Last day of January

Lunchdags i skolan och duktig som jag är har jag med mig matlåda idag! Sitter å väntar på min kära studiegrupp som är nere i matsalen och köper mat.

Har haft en riktigt rolig och bra helg, lördagskvällen framför allt! Sjukt roligt att dansa loss inne på Lipz, haha. Inte många kända ansikten dock, men jag och brudarna hade mycket trevligt.. Igår var jag lite sliten, men åstadkom ändå en promenad, en sväng till Överby med bästa mamma, och lite gymnastikträning på kvällen. Inhandlade två nya träningslinnen, knäskydd till mina båda förstörda knän, och ett "sadelskydd" till spinningcykeln. Så nu är jag extra redo för 60 minuter spinning ikväll! Börjar med 30 minuter core också. Haft en riktigt slapp och onyttig vecka nu, så det är dags att dra igång igen och tänka lite på vad jag stoppar i munnen :)

Tog rätt ledigt från pluggandet i helgen, kanske jag inte borde gjort, men jag är ledig på torsdag så då får jag fixa det mesta inför fredagens seminarium. Imorgon ska jag vara musiklärarvikarie på Norra skolan (nära och bra:)) och pianovikarie på musikskolan. Sen är det ju också dags för TÄVLING i helgen!! :D Är sjukt taggad och längtar som bara den. Kan eventuellt behöva hoppa in som reserv i äldretruppen - då lär jag vara sjukt nervös haha. Men annars nöjer jag mig fint med att agera ledare för mina småtjejor.

Med kärlek, Linda

Tagga partaj!

Hej på er!
Jag ber om ursäkt :) Nu ska jag försöka komma igång med bloggandet igen efter min lilla paus!

Börjar där jag slutade;
London och England var mkt bra och trevligt, det var kul att träffa min värdfamilj igen och det var jättemysigt att gå runt å kika på bland annat Oxford Street och Picadilly Circus igen! Kom in till London vid 1 på fredagen och spenderade några timmar där med lite shopping, sushi och en kaffe från Starbucks. Sen tog jag tåget till Hungerford där familjen Hubner bor - och stannade där 3 nätter. Vi gick promenader, var på en pub, kikade runt i stan, spelade Wii, spelade monopol, kollade film, och åt och drack gott. På måndagen sa jag hejdå (hängde även med till de två yngsta tjejernas skola på morgonen, flashbacks!!) och drog mig tillbaka till London igen. Där blev det lite mer shopping och så :D Så ja, helgen var bra!

Veckan som gått har varit stressig, men ändå helt okej. Varit på praktik 3 dagar vilket tyvärr varit mindre bra, Brålanda vårdcentral har verkligen brist på patienter!!!! Astråkigt :( Men men, det ska bli gjort, så vad ska man göra? Synd att man inte får tillfälle att lära sig något bara. Jag börjar redan bli nervös inför min kommande sjuksköterskekarriär som ska genomföras på egna ben...

Har nästan inte tränat något alls denna vecka, men så kan det ju bli ibland...eller?! Tränade dock gympa igår, och har gått ett par promenader. Men thats it. Har Dustin (mamma och pappas hund) i helgen vilket är mysigt, och det ger ju mig en anledning att gå ut å gå en sväng:) Ska nog träna gympa imorgon igen dessutom. Nu är jag nyss hemkommen från en cheerleadinguppvisning i Gymmixhallen, trevligt trevligt! Dom var jätteduktiga! Ska försöka hinna med att handla nu om en stund också, efter jag fått lite mat i magen, och sen ska jag ladda inför utgång ikväll!! Sjukt längesen. Så det kan nog bli braa=)

Har massvis med bilder att visa, men det får jag visa er i veckan eller så. Imorgon måste jag försöka plugga lite också. Blir sjukt stressad av all hets...

Ha en trevlig lördagskväll!
Med kärlek, Linda

I'm alive...

...Jag har bara inte haft tid att blogga! "Hur kan man inte ha tid för att blogga - ett inlägg?", men så har det varit. Fullt upp! Ska berätta om England och allt annat som pågår just nu, men nu måste jag kila iväg till praktiken på Brålanda vårdcentral. Sista dagen idag!

Hoppas allt är bra med er kära vänner, tack för att ni kikar in :)

Like the good old days.

Snabbt inlagg kommer har.. :)

Jag har det bra, sov som en stock inatt efter mina 4 timmars somn igar, plus massa resande. Men allt gick fint och jag kom hit till Hungerford (en timma utanfor London) valbehallen vid halv 6-tiden igar. Halv 7 for er, med andra ord:) Hann med nagra timmar i London - awesome! Shoppade lite men skulle kunnat shoppa for flera tusen. Sjukt daligt att man bara far ha med 10 kg!!!! Ett par converse rikare ar jag nu iaf. Igar bara vi kakade middag och pratade, tjejerna fick sina presenter och de blev glada! Sov ut idag, nu ar klockan 10 och om ett par timmar ska vi aka till en pub och ata gott. Ska se till att fa spela lite Wii idag ocksa haha!

Hoppas allt ar bra dar hemma! Hinner inte lagga upp bilder nu men kanske senare.
With love, Linda

Tidig morgon

Puh, vad tidigt klockan ringde. Och tusan va sent jag somnade igår! Ingen bra kombination det där. Nu har jag varit vaken en timma, hunnit äta frukost och locka håret bland annat, så nu ska jag fixa till facet med lite smink och sen dra iväg om tjugo minuter! Tur att jag kan sova både på vägen ner till Göteborg och på flyget (:

England here I come!

Next stop: the UK

Om 12 timmar åker jag till England!!! :) Ska bli sjukt gött att komma iväg lite, men jag är lite nervös höhö. Hoppas på att jag kommer få en rolig helg tillsammans med gamla värdfamiljen! Ska gå en sväng i affärer å så i London oxå såklart, både imorn och på måndag. Längtar så! Har inte massvis med pengar att shoppa för direkt, men kan bli ett par Converse bland annat! 

Gårdagen var himla stressig, helt sinnes... åkte hit och dit och fram och tillbaka heela dagen kändes det som, för att fixa en massa grejer. Hittade iaf varsin söt topp till Millie, Beth och Jessica (barnen i min värdfamilj - får bli en flaska vin till föräldrarna) och fick hem stolarna till vårt matsalsbord tack vare bästa pappa ♥ Jag och A hann montera ihop dom också så nu är det klart! Carro - jag kan ta bild i veckan och lägga upp :) Tänkte tränat idag (träningen igår gick sådär, hade bajsont i mina knän:() men kände att jag verkligen inte hade fått ihop det. Det har varit rätt stressigt även idag ändå, men jag unnade mig dock sovmorgon - eftersom jag ändå skulle missa halva föreläsningen i skolan. Var välbehövligt att få sova ut! Och hinna fixa lite innan jag började jobba klockan två. Jobbet gick fint och jag blev som vanligt sjukt sugen på att köpa skor haha!

Nu ska jag packa och greja, kan inte bestämma mig vad jag ska ha med mig för kläder! Får ju bara ha 10 kg med Ryanair... Tråk! Men men, lättare att dra runt på då :D Tar antagligen inte med datorn, så vi får se hur blogguppdaterandet går i helgen.. Hoppas ni alla får en grym helg iaf! Håll tummarna för att jag kommer ihåg nåågra ord engelska!

Med kärlek, Linda

Vill ni läsa något om min tid i England för två år sedan, gå in här.
Jag, Millie, Beth, Jessica. Tripp, trapp, trull, bull.

Coffeebreak

Mycket välbehövligt med en liten kafferast nu i skolan. Föreläsning ytterligare en timma nu, sen lunch och i eftermiddag nåt prat om grupper osv. Tiden får utvisa vad som komma skall:) Efter skolan ska jag antagligen hämta stolar på EM med pappsen, och kanske gå en sväng till Lindex/H&M för kik på rean (om det finns något kvar). Inte till mig själv dock, utan till småtjejerna i England! Gym blir det ikväll vid halv sju - idag kör jag 30 minuter core och 60 minuter MRL (step mage-rumpa-lår). Gött!

Ridderheims oliver

Lyxar just nu till det med Ridderheims oliver, soltorkade tomater och vitlöksklyftor! Ni vet sånna där man får plocka själv i affären :D Sjuuuukt gott. Kom hem för bara en kvart sen och har varit i gympahallen sen klockan fem haha! Har varit fler timmar där än hemma hittills idag. Hann bara hem en kort sväng efter skolan för att käka lite sallad innan jag fick skynda bort till barngymnastiken, och sen tränade jag själv mellan sju och nio. Avancerade från volt-in rondat flickis till volt-in rondat flickis SALTO!!!! Höhö det ni. Och småtjejorna var jätteduktiga! Ska bli såå kul att tävla med dom :) Skönt att promenera hem också, trots att det var halt. Och trots att det var jättetungt att bära hem kassarna från Kvantum där jag handlade på hemvägen. Jag fick ta till mina biffiga armmuskler helt enkelt.

Skolan idag var lite seg men ändå ganska kul. Kursen verkar ju sådär men det blir nog bra :) Ska läsa lite nu efter jag duschat å så. Sen sova! De sista dagarna nu innan fredag då jag drar till London är fullbokade till 100, men jag ska nog allt hinna med allt.

Här kan ni se VÄRLDENS FÖRSTA TRIPPELSALTO!! Alltså tre stycken bakåtvolter i luften på en gång... Den sista visar när killen (som är svensk!:D) ställer den klockrent på "hårt" nedslag som det så fint kallas. KING!

UPDATE: Sorry för uttrycket "världens" första - efter mer information fick jag reda på att Valeri Liukin gjorde den första trippelsalton i världen 1987 :D Efter det blev den antagligen förbjuden på grund av hög riskfaktor.

Ny termin, ny kurs

Då var man i skolbänken igen. Termin 2 av 6!! ;) Känns som vi varit lediga i en evighet! Men titt som tätt slår det mig att det var ju faktiskt i fredags som jag satt och skrev tenta. Har i alla fall haft en underbar helg :D 

Nu börjar vi läsa Vårdandets fundament och vetenskapsteori - tvåååå! Wiho. Inte så kul haha. Men men! Hemtenta som gäller på denna kurs, kan bli intressant... Idag ska jag ha barngymnastik och sen träna själv :) Var på 30 minuter core och 60 minuter spinning igårkväll och det var sjuukt gött. Var halvt död när jag kom hem =) Annars var gårdagen en bra dag, hann med en trevlig fika med Kathy och Linda emellan pianoeleverna. Ha en härlig måndag!

17 januari 2011

Godmorgon! (Ja, jag vaknade inte till liv förrän nu. Jag är en trött människa!)

Skönt med en hyfsat ledig idag, mina planer är att läsa lite inför skolan, vara pianolärare, fika med några av tjejorna, och träna en sväng på gymmet. Haha kanske inte låter så "ledigt" för dom flesta, men för mig är det det :D Ska strax äta frukost här, och sen göra mig i ordning. Tränade gympa igår -  och jag har träningsvärk!!! Sjukt gött ibland att ha det :) Glömt att berätta det också, att jag faktiskt börjat träna lite gymnastik igen. Svinskoj :) Tränat med truppen söndag, tisdag, fredag och söndag nu i rad, så nu är det väl bara att köra på och fortsätta. Gjort både dubbelskruv och dubbelvolt :D Och igår gjorde jag "volt-in rondat flickis", som jag faktiskt inte ens kunde när jag GICK i gympa! Wiihoooo.

16 januari 2011

Min lördagskväll var mycket trevlig :) Lite damer kom hit och vi drack vin och åt ost, kex, oliver, cocktailtomater osv.. Mys till 100!



Himla fina tjejor!!! (Finn ett fel dock...)

(Felet är att carro är neger!!! :D)

Snygga miner, damer!


Tvättar lite just nu, men annars är det vääldigt lugnt och skönt här hemma även idag. Fick upp vårt matsalsbord igår så nu väntar jag otåligt på stolarna! Blir ju lite snyggare så... =) Nu ska jag kanske spela lite piano, eller pyssla lite med lägenheten. Har satt upp självhäftande plastfilm i svart på våra kakelplattor i badrummet, men det är inte klart än så kanske ska ta tag i det :)

Imorgon är jag ledig från skolan, ska bara läsa ett kapitel i en bok - chill. Och så ska jag vara pianovikarie! Ska jobba på Scorett på torsdag också. Yay! Sen på fredag åker jag till ENGLAND!! Har glömt att berätta det :) Ska hälsa på min gamla värdfamilj sen jag var aupair för 2 år sedan. Och så blir det förstås lite kik i London ♥

Lat ledig lördag

Precis som rubriken säger - idag har varit en lat, ledig, lördag. Förstår ni vad skönt? :D Började dagen med sovmorgon och sedan mötte jag upp Elin och Kathy och vi gick en sväng till Erikshjälpen och Kvantum. Trevligt, och skönt att komma ut lite. Lite sugen nu nästan på att gå en promenad. Men det är mörkt, och så tråkigt själv! Vill verkligen låna hem Dustin snart så man får en anledning till mysiga promenader :) Och sällskap förstås! Sedan två har jag bara slappat, suttit framför datorn/tvn och bara latat mig. Underbart! Märkte dock att MTV försvunnit ur det analoga nätet :( Skitans! Det får väl bli att åka å köpa digitalbox ändå helt enkelt.

Nu har jag trots min lata dag slängt in en tvätt, bäddat sängen, plockat undan lite, och satt på diskmaskinen. Lite nytta! Ska se om jag klarar av att montera ihop vårt nya matsalsbord som ligger i en platt kartong i vardagsrummet. Wish me good luck! Vid åtta kommer Carzan och Mathilda hit för lite vin och kex - sjukt mysigt. Ska bli sååå kul att få träffa min fina Caroline igen - hon har ju varit och göttat sig i Thailand i en månad. Såhär såg vi ut i maj 2010 efter att jag kommit hem från min 3-månadersresa, och nu lär det ju vara tvärtom. Haha! Himla rolig bild faktiskt :D



Tentan gick bättre än förväntat, men ändå är det tveksamt om jag fixar det... nu är det bara att hoppas!. Lär vara precis på gränsen, antingen några få poäng ifrån, eller precis godkänd. Jag håller mina tummar och tår för det sistnämnda!!!! Igårkväll firade jag och några från klassen med en öl på O'learys, mycket trevligt. Alla var dock helt slut haha så vi åkte hem vid 12.

Nej nu ska jag leta fram min händiga sida av mig själv och fixa bordet!

So long, Linda


The time has come..

Haha, ja, tiden är inne. Nu åker jag och skriver tenta! Hörs i eftermiddag/kväll om jag inte är på alltför dåligt humör. Mest tror jag att jag kommer vara glad över att det är gjort! Nu får det bära eller brista, helt enkelt.

Med kärlek, Linda

Idag gäller det!

Godmorgon! Vaknade vid 8 av mig själv och kunde inte sova trots att jag inte somnade förrän innan 2 igår. Skönt med "många" timmars sömn!! :/ Det är väl nervositeten antar jag. Ska man behöva vara nervös inför en TENTA? Väntar på att frukostäggen ska koka nu och därför hinner jag slänga upp ett litet inlägg i vilket fall!

Pluggade mycket igår, men det blir ju alltid några timmar som går till annat. Och det stör mig! Behövde handla mat så jag tog mig en promenad ner till Kvantum i det underbara vädret - såå gott med frisk luft, dessutom var det det som blev gårdagens träning haha - och det tog kanske bara 45 minuter fram och tillbaka. Men sen skulle jag ju laga mat och äta också, så helt plötsligt har det ju gått 2 timmar liksom! 1,5 timmas paus även när det var dags för barngympa.. men som sagt, det var värt det för i gympahallen mår jag bra :)

Nu ska jag försöka lugna mig inför tentan här, läsa på det sista (ska inte åka förrän vid 12), och bara hoppas på det bästa! Sen efter ikväll ska jag sluta tjata om tentor och plugg :D

Lite bilder på vår hall som jag aldrig visat:

13 januari 2011

Nu är klockan kvart över nio, och jag ska strax sätta igång med pluggandet. Lovade ju mig själv att börja klockan 9, så lite sen är jag... Tyvärr är jag väldigt trött också :( Ställde klockan på 8 men det funkade inte alls att gå upp då, så jag kom upp för tjugo minuter sen. Men men. Börjar nu som sagt, sen blir det en liten paus för frukost om en liten stund dock. Men, vad gör vi?! Nu kör vi! :D

Idag är det tjungodagknut också, och jag har ju faktiskt kvar min fina stjärna i vardagsrumsfönstret och adventljusstaken i köksfönsret. Så det får slängas ut idag!!!

Pussochkram ♥

En dag kvar

Idag har jag pluggat, därav dålig uppdatering. Kom igång sent, men annars har jag varit flitig. Ska fortsätta ett tag till, men imorgon är sista chansen att få in något i min lilla hjärna!!! HJÄLP! 38 timmar kvar nu hehe... På ett sätt är det skönt att tentan är såpass snart, men på ett sätt önskar jag mig en vecka till. Det förstnämnda vinner dock - nu vill jag bara få det här gjort!! Redan skrivit in datum och klockslag för omtenta i kalendern haha, så jag är förberedd :)

Imorgon ska jag sätta igång senast 09.00, det är väl en rimlig plan? Speciellt eftersom jag idag lyxade till det med sovmorgon med hjärtat (:

Trots många nervösa klumpar i magen under dagen så har det här i alla fall varit en bättre dag är igår.
Det är ju alltid nåt!



This day was not a good day...

...men sånna här dagar har man väl ibland helt enkelt antar jag. Ska försöka att inte vara alltför negativ här på bloggen. Mycket som har hänt idag, och inte mycket som har gått som det ska. Svårt att koncentrera sig på skolarbetet och frustration över det ena och det andra... Men helt totalt förjävligt har det inte varit, tro det eller ej, jag spenderade nämligen nyss drygt 3 timmar i gymmixhallen - och åh vad jag älskar det. Där försvinner allt runt omkring en på en millisekund. När jag är i gympahallen, vare sig jag agerar tränare eller tränar själv, så är jag verkligen i nuet. Inte en tanke på eventuella jobbiga saker och inget som tynger mig. Som sagt, jag kan inte säga något annat än att jag älskar det. Gymmixhallen är min tillflyktsplats. Har ni någon sådan? :) Kommentera så blir jag glad.

Nu, på grund av allting, så hade jag helst av allt (efter att tagit en välbehövlig dusch) krupit ner i soffan/sängen med någon serie och massvis med godis. Men jag har godisförbud, och jag måste försöka få in något mer i min hjärna inför fredag. Hur vet jag inte, men tack och lov är det två hela dagar kvar att plugga. Men mitt önskemål om godis och serier är rätt kört i vilket fall. Står till och med godis FRAMFÖR ÖGONEN på mig - men jag står emot.

Nu ska jag ta den där duschen jag pratade om, den välbehövliga, skaka av mig alla bekymmer (fast det är inte så farligt som det låter, det går åt rätt håll!) och sedan gräva ner ansiktet i böckerna.

Kram på er, hoppas er dag varit bättre än min!!

Hektiskt

Usch, vilken förmiddag. Ingenting har gått rätt idag. Men men, jag hoppas på att eftermiddagen och kvällen blir bättre helt enkelt - vad mer kan man göra.
So long, Linda

ZZZZZ...

Jag skulle verkligen kunna sova hela dagen känns det som. Sov dåligt inatt igen, och nu kan jag knappt hålla ögonen öppna. Sjukt jobbigt. Dags för injektionsövningar i skolan, tur att man får aktivera sig lite.

Har sjuk träningsvärk sen gympan i söndags, men ikväll kör jag på igen ;) Kan inte sträcka ut armen typ haha, men det hinner nog mjukas upp. Eller nåt =)

Lövbiff, rotfrukter och örtsås

Kan nog inte kalla detta för recept egentligen, men eftersom jag själv är dålig på att laga mat, och framförallt dålig på att komma på vad jag ska laga, så kommer här ett mattips snarare än ett recept. Som ni ser har jag skapat lite kategorier här ovan - dom ska allt byggas på mer och mer - men än så länge är dom rätt tomma :) Kategorin "RECEPT" kommer helt enkelt att innehålla både recept, förstås, men också mer konkreta tips för stunder då man har idétorka vad gäller matlagning.



Idag lagade jag alltså lövbiff (enkelt att bara steka och krydda med salt och peppar) och till det ugnsstekta rotfrukter och grönsaker. Hade inte exakt koll på tiden men ca 30 minuter brukar vara lagom, 200 grader. Jag använde mig av:

Morötter
Kålrot
Champinjoner
Lök
Paprika
Rödbetor (färska)
Zucchini

Bara att skära allt i lagom stora bitar (tänk på att vissa rotfrukter tar rätt lång tid att få mjuka om dom inte skärs i små bitar), lägga i en ugnspanna med lite olivolja i, och salta och peppra (gärna flingsalt, och så kan man ju krydda med någon mer krydda om man vill, t.ex. timjan). Jag brukar hälla lite olja grönsakerna också :) Sen in i ugnen! Gjorde även en sås till som blev himla god, av creme fraiche, en pressad vitlöksklyfta och örtkryddor (finns fryst i små förpackningar, assmidigt). 

Enjoy!

Nu ska jag plugga lite innan det är läggdags, eftersom jag haft paus från böckerna sedan klockan fem. Blev ingen träning, för jag och A åkte till Överby och köpte matsalsbord istället :D Visar bild när vi fått det levererat! Imorgon är det skola hela dagen, sen barngympa och efter det gympaträning för mig själv tänkte jag - fullbokat men kul! Får helt enkelt ta extra mycket tentaplugg på onsdag och torsdag sen.

Puss och Kram

Halv åtta hos mig...

...ser det ut såhär, haha. Lövbiff och rotfrukter i ugn förbereds och mitt flashiga förkläde (med volanger!) är på.



Puh

Sådär, då har man pluggat typ 7 timmar nu då. Faktiskt gött! Studiekamraterna, som det så fint kallas, har åkt hem och det blev som jag tänkte mig i slutet, vi var så trötta så vi bara skrattade åt allt. Men det är sånt som gör att man orkar fortsätta :) Nu vet jag inte om jag orkar mer idag dock, men jag borde fortsätta ett litet tag till. Ska jag unna mig lite ledigt, och gå å träna och åka till Överby, eller ska jag vara en plugghäst? Har iaf gjort en "to-do-lista" nu för dagarna som återstår innan tentan. Sjukt nöjd.





Måndag 10 januari

Hellu!
Sitter här och väntar på mina kära studiekamrater som ska komma hit och tentaplugga. Jag har redan varit uppe i två timmar, och bland annat städat haha!! Man får ju se till att det är rent å fräscht när man får gäster :)

Är rätt trött dock, och nu medan jag väntar skulle jag ju lika gärna kunna börja plugga egentligen... så jag försöker väl sätta igång här! Får se vad som händer mer under dagen, pluggar gärna så länge som möjligt, tills alla tröttnar och tills vi är så sega i huvudet så vi bara skrattar åt allt - det brukar bli så. Jag och A ska ev ut till EM å köpa matsalsbord i eftermiddag dock :D

Med kärlek, Linda

Truppgymnastik

För en timma sedan kom jag hem från 2½ timmas gymnastikträning :) Trumvirvel! Det var riktigt kul, men det kändes oordentligt i kroppen. Är sjukt trött på mina knän som gör ont så fort jag rör mig.... men bortsett från det var det sjukt gött att få träna lite! Tog det hyfsat lugnt, men det blev ett antal trampetthopp och sedan avslutade vi träningen med en timma styrka. Nu har jag fått i mig lite att äta, och ska in i duschen. Sedan en snabb sväng till kvantum och sen plugga tills jag somnar, typ. Måste verkligen, trots att jag gjort en hel del idag. Tiden går fort som bara den när man pluggar - vad kommer det sig? Känns som jag har lika mkt kvar nu som när jag började i morse. Sick.

Imorgon kommer min kära studiegrupp hit för ännu mer tentaplugg. Skönt ibland att plugga någon annan stans än i skolan / biblioteket! Hoppas på att få gjort en del imorgon också, bland annat att gå igenom gamla tentor och gå igenom det som är krångligast. Det vill säga allt :D

Såhär roligt var det att plugga idag...
Liten del av min klocka m.m. i köket :) Snett och fint.


Over and out.

Fler besökare till din blogg...

Gå in här och bli medlem!! Det står på sidan hur det fungerar :)

Godmorgon världen!

Ja, hela världen kanske inte läser min blogg i och för sig... :)

Vaknade strax efter 9, men alarmet var inställt på halv 10 så jag låg kvar en stund i sängen och halvsov. Nu är jag uppe, det är grått utanför fönstret och jag saknar faktiskt snön! Förtydligande; snön är ju inte borta, men all denna slask och allt blött är såå tråkigt. Hela världen blir grå! Har mycket hellre massa snö, och sool =)

Idag ska jag tentaplugga. Mer planer har jag faktiskt inte, och det är väl bra det. Skulle jag ha tid över senare idag så kan det bli en sväng till gymmet dock, men jag är tveksam. Kanske lika bra dessutom att mjukstarta ordentligt. Efter tentan kan jag köra igång på riktigt! Jag längtar tills den är gjord, och jag bara hoooppas att jag klarar den. Sjukt tur i vilket fall att den inte är imorgon :D

Söndagar var alltid plugg-dagar under högstadie/gymnasietiden för mig - så nu spolar jag tillbaka ett antal år och kör igång. Kram och ursäkta för mitt tjat om plugg och träning. Det händer inte så mkt annat spännande just nu i mitt liv!



Mammas och pappas finaste Dustin - får se till att passa honom snart tror jag :)

This night was a good night

Hoho! Kommit hem nu från en jättetrevlig kväll! Jag, sambon, mamma och pappa började med god mat och ett glas vin på Italia i Vänersborg. Götteligöttgött =) Sen gick vi vidare dom 50 meterna till bion där vi som sagt såg Änglagård. Jättemysig film tycker jag, gick därifrån glad och lycklig haha :) Så fina miljöer och härlig musik dessutom. Och roliga karaktärer! Så är man ute efter en feel-good film tycker jag inte att man ska påverkas av den dåliga kritiken - utan istället gå å se den! TACK mammi och pappi för en bra kväll ♥

Nu ska jag strax gå å lägga mig i sängen, får se till att inte sova allt för länge imorgon. Jag och A avslutar med en film, skönt att kunna ligga i sängen å kolla så man kan somna om man vill :D Imorgon åker min kära syster och hennes sambo till Egypten, usch och fy vad fuskigt! Önskar dom iaf en trevlig semester (:

Gud vad jag är tjäck (stavas?!) och glad haha. Förlåt mig ni som blir trötta på mig, men visst är det trevligt att vara glad ibland... Har tyvärr på tal om något helt annat ingen "före-bild" på min bloggdesign, men nu börjar iaf den nya fixa till sig! Vad tycks?

Godnatt kära vänner.

Middag och bio

Nu drar vi iväg på middag med m+p, sedan väntar Änglagård på bio. Någon som sett den? Hoppas den är bra :) Något pluggande blev aldrig av idag dock, fy på mig. Tiden flög iväg - någon annan ursäkt har jag inte. Imorgon smäller det! Eller, imorgon ska jag plugga iaf höhö.

Hoppas ni har/får en trevlig lördagskväll! Kraam

Sedär, ja

Då var man hemkommen från gymmet! Hann knappt fråga Elin om hon tänkt träna innan vi möttes i korsningen för en promenad till gymmet. Tog det hyfsat lugnt, 30 minuter på crosstrainern var jobbigt men gött. Sen fick Elin lite rundvandring i gymmet av mig - inte för att jag är något proffs - men jag gjorde mitt bästa för att visa hur maskinerna fungerar. Nu har jag fått i mig en omelett med skinka och champinjoner också, och sinnesstämningen är på topp.




Host, host

Nyss gått upp, sitter och är lite (läs ganska mycket) irriterad på min hosta som aldrig ger sig. Inte snuvan heller för den delen, men hostan är värre för det kliar så förbannat i halsen. Inte okej!

Fredagskvällen spenderades först hemma - tog tag i min stackars gran som började se ledsen ut och klippte ner den och slängde ut den. Skönt! "Nu är glada julen slut, slut, slut" :) Ska upp på vinden senare och hämta ner kartonger osv till julgrejerna, sen är dom puts väck! Sen drog jag och Kathy till Emma och umgicks med lite damer (Emma, Sara, Marie, Johanna, Linda, Kathy och jaag). Kollade Let's Dance och diskuterade om dom har slut på kändisar nu?! Jag tror det. I vilket fall var det en trevlig kväll! Avslutade kvällen med en film med älskling, 127 hours, som var helt okej! Värd att se iaf, men man får inte vara för trött för då finns nog risken att man somnar haha, vissa delar var lite sega. Den är baserad på en sann historia och det gör alltid filmer så mycket bättre tycker jag :D

Det blev inget läsande igår på kvällen eftersom jag pluggande mellan tio och fyra. Då tyckte jag att jag var värd en ledig fredagskväll!. Nu däremot ska jag äta lite frukost och sen öppna böckerna. Förstår ni, Linda pluggar på en lördag =) Får jag med mig någon till gymmet går jag nog dit en sväng (gud va jag tjatar om att jag borde träna, och jag gör det aldrig. Vill bli frisk!) och sen ikväll ska jag och A äta middag och gå på bio med mamma och pappa :)

So long, Lindsy

Tubulussystemet

Sitter och pluggar på biblioteket i Väners med Christoffer, varit här sedan 10. Tog en riktigt god välbehövlig lunch på Kopparn förut dock, och nu är Christoffer och ändrar P-skivan på bilen - så jag passar på att slänga upp en inlägg :)

Läser massvis om njurarna bland annat, sjukt krångligt en del, men men. Hoppas något stannar kvar i min lilla hjärna! Får se hur länge vi sitter idag, minst en timma till skulle jag gissa, och sen ska jag nog bara chilla faktiskt. Borde dock träna!!

Back to business!

Goodnight sweetheart, well, it's time to go

Nu har jag krupit ner. Ska somna till något trevligt avsnitt från kanal5play.se tänkte jag. Inatt ska jag bannemig inte drömma några mardrömmar!!

Bloggen får se ut som den gör ett tag, jag har inte tid för det. Hann dock med att slänga ut julen - till viss del. Granen och julstjärnan får vara kvar ett tag, tills jag orkar ta tag i det.

Godnatt!
Med kärlek, Linda

Gaaaah

Okej, hela min blogg har gått bananas!!! Designen är helt cp - '"svårt" att missa. Suttit i typ en timma och grejat och försökt få ordning, men det var en timma värdefull plugg-tid, så ni skiter jag i det här. Jag vill ha tillbaka min gamla design :(

Update: Fixat och trixat lite till såhär på kvällskvisten - kanske kan bli bra tillslut om jag får ordning på det. Vad tycker ni om headern?! Bättre eller sämre än innan?

Ugnsbakad fylld aubergine

Då var man mätt och glad - mmh va gott det blev!! :) Kolhydratsfattigt och nyttigt!

Här har ni receptet:
Ca 400 g köttfärs
En mellanstor aubergine (vi tog en stoor, blev proppmätt!)
En paprika - valfri färg
En gul lök
En zuccini
Färska champinjoner
Kryddor (exempelvis basilika och persilja, och salt och peppar förstås)
Riven mager ost

Stek köttfärsen
Dela auberginen på längden och gröp ur båda delar (se till att det inte går hål på skalet)
Skär "fruktköttet", paprika, lök, zuccini och champinjoner i mindre bitar
Stek grönsaksblandningen i lite olja
Blanda allt med köttfärsen och krydda
Fyll de urgröpna auberginerna med blandningen och strö över riven ost
Grädda i ugn på 200 grader i ca 20 minuter

Servera gärna med någon sås - vi gjorde egen av creme fraiche, vitlök och franska örter

Det blev ganska mycket köttfärs- och grönsaksblandning över (som inte "fick plats" i auberginerna - och som man inte hade orkat ändå) så egentligen skulle man väl kunna räkna receptet för 4 personer. Men då behövs ju såklart en till aubergine så alla får äta ur var sin :D

Nu ska jag återgå till tentaplugget - skönt med ny energi i magen!

Matpaus

Nu kom min babe hem från att ha handlat, så jag tar en paus i pluggandet och lagar lite mat. Blir att prova på något nytt idag, ugnsbakad fylld aubergine :) Berättar sen om/hur lyckat det blev!

Plugget går förövrigt bra, men tar lång tid. Bara att köra på!
PUSSKRAM

Sjusovare och mardrömmar

Idag sov jag för länge - aaalldeles för länge :( Dessutom drömmer jag bara massa sjuka mardrömmar. Inte alls kul. Har varit så några dagar nu, bara dåliga saker och dessutom minns jag mycket mer än vanligt - drömmer man mer då?

Igår blev det lite spelkväll i Kathrines lägenhet, jag och Lisa vann 50 spänn på en trisslott (höhö) och åt varma bär med kesella. Mums! Kathy och Elin med sina bantningskurer var tråkigare däremot (för det är ju såååå onyttigt med enprocentig kvarg och osockrade bär) =) Frågesport var vi hursomhelst ganska dåliga på!

Nu är det plugg som gäller. Skräll att jag skriver det här haha. 





Powernap

Efter en stunds pluggande blev det drygt en timmas sovande. Oops! Jag är inte van att gå upp tidigt 3 dagar i rad!!!! Nu äter jag cashew och fortsätter plugga. Ingen träning för mig idag heller...

Jag i lugg, hiss eller diss?



Ni är dåliga på att kommentera hörrni! ;) Orkar ni inte kan ni alltid "gilla" här nedan genom facebook. :D

Rea

Jag är sugen på att handla rea-kläder! Sitter och smygkikar på Nelly, finns allt en hel del fint! Hatar att det ska kosta pengar att skicka tillbaka kläderna. Annars hade man kunnat klicka hem massa, och sen bestämma sig när man provat!

Varit i skolan idag, sista redovisningen för kursen. Skönt! Nu är det bara 100% fokus på tentan. Ska dra igång här alldeles strax. Fortfarande svårt att lägga upp det på något bra sätt tyvärr.... Sen ska några kompisar å träna senare, och jag borde verkligen hänga på. Men vi får se! Och så är det "spelkväll" ikväll - jag vill vara meed. Men jag får prioritera skolan, pluggar jag duktigt fram tills dess kanske jag kan unna mig lite socialt umgänge... =)

Här kommer lite bilder från juldagen och nyår!

Fina blondiner det där minsann!

Så härlig bild!


Linda, Emma, Kathy


Haha 2011 års julkort?

Fina Johanna på nyår


Dukning / förrätt


Sötaste!!


Suddig bild...


Fam. Karlsson/Svensson :)


2011-puss



Nu: plugg.
So long, Lindsy

...

Kanske ångrade mig med bilden där inför mitt mål - såhär hade inte vart fy skam att se ut. Vilket hade ni föredragit? :D



Finbesök

Hellu!

Om en halvtimma kommer fina Rebecca hit. Oj va längesen det var jag träffade henne! Usch och fy. Men nu äntligen :) Blir en massa snack och lite tedrickande skulle jag tro.

Just nu är jag lite bitter dock, av olika anledningar.

Har iaf varit i skolan idag (det var det jullovet) med bästa studiegruppen och fixat färdigt inför stort seminarium imorgon. Ska läsa igenom några gånger nu innan Beccy kommer, och sen försöka hinna plugga mer ikväll. Många tjejor man vill hinna träffa nu innan de åker tillbaka till respektive boställen, och det är svårt att kombinera det med plugg :( 

Om jag glömt att säga det startade jag för övrigt mitt nya liv idag, för sjuttioelfte gången :D Och till min glädje hade även Evelina tänkt ut samma sak, så nu har jag stöd höhö. Så lite kolhydrater som möjligt (klarat mig helt utan hittills idag), INGET godis, chips, glass, sötsaker och ingen läskeblask. Och mer träning förstås, men först måste jag bli frisk. Nu kör vi!!!




Gott nytt 2011!

År 2011 är här, och året började med en riktig slappdag. Igår var största ansträngningen att gå och hämta pizza, höhö :) Fast bara det kändes ordentligt i både kropp och huvud. Mår lite bättre idag iaf! Jag och älskling låg och kollade Greys Anatomy heela dagen, så nu har vi bara ett avsnitt kvar att säsong 6. Sjukt bra serie, men tråkigt när det inte finns något mer att kolla på!!

Nyårsfirandet var lyckat, många näsdukspaket gick åt för mig men annars klarade jag mig fint igenom kvällen utan större problem =) Vi åt god mat, spelade M.I.G. och gjorde quiz, dansade (mest med 3-åriga Joline:)) och skålade in det nya året. TACK alla för en bra kväll!

Nu är det plugg plugg plugg som gäller, jag ägnade inte en enda tanke åt det igår, så nu gäller det. Nu har jag inget val. Jullovet är över redan imorgon, och kanske får det mig att inse ännu mer att det är dags nu. Att det bara är 11 dagar kvar till tentan.

Hoppas ni haft en bra start på det nya året!
Med kärlek, Linda



RSS 2.0