plugga när han är här, så därför är det väl lika bra att börja nu.

Sista dagen idag med fri frakt från Nelly, men jag får hålla fingrarna (och pengarna) i styr. Hittade dock några snygga klänningar från Asos som jag vill ha! Som sagt vet jag inte vad jag ska ha på mig på varken jul eller nyår... Fri frakt från dem också ;)

 
 

Synd att den svarta med "diamanter" kostar 150 pund haha! Noog att man köper den :D Den röda däremot är på rea, den är lite djup i ryggen (ÄLSKAR det) och finns även i svart :)

Slut på drömmarna nu, tillbaka till verkligheten!
So long, Lindsy




18 december 2010

Sitter nyduschad framför datorn, var väldigt nära att strunta i gymmet men det blev allt lite träning ändå :) Känns gött! Speciellt eftersom jag trots att Elin bangade i sista minuten tog mig dit. Alltid så sjukt svårt att få tummen ur om man inte har någon att träna med. But I did it!!

Har även hunnit med att städa, det mesta iallafall. Listerna till hallen är målade och även spegeln, men det fixade Adri :) Plugget får jag ta hand om imorgon, då får det bli en heldag hemma med böckerna. Plus att pappa ska komma hit en sväng å hjälpa till med lite smågrejer. Nu ska jag fixa mig lite och om en sväng blir det fika med damerna. Valde det framför att plugga - jag vet - men jag tyckte att jag var värd det. Höhö =)

Hoppas ni har en trevlig lördag!

IKEA

Det blev en tripp till Ikea idag minsann :) var bara där i knappt 2 timmar men det var rätt gött, när man mer eller mindre vet vad man ska ha. Och det var till min förvåning nästan inget folk!! I vilket fall inhandlade vi en ny matta till vardagsrummet (beige, så det inte blir så mörkt i soff-hörnet:)), lampor till hall och vardagsrum, skostället som inte funnits tidigare, en tavla, och lite smågrejer (som man alltid lyckas få med sig). Tyvärr lyckades vi bara sätta upp en av tre lampor av olika anledningar. Men mattan är utbytt och tavlan är uppsatt i hallen iaf :) Plus ett nyckelskåp som har väntat länge på att få bli uppsatt...

Som ni kanske förstår målade jag alltså färdigt i hallen tidigare idag (eftersom vi nu satt upp grejer:P). Duktigt av mig! Det blev mycket bättre än innan dessutom. Städningen hann jag inte med däremot, så jag får försöka ta det imorgon. Men imorn är det även träning, PLUGG, och fika som står på schemat.

Nu är det läggdags!

Header

Förresten är jag trött på min bloggdesign... Dags för ny header kanske? Tips?

17 december 2010

Ska gå ner med en tvätt lakan till tvättstugan snart, måste bara säga att tvättiderna här kan ju vara något av det bästa???!!! Gick ner strax innan 11 för å kolla hur läget var (vi har tvättmaskin här hemma, men jag kör gärna lakan och handdukar nere i tvättstugan ändå eftersom dom kan få hänga å torka så bra där:)) och det var ledigt, både förmiddagstiden och sen 12-16. Helt sjukt ju. Man kan ALLTID få tid samma dag eller dagen efter. Så jag klagar inte :D

Det behövs verkligen städas här hemma också, och då menar jag att verkligen allt hade behövts göras. Plocka undan (har kommit en bit påväg med den delen), städa toaletten/badrummet, damma överallt, dammsuga och våttorka. Kul! Sen har jag ju målningen också. Därför lägger jag nog upp det genom att först som sagt gå ner med tvätten och sen börja måla. Städningen får vänta, jag har ju en helg på mig som tur är :p

Sjukt sugen på att klicka hem skorna jag visade er igår... Frågan är om man kan gå i dom?



Vill ha!

Fixade powerpointen och nu sitter jag och kollar kläder och skor på Nelly. Men jag blir mest irriterad! Nätshopping får mig bara påmind om att ingenting man hittar kommer sitta snyggt på en själv :( Jag har ju tyvärr inte sån kropp som tjejerna på bilderna.. och jag kommer aldrig få det heller, så jag blir bara arg. Jag hittar t.ex. massa snygga klänningar, men när jag hunnit tänka en sekund längre så vet jag att det inte är någon idé. Varför gav Gud mig denna kropp? Fett kan man göra något åt, men inte formen på benen. Jaja.

Detta är mina nästa "vill ha" iaf:

Sjuuuukt snygga eller hur? Finns även i svart. 449 kr


Skjorta, endast 199 kr.


Nu ska jag strax krypa ner, någorlunda tidigt för en gångs skull. Imorgon får jag dessutom sovmorgon! Ska se till att få målat klart i hallen också.
Godnatt!

Slappdag

Precis vad det varit idag, en slappdag. Eller en slappkväll rättare sagt, för dagen började med musiklärar-vikariat och sen stress för att hinna till seminariet i skolan. Så just dagen egentligen var minsann inte så slapp! I vilket fall gick det helt okej på seminariet, och idag bjöd skolan på julfika dessutom :D Och så blev det jullåtar framförda av högskolekören. Man kanska ska joina? Tänkte börjat när skolan drog igång i höstas (heter det HÖSTAS??), men det blev aldrig av... Nytt försök till vårterminen? 

Sen var jag förbi Musikskolan och lämnade lite papper, köpte biljetter till juldagsfesten på Hemmakväll, och gick hem. Sköönt! Sedan dess (drygt tre timmar sedan) har jag inte gjort många knop. Blev en sallad från Amigo dessutom, kylskåpet är näst intill tomt och jag hade noll lust att laga mat. 50 spänn är ju inte så farligt ändå! Iofs har jag inte direkt gott om pengar nu såhär i juletider, så man kanske borde hålla i det lilla som finns. Har nog bestämt mig att det får bli återanvändning av kläder till både julafton och nyår...

Tänkte först gått å tränat idag, men motivationen var som bortblåst. Tränat 2 gånger hittills denna vecka, vilket betyder att jag har 1-2 gånger kvar. Det fixar jag imorn och på lördag eller söndag =) Har förövrigt världens träningsvärk från truppgympan i tisdags, och säkert lite från coren och spinningen igår också. Men det är rätt gött :) Imorn skulle jag egentligen till skolan för att träffa min studiegrupp, men vi kör på mailkontakt istället och är lediga. Nice! Det betyder dock inte att jag kan smita ifrån att plugga imorn.....

Nu ska jag sätta mig å göra en powerpoint till en redovisning, så har jag iaf gjort något nyttigt denna eftermiddag.
Over and out.

Time to sleep...

...finally! Jag har blivit något av en nattuggla! Så här mycket får klockan inte bli innan jag somnar. Jag blir ju dödstrött på dagen då. Men idag är jag iaf stolt över mig själv :) Suttit och pluggat hela kvällen och gjort färdigt fortplantningsuppgifterna EN DAG FÖR TIDIGT. Det är ju faktiskt första gången det händer höhö! Skönt iaf! Ev behöver jag iofs göra en powerpoint också och då är jag inte klar... men det har jag tid att göra imorgon eller på fredagmorgon! Tur att det är intressant. Nu är nästa TO-DO en miljon uppgifter om matspjälkning, njurar och urinvägar tills på tisdag. Det är frivilligt, men som jag har sagt tidigare är uppföljningarna sjukt bra så jag ska göra så mycket som möjligt (lär få tvinga mig själv att sitta en del i helgen) och ta mig dit. I helgen blir det antagligen IKEA också och på måndag ska jag till Götet med Stina (och säker någon mer=)) för å mysa och handla sista julklapparna. Mycket roligt nu att se fram emot :) Ska se till att fixa en glöggkväll också här hemma nu när så många av tjejorna är hemma!

Godnatt nu vänner! A ligger bredvid och kollar Beck, men som tur är har jag redan sett filmen så förhoppningsvis somnar jag snabbt ändå.

Med kärlek, Linda ♥

Träning

Nu har jag laddat inför träning med en halvtimmes powernap och lasagne (med knäckebröd som efterrätt). Slutade skolan lite tidigare än planerat så jag hann med en sväng till DG12 i Vbg där jag hittade gardinstångs-fästen jag letat länge efter. Så nu har vi gardiner i köket! :) Inhandlade även två julklappar.

Nu är det dags att byta om och sen tar jag mig en promenad till gymmet. Det blir core 30 minuter + spinning med Emma 30 min =) Hemma strax innan 8 igen, då blir det plugg.

Håll tyst

Föreläsningen efter lunch började nyss, och jag sitter och får lite panik på vissa människor.. Varför sitta och fråga frågor heela tiden om man själv redan vet svaret? För att skryta. Blääää!!! Låt oss hålla oss till ämnet, så kan väl du som gör så fråga alla dina frågor EFTER föreläsningen. Antar väl att det dock är svårt att undvika sådana människor i en klass på 100 pers. Men ändå! Ursäkta min bitterhet :)


Min kära vän Carzan åkte igår till Thailand för att vara där en månad med sin familj. Jag är inte alls avundsjuk... sjuukt härligt. Känns nästan overkligt att man kan få vara i dom miljöerna igen, jag längtar tillbaka! Koh Rok till exempel - världens finaste ö! Fick en julklapp av henne btw, "Elsas mode" av Sofi Fahrman. Synd att man inte har så mkt tid att läsa skönlitteratur, men jag får spara den till sommaren :) TACK gumman!





14 december 2010

Kanske dags för mig att uppdatera lite... :)

Sitter i soffan med ont i rumpan, lyckades sträcka mig i slutet av trupp-träningen idag. Tränade inte massvis, men det blev lite styrka, lite trampett (var hyfsat nära att komma runt i en dubbelskruv, men det kommer väl) och lite tumbling. Kul var det iaf - men typiskt att man ska sträcka sig. Iofs inte så konstigt med tanke på att man använder muskler som vilat i flera år ;D

Helgen var mycket bra, jag var som sagt på julfest med gympan i lördags och den höll hus på Liseberg med 5-kamp, julmarknad och sen sjuuuuuuukt gott julbord. Mums!!! Vi hade riktigt trevligt, synd att vi inte stanna längre eller gick ut nånstans och slog klackarna i taket. Det får det bli nästa gång. Var nära att stanna med Casandra i Gbg för utgång där men så blev det inte heller.. Jag åkte hem och sov en härlig skönhetssömn, och gick upp i söndags för att måla taket i hallen och bara ta det lugnt. Göött!

Ja nu börjar även hallen i lägenheten att ta sig! Jag och A målade väggar och garderober idag och det blev fiint. Fast garderoberna behövs målas en gång till tyvärr. Nu ska vi bara införskaffa en till garderob och skostället som inte fanns på Ikea sist, så är det nästan klart :)

Jag har legat på latsidan ett tag med skolan, inte haft så mycket att plugga (som varit till de närmsta dagarna) så jag har prioriterat annat, som målningen och träning t.ex. Det blir ju lätt så! Eller är det bara jag? Än så länge denna vecka har jag dock inte varit på gymmet, men jag ska dit imorn iaf och jag ska försöka träna på torsdag också. Men plugget som sagt ska tas tag i nu igen, när jag faktiskt märkte att det var en heel del tills på tisdag... Men först ska jag skriva om puberteten :D Det blir lång föreläsning imorn, seminarium på torsdag (som i princip är klart, ska bara läsa igenom och finslipa) och träff med studiegruppen på fredag inför fortplantningsseminarium den 5 jan.. skönt att få det färdigt innan jul! Sen är det bara uppföljningen på tisdag kvar innan det är JULLOV. Ska bli underbart med julafton och utgång med damerna på juldagen (Kathy ska ha inflyttningsfest:)) och sen lite nyårsfirande! Får se till bara att börja plugga inför tentan över "lovet"...

Nu ska jag in i duschen (för andra gången idag, jag blir ju en torrboll hela jag!) och sen krypa ner och ladda inför heldag imorn - som sagt skola, träning och plugg.

With love, Linda

Jul på Liseberg

Hemma från en asatrevlig julfest med gympan på Liseberg :)
Godnatt!

Friday, oh, friday

Idag är det fredag! Underbart. Det är även Nobeldagen och min kära systers namnsdag. Congrats! Här kommer ni till hennes blogg :)

Idag är det matspjälkningssystemet som gäller i skolan, heldag med föreläsning. Hyfsat intressant! =) Sen i eftermiddag blir det träning i form av antingen truppgympa, spinning på gymmet, eller styrketräning och kondition i gymmet. Får se vad det blir, beror lite på när jag kommer hem bland annat... Igår åkte jag bara hem efter gympaavslutningen (som för övrigt gick fint), så därför får jag se till att träna idag istället. Kanske blir ett pass även på söndag? 

Jag har INGENTING att ha på mig i morgon inför julfesten.. hjälp!?! Vet iaf vilka skor jag ska ha, fast det får bli två par eftersom jag inte orkar gå runt i höga skor på Liseberg. Byter till mina nya snygga från Nelly när det är dags för själva julbordet :) 

Ikväll efter träning blir det lugnt med Idolfinal och mys i Kathys nya lägenhet. Får försöka se till att inte komma i säng alltför sent eftersom jag sovit alldeles för lite några nätter i rad nu. Det känns! En annan sak som känns är att det snart är jullov! Skööönt. Trots att jag kommer behöva plugga en hel del inför tenta bland annat.

Ha en skön helg allihopa! Kommentera gärna - det har ni vart dåliga på det sista ;)
Med kärlek, Linda



Strålande sol, vitt, underbart

Jag blir så glad av detta väder! :D Låt det vara kvar över jul. Idag är det klarblå himmel, strålande sol, typ -7 grader och vindstilla. Och en halvmeter (?) snö! Jag bara går runt och njuter helt enkelt! Och jag längtar nåt sjukt tills skidåkning. Blir inte av över nyår som det var tänkt tyvärr, men vi får se till att komma upp senare. Har ju ända till april på oss. Fått bastu uppe i stugan nu också :)

Jag kom nyss hem från skolan, bara halvdag idag, och woaw va trött jag var i början. Men efter en kafferast och lite socker så gick det bättre. Himla bra med dessa uppföljningar asså, man lär sig massor!

Nu blir det mat, och lite vila. Gööött. Sen innan gympan klockan 5 ska jag till Kvantum å handla julfika till gymnasterna, och kanske kanske blir det träning efter barngympan. Men det är bra om jag även hinner med att plugga, så vi får se hur eftermiddagen läggs upp.

So long, Lindsyyy

Nattinatt

Skjuter man upp icke-obligatoriskt plugg till sista kvällen får man väl skylla sig själv att klockan hinner slå 01.00 innan man lagt sig i sängen. 02.00 var min deadline men jag är trött. Så nu är jag klar (fast egentligen inte, men det får duga) för idag och släcker lampan. Skönt att krypa ner! 

Sov gott vänner. Snart är det jul :D
With Love, Linda

Pianolärare

Tjohej. Idag ska jag vara pianolärare! Det ni. Sist var väl för tre år sedan eller något sånt. Ojojoj. Men det ska nog gå bra :) Precis målat naglarna, man kan ju inte komma med halvbortskavt nagellack när man ska sätta fingrarna på svartvita tangenter liksom. Det går ju inte bara, höhö. Så med lite smink i ansiktet på detta är jag redo. Men första eleven är inte förrän vid 3, så innan dess ska jag hinna plugga en timma. Och så var det det där med mat - vad ska man äta idag tro? Får nog bli egengjord fiskgratäng som finns i frysen. Kan man äta potatismos som lagades i fredags? :D

För att uppdatera angående träningen, så har det gått bra hittills denna vecka. Blev MRL (mage-rumpa-lår) i måndags, riktigt bra faktiskt! Sen igår efter barngympan var jag med killarna å tränade en timma, sjukt jobbig uppvärmning och efter det blev det några flickis-salto på tumblingen. Fast när jag sen skulle göra sträcksalto (och inte kom ihåg det minsta av hur det ska kännas) så sket det sig. Tänkte väl för mkt :p Ikväll blir det 30 minuter core och sen MRL igen. Bara att köra på! Sitter å funderar på om jag ska palla EN TIMME spinning imorn. Men det är tveksamt.

Är det bara jag som av någon anledning får varje "ledig" dag heelt fullbokad?

Ta hand om er! ♥

Nytt nyttigt liv, igen

Jag säger det igen, imorgon börjar mitt nya liv!!!! Bra va? :) Bättre att försöka många gånger än att inte försöka alls liksom, hehe. Ska se till att gå till gymmet minst 3 gånger i veckan, blir nog något pass om jag inte får med mig någon gym-sugen. Och så blir det godis- och sötsakförbud!

Kalaset förut var trevligt, väldigt god julmat och risalamalta (stavas?) och sen tårta och choklad på det. Inte ont om godsakerna direkt! Sitter å kollar Vem kan slå Filip och Fredrik, lite skoj. Sen ska jag kolla över vad som behövs pluggas i veckan, egna studier både imorn och på onsdag nämligen. Imorn blir det även pulkaåkning med damerna :D Förövrigt är det då träning som gäller i veckan, barngympa tisdag och torsdag, och på lördag ska jag på julfest på Liseberg med gymnastikföreningen. Kuuuul :)

So long, Lindsy

1 år

Hej bloggen! Blev inget bloggande igår, jag jobbade fram till tre, fikade med underbara Hanna direkt efter jobbet och sen åkte jag hem och hade myskväll med A. Skulle egentligen gått ut och ätit, igår firade vi 1 år nämligen ;D Men Adri kände sig inte riktigt bra så det blev god middag hemma istället ♥

Sov masssa timmar inatt, så nu är jag verkligen utvilad. Hoppas det inte blir bakvänt bara så man blir trött av för mycket sömn. Sitter å kollar My super sweet 16 haha, "väldigt" bra. Fasen va bortskämda dom är!! Ska strax göra mig i ordning för kalas, lillkusinen (som inte är så liten längre) fyller år. Ska bli mysigt! Blir nog julmat :D

Hoppas ni haft en härlig helg!
With love, Linda

3 december 2010

Sköönt med sovmorgon idag! Vädret är okej så nu ska jag gå till mammas och pappas jobb och ta med Dustin på en promenad. Behöver lite frisk luft! Sen senare ska jag träffa Carzan och förhoppningsvis hinner vi med en sväng till Siba för å kolla julklappar. 

So long, Linda

2 december 2010

Sitter i skolan och på 20 minuter har läraren kommit 1 powerbild fram.. det är 68 bilder - är jag hemma innan jul?!

Det är snöö och kallt, men jag tycker mest det är mysigt. Hade behövt en mössa bara... Idag är det barngympa igen, sen kommer Carro hem också så kanske får man träffa henne :) Annars får jag hålla mig till imorn. 

Fick ÄNTLIGEN mina nellykläder igår, men sjukt konstiga storlekar så jag ska skicka tillbaka det. Fast skorna tror jag att jag behåller :) Lite besviken dock på den sjukt sega leveransen och att man inte fick något besked om det, och nu ska man behöva betala returporto.. jaja!

Back to cirkulationssystemet!



1 december 2010

Redan december! Lite svårt att förstå hur fort tiden går.. säger fortfarande till folk som frågar att jag "precis börjat plugga till sjuksköterska". Precis? Tänker jag efter är det ju faktiskt 3 månader sen...

Hur som helst, idag är jag trött efter en heldag i skolan med redovisning (med ny grupp och nya människor) på förmiddagen och föreläsning på eftermiddagen. Borde ha tränat idag, men jag glömmer helt bort att det ens är något man bör göra... inte okej :( sitter i soffan och är ganska godissugen istället. Jaja! Idag flyttar min kära vän Kathrine till en egen lägenhet :) Ska nog bort strax å kika å hjälpa till lite.

Den här veckan är det heldagar i skolan varje dag, och igår hann jag även med att jobba en sväng på Scorett :) Riktigt kul! Tyvärr fick jag några jobbiga kunder på samma gång, samtidigt som det var väldigt mycket att göra, och då blir jag lite stressad när jag inte jobbat på länge. Men idag ringde chefen och frågade om jag vill jobba 2 lördagar i månaden nästa år! Sjukt bra :)

Har ni börjat köpa julklappar än? Jag har inte köpt en enda och jag vet inte vad jag ska köpa heller. Svårt det där! Men kul när man väl hittat. Får kanske bli en julklappsrunda på söndag. 

Nu lyssnar jag på julmusik och längtar till julafton ♥
PUSSÅKRAM


RSS 2.0