By the way...

Bara så ni vet så har min blogg blivit konstig och vill inte göra några mellanrum (stycken) längre!! Om ni undrar varför mina inlägg alltid är en enda lång sammanhängande text......

UPDATE: Nu verkar det funka igen! :D

Barngymnastik

Kom nyss hem från dagens barngymnastikträning, det gick riktigt bra! Varken Enna eller Josefin kunde idag så jag fick hjälp av snälla Line! Var helt svettig efterråt, passade på sjukt många handvolter och volter och dom börjar bli såå duktiga många av dom! :)
 
När jag kom hem satt Adri å Tobbe i köket å åt pizza, gissa om jag blev sugen. Som tur va fick jag en liten slice av dom båda :D Gottgott! Jag är rest-ätarn!

Sådär jättemycket tentaplugg har det inte blivit idag, eller jag satt säkert 3 timmar förut men väldigt mycket av den tiden gick åt till att bara leta i böckerna för att förstå vad dom överhuvudtaget menade med vissa saker... suck! Så aktivt pluggande kanske blev en timma eller så... INTE skoj. Men men, kommit en liten bit påväg och nu har jag ju kvällen på mig också.. ska sitta iaf 2 timmar! Just nu är pappa här å grejar lite med lägenheten igen, han är en klippa!! :) Sånna där guld-lister man har över mellanrummet mellan trösklar och golv kan jag inte sätta upp själv, speciellt inte när de behövs sågas och filas till en viss form! usch usch :)

Jag får hoppa in i duschen här!

Over and out.
Linda

Day off

Idag är jag ledig! Wehej!
Sitter vid köksbordet med en kopp te, precis ätit vaniljyoghurt med sveriges godast musli!!!! AXAs f-müsli GULD! Ha haaaa! =) KÖP DEN!

Böckerna ligger i en hög bredvid, eftersom jag är skolfri idag som sagt så ska jag ta tag i mitt tentaplugg! Bara en vecka kvar, så det kanske är dags? :/ håll tummarna för att jag hittar disciplinen och verkligen PLUGGAR idag.

Imorn är det dags för SISTA SEMINARIET för den här kursen. Ska bli sjuukt gött. Tyvärr var denna uppgiften helt bananas och vi fattar inte alls varför vi gjort det. Synd när dom lägger sånna uppgifter så nära tentan! Helt totalt meningslöst. Men men! Sen är det iaf en GRYM HELG som väntar!!!! :) Imorn efter skolan ska jag först hinna med lite kalas för Adri, sen blir det hem å handla å så för på kvällen kommer CARZAN å lite brudar hit. Blir käk å idol å mys! På lördag är det oktobermarknaden och snälla gud, låt det bli sol! Det är aldrig sol på oktobermarknaden! Ska dit i vilket fall en stund, det är tradition! Kan bli några stumpinköp! Och på kvällen är det FEST!!!! Marknadsfesten, och det kommer bli helgrymt :D Kan bli förfest här i lägenheten, trots att mycket inte är färdigt, men vi har ju iaf en soffa att sitta i ;)

Man får ju som vanligt lite halvpanik över vad man ska ha på sig, speciellt när man som jag inte festat på hur länge som helst, men jag har iaf bestämt mig nu :) Blir ett par höga svarta shorts (lånat av Kathy, här kommer ni till hennes blogg!), en skjorta och strumbyxor! Kanske mina nya småprickiga! Nu fattas bara lite bränna!!! Blä vad blek jag är verkligen. Funderar på å dra en sväng till solariet idag, det var mer än ett år sedan jag solade sist så det kan ju vara okej nångång sådär :)

Kan komma fler inlägg under dagen!
So long, Linda

Bilder!

Godkväll.

Klockan är mycket, jag ska snart krypa ner i vår nya säng :) Min A ligger redan å sover så gott.
Här kommer (tro det eller ej) en BILD!!! på soffan :) glömt å säga att det faktiskt inte blev den från MIO, utan istället en liknande från Möblerahuset i Gbg.. aldrig hört talas om butiken men såg en annons - och tänk vad bra det kan bli! Vårt gamla soffbord fick inte plats längre haha så nåt sådant har vi inte för tillfället. Och gardiner ska förstås upp! Men men, ett litet smakprov iaf.. =)

Såhär kan det se ut medan man grejar ;) Haha vilken röra...

Om mindre än 8 timmar ska jag vara hos Annika i min studiegrupp, imorn blir det plugg hemma hos henne istället för i skolan. Trevligt! :) Därför borde jag nog stänga av min lilla dator för idag. Krypa ner bredvid sambon. Hihi känns lite ovant med uttrycket... men sambo på riktigt är det nu ♥

Godnatt kära vänner!
Linda

New moon



Den här låten blev jag introducerad till av min kära vän Caroline, sjukt fin! Spelade ju piano från att jag var 7 år till och med gymnasiet, och detta kanske blir nästa utmaning? Har inte spelat klassiskt på så himla länge, och man tappar ju allt fortare än man tror tyvärr. Men någonstans där i bakhuvudet kanske det sitter? Lär jag mig denna tror jag carzan blir glad :) Hon är ett stort fan av TWILIGHT-serien, denna låt är soundtrack till New Moon. Lyssna och njut!

Kärleksvisan

Eftersom skitsängen inte går å skruva isär och eftersom jag precis lärt mig att lägga upp youtube-videor får ni en till, haha! Brukar inte vara så mkt för svenska låtar, men där här är bara sååå fin! Någon som håller med? Eller säger emot? :)

Säng, säng, säng, sova sova sova, säng, säng säng...

Rätt tjatig - se nedan - men ändå, vi har köpt oss en säng! :D OCH en soffa! haha! Så jag tyckte att klippet passade lite ;) Fast vår nya säng är liiiiite snyggare och goare!

Va inte hemma förrän klockan åtta, åkte direkt från skolan ner till gbg för å handla. Och vi hittade vad vi ville ha :) Nu har jag för en gångs skull varit duktig och pluggat det som behövdes pluggas tills imorn INNAN jag började med massa annat. Duktigt! =) Nu ska jag se om jag kan börja plocka isär gamla sängen eller nåt, men risken finns att jag behöver vänta tills Adri är hemma från innebandyn.. Män är allt för bra ibland! ;)

Ta hand om er!

Soffa

En ny soffa ska införskaffas till lägenheten, och den här blir det nog :) Vad tycks?

9900:- på MIO

Sunday, oh, sunday

Bättre sent än aldrig... NU uppdaterar jag!

Sitter hemma hos mor och far på onsjö, om en timma blir det släktkalas nummer 2 för mig!! :D Aldrig fel med mat och tårta och presenter! Idag kommer farmor och min faster med familj. Min syster är hemma också så hon och Jonas (pojkvännen) ska förstås också vara med. Mycket trevligt! Min A kommer lite sent eftersom han får jobba och slita...

Veckan har varit fullbokad med allt från skola, flytt (har ju inte ens hunnit berätta att vi faktiskt har FLYTTAT nu!!! Yaaaaaay :)), födelsedagar och städning. I tisdags tog Adri hjälp av föräldrar och kompis och flyttade hela stora lasset till vår nya lägenhet! Vilka hjältar! Medan jag bara va i skolan.. Det är mkt grejer och flyttkartonger och arbetsverktyg överallt, men 5 nätter har vi sovit där och det känns sjukt bra =) Framför allt sjukt skönt att slippa allt flängande fram och tillbaka! Adri fyllde år i onsdags, han fick en tröja av mig och såklart en OUEH-mössa, haha, och vi firade med att FLYTTSTÄDA gamla lägenheten! "kul". Men men, det var välbehövligt och skönt att det blev gjort. Ren och fin blev den.

I fredags kom som sagt sis och J hem, då blev det middag på Quality allihopa (mamma, pappa, jag, malin, adri, jonas) och sen GREASE i arenan! SKOJ!! :D Igår fixade mamma och pappa klart vardagsrumsgolvet (vad hade jag gjort utan er?♥) medan jag mest tittade på och serverade kaffe.. sen hade jag barnkalas med Hannah i gymmix och på kvällen åt jag mat och drack ett glas vin här hemma med familjen igen (bra service här på Timmergatan!). Gick å la oss tidigt igår jag och älskling, vi har inget internet och inga tvkanaler än så vi har inte så mkt annat att hitta på haha :D

Nu är det inte långt kvar till tentan, och tanken var att jag skulle suttit med böckerna nu... oops. En halvtimma hinner jag iaf, sen måste jag fixa håret! Ikväll får det bli plugg också, och så måste jag skriva CV. Ska söka jobb! =)

Hoppas ni haft en bra helg!
With love, Linda

12 timmar senare

Hehe, precis! Kom nyss hem här, drog direkt på mig mjukisbyxorna och sitter nu halvdöd i soffan. Jag mår inte bra :( Världens jobbigaste huvudvärk, kan inte böja mig ner - då sprängs huvudet, och hela nacken är stel. Rädd att jag håller på å bli sjuk :( Har lite ont i halsen och är lite snuvig, så risken finns ju...

Idag var vi inte klara förran strax innan 5 i skolan. Blä vilken lång dag! Och nu har jag dessutom en hel del att gå igenom. Direkt efter skolan hoppade jag av bussen vid överby, sa hej till Kathy på Eat som jobbade så duktigt, och pratade ett tag med Casandra på Pondus. Letade lite födelsedagspresenter till en viss person som fyller år i övermorgon (och det är inte mammas å pappas hund Dustin - även fast han också fyller år då:D). Men än avslöjar jag inte om jag hittade något! En sak jag kan säga dock är att Adri är sjukt svår att köpa presenter till! Allt ska vara valt av honom själv ;) Så vi får se hur det går! Fortsättning följer...

Vid 6 kom min babe å hämtade mig på Överby, då var det dags för en tripp till Bauhaus igen för kakelinköp! Vi hittade ett fint - egentligen inte sånt vi tänkt oss - men detta var det extrapris på ;D Man får ju tänka på ekonomin! Fina vita kvadratiska rutor på 10x10 cm :) Vad tror ni?

Nu ska jag ta en värktablett, och göra mig en kopp te (det blev mcd-mat förut - matlagning hinns ju inte med i dessa stressade stunder :( Var inte ens så gott, men men!). Sen kan jag välja mellan att lägga mig i sängen å kolla tv/film, sortera papper/grejer inför flytten eller att plugga. Det sistnämnda får det bli även om det inte är det mest lockande! Ska fortsätta tycka synd om mig själv här! Ta hand om er!


With love, Linda

Skola

Hej på er!

Snabbt inlägg, ska strax åka till skolan!

Helgen var bra, men slitsam!! Grejade i lägenheten fredag, lördag, söndag - 8-9 timmar både lördag och söndag! Men nu är den nästan KLAR!!! :) :) :)

I fredags hann jag iaf med att umgås med mina vänner en sväng, vi kikade idol och åt pizza och bara njöt! Jättemysigt. Både lördagskvällen och igår var jag helt slut och gick å la mig klockan 10. Idag är det som sagt skola som gäller, förhoppningsvis inte längre än till 3 å sen ska jag och A kolla på kakel till köket bland annat. På onsdag fyller min älskling år... dags att köpa present snart kanske? ;)

Hoppas ni haft en bra helg!!

Mästerkock

Shit va jag är grym på att laga mat!! haha. Iaf köttfärssås! Kanske inte borde ropa hej iofs, jag har inte ätit än! Men jag tyckte faktiskt det var roligt idag tillochmed! Exerimenterade lite å den seeeeeer ju god ut. Det är alltid nåt! :D Står å puttrar på spisen nu, snart ska pastan kokas! Min A får väl bli jury sen när han kommer hem eftersom jag själv säkert kommer tycka den är utsökt! ;) HAHA!

Barngympan gick galant och plugget flyter faktiskt på! En hel del kvar men förhoppningsvis somnar jag inte som en sten (?) efter maten. Puss på er!

Köttfärssås

Sitter å äter lite mellanmål här, vilket innefattar en risifrutti och en clementin! Blir jag inte mätt får jag väl festa till det med en banan också! Om en halvtimma ska jag iväg å träna mina barn, sen ska jag hem igen och vara duktig å laga köttfärssås!! :) alldeles själv. Lagade köttfärssås massa gånger när jag bodde i England, annan god mat med, men när jag kom hem försvann mina kunskaper helt plötsligt på något konstigt sätt. Vi får se om dom finns kvar någonstans där i bakhuvudet!! =)

Var borta i lghten en sväng nyss också efter att ha mött upp mamma på stan - vi köpte en jättefin pinnstol till mig!! :) Ska stå i sovrummet framför mitt skrivbord. Men först ska den piffas till lite och målas vit - såklart! Allt är vitt vitt vitt i mitt huvud just nu haha. Så fint! I lägenheten gjorde jag inte många knop dock, idag har den fått stå ensam och jag vet faktiskt inte riktigt varför jag åkte dit. Känns konstigt bara att inte vara där nånting på en hel dag! Sjukt ju. I vilket fall försökte jag installera min skrivare jag fick i födelsedagspresent och sätta upp fästena till gardinstången, men inget av det lyckades jag med. Bra Linda! Fick en jättefin orkidé också i present av min älskling, och jag längtar till jag kan flytta den till nya lyan :) blommor är alltid så kul att få! =) tyvärr är jag inte så bra på det där med att vattna, men jag får jobba på det ;)

Nu ska jag kolla över det som behövs pluggas tills imorn lite snabbt, sen efter gympan ska jag ta tag i det ordentligt.. Sov alldeles för lite inatt och FÖRSOV mig till skolan. Jag hatar att försova mig!!!! Imorn ska jag lägga mobilen i köket typ. Ska bli sååååå skönt med helg efter imorgon, kunna koppla bort saker för en stund och vila upp mig! Antar att det kommer bli mkt att göra i lägenheten iofs, men det är bara kul :)

So long, Linda ♥

Life's good!...

...men inte alltid en dans på röda rosor... :)

Jag är helt slut! Som sagt är det väldigt mycket just nu, både i skolan och med lägenheten, och man flänger fram och tillbaka, hit och dit, hela dagarna för att hinna med allt! Idag var jag i skolan mellan 9 och halv 1, sen tog jag bilen direkt till Torp och Bauhaus (tråkig bilresa själv) för att bland annat köpa en grej till bänkskivan som vi glömde i förrgår. Skulle även köpt handtag till våra nymålade innerdörrar men det fanns alldeles för mkt att välja på för att bestämma själv. Dessutom verkar det hur krångligt som helst att välja rätt sort!! Blä. Tillbaka mot Vänersborg sen för att åka till lyan å kolla hur det gått idag - Adris snälla far och hans kompis har jobbat nästan hela dagen med köket!! Fått in vatten och kopplat in diskmaskinen :) Och satt dit hällen! Det börjar arta siiiiig!!!!!

Efter det åkte jag och beställde klickgolv till vardagsrummet och sen hem. NU ÄNTLIGEN har jag fått i mig mat! Inte det godaste jag ätit (det var ju jag själv som var kock...) men fick slänga ihop lite nudlar och wokgrönsaker - man tager vad man haver så att säga. Skönt iaf eftersom jag åt frukost vid 7 och inte ätit sen dess. (Okejdå, en cheeseburgare i driven fick det bli på Torp för att jag inte skulle rasa samman:D)

Nu ska jag läsa lite av mina 300 sidor jag har att läsa (helst till imorn), men jag anar att en powernap kommer behövas också. Hoppas på att hinna tillbaka till lägenheten sen för lite mer fix och trix, men nu får skolan prioriteras!

Jag HAR tagit bilder och nu är kameran faktiskt här hemma, men är det inte roligare att få se när allt är klart?! :) Carro du får hålla dig! Den som väntar på något gott....

Snickarbyxor!

Jag är nu ägare av ett par svarta snickarbyxor! DET NI! ;) Jag vill ju inte vara sämre än någon annan liksom, ska man renovera så ska man göra det ordentligt!! Då ingår snickarbyxor :D Hahah..

Ska se hur det går med det där med smileysar nu, kan ju bli lite tjatigt hehe. Idag försov jag mig, var sjukt trött i morse trots allt jag inte somnade allt för sent igår! Mina sömnvanor börjar bli lite bättre dock :) jag är inte lika trött under dagarna nuförtiden! Kanske är det för att jag kommit in i "skolvärlden" lite mer också.. I vilket fall kom jag en kvart försent, men som tur är var det "bara" grupparbete och min ursäkt godtogs! Puh :)

Sen jobbade vi med vårt rollspel vi ska spela upp på seminariet imorgon, det kommer bli skoj! Klockan två var vi klara och då blev det raka vägen till nya lägenheten.. Inte gjort så mkt idag jag själv, men tapetseringen blev klar och det blev superbra! Sen åkte jag och Adri till massa olika byggvaruhus för att köpa bänkskiva. Vi hittade en på Bauhaus (billigast av de vi va på) som var skitsnygg! Svart laminat. Klockan hann bli 8 innan vi var hemma, så nu är jag lite seg. Fått i mig lite mat iaf och nu ska jag plugga på mina "repliker" inför imorn!


Vet ni om hur jävla gott SUSHI är?! Man borde fasen äta det oftare! Jag och evelina tog oss en sushi-lunch idag och det var delicious! :D Fick tyvärr reda på att det inte är så nyttigt som jag trott dock.. riset innehåller tydligen masssa socker! Min fina Alexandra hann också komma förbi och det var underbart att få se hennes face iaf en halvtimma! Fick ett par jättefina örhängen också i försenad födelsedagspresent! Tack love!! ♥ Snart ska jag se till att få ihop en helg att hälsa på henne i norge! Mer qualitytime behövs!!!

Ha en underbar kväll kära vänner!
Over and out.

Haha!

Va mycket smileysar jag gör hela tiden! Hej jag är en tönt!


Oj, oj, oj...

Hej bloggen!

Hoppas ni har förståelse för mina dåliga uppdateringar just nu! Förlåt! Det är sjukt mkt heeela tiden för tillfället, är det inte målning eller jobb i lägenheten är det skola eller plugg. Knappt att jag hinner ringa mina vänner!!

Det går iaf framåt i lägenheten :) den blir finare och finare för varje dag!! Jag lovar att jag ska lägga upp bilder när allt är färdigt =) Kameran bor i lägenheten just nu för jag försöker dokumentera renoveringen från början till slut ;) kan vara kul att ha! Vi har hittills:

Målat alla dörrar vita (skall dock målas en sista gång i veckan)
Målat 3 väggar i sovrummet + alla lister, dörrkarm och garderob (sista väggen ska tapetseras imorn - sen är sovrummet klart!! Bortsett från småsaker som städning och gardingstång och sånt..:))
Målat köksväggarna + lister
Satt upp 3/4 av köket :) Imorn ska bänkskiva inhandlas!
Bytt toastol och börjat greja med duschslang som skall bytas.. pappas jobb att göra rent avlopp och sånt haha!
Gjort rent alla persienner - dom var bland det äckligaste!
Något mer? Massa förarbete såklart till allt detta, men det mesta är kul! :) Tur att man har snälla föräldrar och kompisar som hjälper till! Ni är guld värda!!! ♥ (Carro din ursäkt är godtagen - don't worry!)

Annars flyter livet på, skolan går helt okej - men tentan närmar sig!! Känns lite overkligt, och jag är faktiskt nervös.. Tänk om jag inte klarar min FÖRSTA tenta? :( Jag är dock sjukt nöjd med min grupp förövrigt, vi har askul ihop! Och vi gör grymma arbeten ;) Nästa kurs är individuell, kommer kännas ovant!

Träningen går det inget vidare med just nu, men största anledningen till det är faktiskt tidsbristen! Tyvärr frustrerar det mig att jag inte hinner iväg!! :( Det blir inte ens Promenader.. Nu känns det dock som motivationen finns där - men då finns förstås inte tiden! Jag får väl stå ut några veckor och sen när vi flyttat ska jag bannemig komma igåg ordentligt:) Den här helgen har jag dessutom ätit massssa onyttigheter!! SLUT med det nu!

Nu skulle jag egentligen tagit en fika på standgatan i trollhättan med alexandra som är hemma från norge i helgen, men det hanns inte med :( Förhoppningsvis hinner vi med en lunch eller så imorgon, jag håller tummarna!! Saknar henne!

Istället ska jag sätta mig å läsa ett manus vi ska ha till ett rollspel på seminariet på tisdag, kan bli intressant! ;D Ska koppla hela händelsen till massa blablabla också så det är väl dags att sätta igång! Om en halvtimme kommer min Adri hem också, saknat honom idag! ♥ Måndag-onsdag blir antagligen heldagar i skolan, sen får jag tid till lägenheten igen hoppas jag!

Ska försöka blogga líte oftare igen - jag gör mitt bästa! :D

Ta hand om er
With love, Linda


4 oktober 2010

Nu har jag legat lite på ... sidan ett tag - vad är det man säger? Latsidan? Läsidan? Haha:D Har ju i vilket fall inte bloggat på ett antal dagar. But here I am!

Praktiken blev helt okej tillslut, sista dagen fick jag ta blodprov i fingret på en patient och ta bort agraffer (som stygn fast som häftstift:p)! Grymt ju ;) Fredagen blev det träff med gruppen i skolan för att skriva arbete, blev rätt stressigt dock eftersom jag åkte fram och tillbaka mellan skola och bank bland annat. I fredags blev lägenheten vår!!!!! :D Helgen var både bra och dålig, men mest bra. Jag fyllde år i lördags och på kvällen fick jag äntligen träffa några av mina tjejer (carro kom hem BARA (nästan) för min skull och jag är såå glad över det!) och bara prata en massa och mysa och götta oss! Har saknat det! Igår var det släktkalas vilket var trevligt. Nu är det lägenhetsfix och plugg som står överst på prioriteringslistan, just nu är det snickare och elektriker i lägenheten som fixar med köket och jag och Adri var å köpte takfärg och färg till vardagsrum och kök. Jag är sjukt excited! Hittade en snygg tapet också som vi tänkte ha som fondvägg i sovrummet, får fundera mer på den! Det är ju ute med fondväggar nu i höst men vafan! Den är diskret och snygg :)

Fick massssa fint i födelsedagspresent by the way! En sodastream (yes!), växter och en skitsnygg vattenkanna, kastrull kavel och penslar till bullar bl.a. haha, handdukar, elvisp, en skrivare (behövs ju som student..) och lite kläder och sånt. Ett par snygga jeans blev det från älskling, lite baggy vilket jag aldrig använder längre så det blir nice med lite variation! :) När jag får tid någon gång kanske det kommer en bild. Kanske kanske inte... ;)

Nu är A på överby för att köpa PS3 och allt vad det är han ska ha, jag är hemma för att plugga! Så nu inget mer bloggande - har på mig fram tills vid 4 och lite tid ikväll med, resten av tiden ägnas åt lägenheten. Hade varit gött att hinna med en sväng till gymmet också men det känns sådär troligt.. Vi får se!

Ha en underbar dag! ♥

RSS 2.0