Life is good!

Livet är underbart, det är vår, och jag har inte tid att blogga! :) :) :)

UPDATE: JAG HAR ALLTSÅ BÄTTRE SAKER FÖR MIG! =)

Träningsvecka

Tre morgonpowerwalks, tre träningspass på gymmet och tre gymnastikträningar (om man får räkna med tisdagens på endast 45 minuter) - det blev (kommer ha blivit efter söndag) veckans träning det! Inte illa pinkat eller hur, höhö. Dessutom (!) ska jag vara demogymnast imorgon på en trampettkurs i Gymmixhallen, vilket i princip betyder träning hela dagen. 9.00 - 17.15! Är verkligen inne i träningen nu och det känns så gött :) Det enda negativa det drar med sig är att jag hellre går och tränar än att plugga, även då jag egentligen inte har tid för ett pass på gymmet till exempel. Det är inte så att jag hamnar efter med skolarbetet, men jag tar aldrig till vara på de chanser jag har att göra klart arbeten etc INNAN due date. Om ni förstår. Har några dokument som ska skrivas denna kursen men inte lämnas in förrän på tentatillfället (31 maj), och då blir det väääldigt lätt att skjuta upp det hela. Men men!

Hinner inte skriva så mycket mer nu, men som ni förstår har det inte hänt så mkt mer i mitt liv det senaste än träning ;) haha! Uppvisningen i söndags gick fint och var riktigt skoj. Nu är det helg igen och jag ska bara njuta :D Nu ska jag lämna Dustin, som jag har passat sen i onsdagskväll, till mamma och pappa. Sen lunch på Kopparn och efter det fika! Mums.

Med kärlek, Linda ♥

Fredag!

Mmmmmh va gott det var med sovmorgon! :) Det behövde jag, har gått upp vid 6 hela veckan och inte sovit många timmar alls, så nu känner jag mig äntligen utsövd. Det är fredag idag = glädje!! Hade egentligen lite grejer att fixa nu på morgonen men jag lyssnade på råd av min bästa vän Caroline och valde mig själv framför alla måsten! (:

Praktiken är över igen för den här gången, har varit mycket på BVC och det är ju bara så himla mysigt!! Har även fått ta en del venprov så jag är mer nöjd än jag brukar vara när jag kommer hem från Brålandapraktiken höhö. Kul! Har seminarium i skolan på tisdag så jag har lite å skriva och så innan dess, men det ska jag nog allt hinna med. Jobbade på Scorett både igår och i onsdags med och det var jätteskoj =) Och bra med extrapengar! Igår hade vi extraöppet på kvällen så för en gångs skull jobbade man inte själv - såå mycket roligare då!

Om en liten stund ska jag iväg till Trollhättan och hänga med Malin innan hon börjar jobba. Kan bli en kopp kaffe kanske :) Sen ska jag hem och laga fisk (mums), träna, fixa grejer inför uppvisningen på söndag, och efter det till Gymmixhallen och hjälpa till med saker inför tävlingen imorgon. Fullt upp! Men det är bara kul. Ska bland annat servera tacobuffé till de gymnaster som ska tävla. 

Kom precis på att min parkering gick ut för en kvart sen! På med mjukisarna och ut å flytta bilen då. Vi hörs kanske senare.

Med kärlek, Linda

Nattinatt

Idag har varit en himla bra dag, och nu säger jag godnatt :) ska upp om 6 timmar, alltid skönt! Praktik, barngympa, egen träning och en sväng hem till mamma och pappa står på schemat imorgon. Puss på er!

Check!

Då sitter man på bussen igen då - fast påväg hem till Sverige. Har haft en jättebra helg tillsammans med mina finingar Stina och Alexandra. Tyvärr bjöd Oslo inte på något vidare väder, men vi har ätit massa gott, gått på stan, fikat, sett film, druckit vin, skrattat och framför pratat en massa. Underbart!

Känns gött att kunna pricka av Norges huvudstad på rese-listan, haha! Skämt å sido, men det var iaf tur att jag hann hälsa på Alex innan hon flyttar hem igen :)

Drygt en timme kvar innan jag går av bussen i Uddevalla, tur att jag har lite nödproviant - eller vad det nu kallas. Stackars Stina får stå ut med hela 7 timmars resa, medan 3 timmar räcker för mig. Så jag klagar inte! Imorgon är jag ledig från skolan, praktik står på schemat denna vecka så imorgon ska jag bland annat träna och träffa Astrid för en lunch/fika. Längesen nu så det ska bli himla mysigt :) Kathy hänger nog med också så vi förlänger helgens tjejhäng helt enkelt! Annars är det barngympa som vanligt i veckan (faktiskt sista torsdagsträningen för terminen!) och på både onsdag och torsdag ska jag jobba på Scorett efter vårdcentralspraktiken uppe i Brålanda. Denna gång ska jag minsann ställa lite krav höhö så jag får göra något och inte bara sitta och stirra in i en vägg :D På praktiken alltså. Till gymmet ska jag minst tre gånger och det blir nog måndag, onsdag och fredag! Svårt att hinna med det på t.ex. torsdag då jag agerar sjuksköterska mellan åtta och fyra, gympaledare mellan fem och sex, och skobutiksbiträde mellan sex och nio. Fully-booked!

So long, Linda



Mot Oslo

Här kommer ett inlägg från bussen! Sitter med datorn i knät, påväg mot Oslo! Ska ju hälsa på Alexandra, och så kommer Stina dit ikväll med så det blir en helg tillsammans med två halvgalna brudar :) Ska bli så himla kul!

Gårdagen spenderades bland annat i skolan, och det var något av det segaste. Först en föreläsning som egentligen kunde blivit intressant, men med innehåll som typ var för svårt för att förstå, och därför hängde man inte med. Sen fick vi lov att så snällt sitta och vänta TVÅ OCH EN HALV TIMME (tur att vi hade en kortlek!:)) på en "basgruppshandledning" som varade i ynka 20 minuter, och det enda vi gjorde var att säga till vår nya grupp vilken ambitionsnivå vi har... Intressant skoldag!

Med ett halvbra humör åkte jag sen och tränade småttingar, så det var lite plågsamt igår haha. Hade ingen ork! Men tiden gick fort som vanligt och efter det åkte jag vidare till gymmet för å röra lite på fläsket :) Och dagen avslutades mycket bra med mys hemma hos mig, med Kathy och Elin ♥ Även Markus kom förbi en sväng. Vi pratade, kollade lite tv, åt frukt och nötter och bara hängde. Idag ringde klockan redan vid sju, men jag gick faktiskt upp utan problem. Adri jobbade natt och det är alltid lättare att gå upp när man vet att inte han ligger bredvid å får ligga kvar, höhö. Drog på mig träningskläderna och tog bilen (lat idag) till gymmet där jag körde 50 minuter crosstrainer och 40 min styrka. Hejja mig! Skulle egentligen ha fikat med Sofia på NF vid tolv, men så blev det inte tyvärr. Så efter träningen åkte jag hem och kunde ta det riktigt lugnt, satt länge vid frukostbordet, duschade, blåste och plattade håret, målade naglarna, sminkade mig, och packade det sista :) Bra idag idag hittills med andra ord. Och jag är säker på att kvällen (när jag väl är framme i Oslo, hehe) kommer bli minst lika bra!

Nu ska jag snart sätta på "Döda poeters sällskap" - obligatorisk film att se under denna kurs i skolan...

Med kärlek, Linda

RSS 2.0