Krupit ner

Så skönt det är under täcket :) haft en riktigt bra dag idag, kul att vara tillbaka i skolan igen - efter typ 4 veckor (av praktik och hemtentaskrivande) - sånglektionen var himla rolig och gick jättebra, jag har hunnit med att tvätta och storhandla, och dagen avslutades hemma hos Cassi. Mys! Nu ska jag läsa lite VeckoRevyn innan jag somnar, som utan min vilja trillade in i brevinkastet idag eftersom jag glömt av att avsluta en "prova-på-prenumeration".. Så nu får jag betala för nummer jag egentligen inte ens vill ha :( men men! Nu är den ju där den är och då är det ju lika bra att läsa haha. Godnatt mina vänner.

Ny bil

Igår fick Adri sin nya bil!!!! :D Och jag fick provköra såklart ;)



Slowgoin'

Senaste veckan, eller de senaste 7 dagarna hur som helst, har gått riktigt långsamt. Väntar bara på att få vända almanackan till april! Tentaskrivandet gick iaf bra, jag var hör och häpna färdig onsdagkväll. Med lite finslip på torsdagen :) Resultatet dröjer skulle jag tro, men nu är det gjort iaf. Helgen var otroligt lugn, jobbade lite på Scorett men annars hände inte mycket intressant. Filmmys hemma hos Linda i söndags.

Idag är det onsdag och jag sitter i skolan. Ny kurs har börjat, tiden får utvisa hur den blir. Första föreläsningen nu och den är väl, hyfsad... Oerhört lätt dock att sitta och greja med annat! Men det är ju iaf lite socialt att vara i skolan haha. I eftermiddag ska jag på min sista sånglektion. Ska bli jättekul, men inte kul att det är den sista. Och ikväll ska jag träffa Casandra ♥ 

På fredag åker jag till Oslo för att hälsa på min goa Alexandra :) Ska bli så himla kul och mysigt, längtar verkligen! Hoppas på sol, kanske ett (eller ett par) glas rosé för att, i så fall, fira att våren är här?! Jag som aldrig har varit i Oslo tycker att det kan vara dags nu, höhö. April blir en sjukt fattig månad för mig, men en tripp till Norge får jag väl unna mig. Blir mer och mer irriterad för varje dag som går angående studielån och studiebidrag. 4000 kr i maj, som ska räcka hela juni. 0 kr i juni, som ska räcka hela juli (då man dessutom redan levt på minus en månad). Och sen i juli lite lön från junis sommarjobb - men hur mkt kan det bli med tanke på att sommarvikariet börjar runt den 20e...? Ja, jag tror ni fattar. Denna kurslitteratur också som man ska ha förbättrar inte situationen. En liten fotnot - hur kan man lägga ut begagnad litteratur för HÖGRE PRIS ÄN NYPRIS??? Idioter (: Skatteåterbäring är min räddning i år!!

Ska kämpa med att stå ut en dag till av mars, sen är det äntligen 1 april :D Hej vår och uteserveringar!!


23 mars 2011

Vilken skön morgon! Vaknade strax innan 8 men låg kvar i sängen bredvid sambon ända tills nu i princip :) Kollade Sofias Änglar, mailade lite (från iPhonen såklart, haha) och bara slappade. Gött! Och nu slog det mig precis att det är april om bara drygt en vecka. Vilket betyder att det inte är långt kvar till sommaren!!! Dessutom kommer Martina hem i början av maj - whoop whoop! :D

Ska läsa tidningen lite här (det behöver jag) och dricka en kopp te - sen dra igång med skrivandet. Som sagt, skriva skriva skriva är det som gäller idag. Vet inte om jag ska ha sånglektion idag eller ej, har bara en gång kvar tyvärr, men ev blir den nästa vecka istället. Annars ska jag bara ta mig till gymmet också någon gång under dagen/kvällen. 

So long.

Läggdags

Jag lyckades inte med mitt plugg-mål idag :( fy på mig! Skrev lite på hemtentan i förmiddags, men inte tillräckligt. Jag får helt enkelt skriva mer imorgon istället... Kom hem från skolan vid 4 och sen åkte jag ju och tränade småttingar mellan fem och sju, och efter det blev det lite airtrack-träning för mig själv till klockan 8. När man väl kommit hem då och duschat och ätit - och klockan är typ halv tio - är det sjukt svårt att liksom BÖRJA plugga igen. Så jag skyller på det. Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen. Avslutar dagen med något trevligt från kanal5play :)

Med kärlek, Linda

Fredagsoutfit

Ger er en snygg bowlingpose från i fredags.

It made my day

I dessa fattiga studenttider var det skönt som tusan att se att man får tillbaka pengar på skatten i år.. woho, it made my day! :) 

Var uppe vid 8 idag, bra gjort tycker jag. Har dock inte skrivit så värst mycket på hemtentan än för dagen, det går lite segt. Igår gjorde jag klart första delen, och idag måste jag bli klar med del 2. Det är bara att bestämma sig och tänka positivt höhö... Ska åka till skolan vid 12, då är det dags för seminarium. Och i eftermiddag blir det barngympa. Kanske lite träning för mig själv också!

Magen mår bra igen iaf - puh. Höll mig inne hela dagen igår så det ska bli skönt att komma ut lite idag, solen lyser ju dessutom. Nu verkar våren äntligen börja komma på riktigt (:

Snyggt till den kommande årstiden! Bild SofisMode.



Magsjuka

Hej på er! Gårdagens tripp till Göteborg blev inte riktigt som vi tänkt oss... Jag fick magsjuka när vi precis var framme och med en 2-månaders bebis och en gammal farmor på 91 år kände mamma och pappa att det var bäst att hålla sig borta. Så inte ens dom hann kalasa :( Vi hann dock hälsa på mormor och morfar - hoppas bara jag inte smittat dom! Nu mår jag bättre, febern är borta och jag har fått i mig en rostad macka och en skorpa. Woho! ;) I vilket fall är det ju typiskt att man ska drabbas just när man ska på kalas. Men att åka bil är ju alltid kul höhö... Ska nog strax åka hem (sov nämligen hos mor och far så att någon kunde ta hand om mig hihi) eftersom jag har en hemtenta att tänka på.. Vid 1 kommer min A hem också :) eller så funderar jag på att sätta mig på altanen här på Onsjö och sola ansiktet haha. So long, Linda

Kalas

Kvällen igår var riktigt trevlig, det blev rätt lugnt (jag var dessutom chaufför) men vi åt himla god mat och det var skoj att spela bowling :) många skratt och mycket prat också - en riktig tjejkväll! Nu sitter jag i bilen med mamma å pappa påväg till Göteborg. Ska först hälsa på mormor och morfar och efter det vidare på kalas för min kusin som fyllt år. Ska även få träffa mitt 2 månader gamla kusinbarn :) mys! Kände att jag inte hade så mkt för mig helt ensam hemma en dag som denna, så därför passade det bra med lite qualitytime med mor och far också! Var på box på gymmet i morse också - sjukt roligt :D jag å thilda körde gärnet. So long, Linda

Thaimat och bowling!

Den här dagen har gått helt sinnessjukt fort! Jag har promenerat, varit på spinning + gymmat lite, duschat, varit på Överby (idag igen) och köpt en pilatesboll för mina knäövningar, handlat 3 varor på Kvantum (vilket tog en hel halvtimma - hej fredagskö!) och nu bytt om inför den kommande kvällen. Vart tog min lediga dag vägen? Vart tog hemtentaskrivandet vägen? :( Skitans! Får börja på söndag helt enkelt. 

Nu väntar en "avskedskväll" för Mathilda som ska åka till England i 3 månader. Vi ska käka thaimat och sen dra vidare till Buddys för lite bowling å så :) Trevligt trevligt! Kör på höga svarta shorts (lånade av bästa Elin) och svart spetsbody, till det mina Pistols-kopior från Scorett! =) Kan hända att jag lägger upp någon bild imorn eller så!

With love, Linda ♥



Morgonpromenad

Sitter å läser tidningen vid köksbordet och tar det lugnt, skönt! Kom nyss in efter en timmes promenad med Dustin. Snön har kommit igen, segt, men ändå gör det mig inte så mycket. Den smälter nog bort snart! Var helt underbart nere vid skräcklan idag, inte en vindpust och alldeles tyst och skönt. Nästan inte en människa ute heller, jag bara gick runt och njöt :) Lite fågelkvitter var det enda som hördes! Nu ska jag åka bort till gymmet för en timma spinning. Är lat och tar bilen... Ska göra mina knäövningar också som jag fick igår av naprapaten, har bara två än så länge men ska tillbaka på torsdag igen. Problemet är broskbitar i knät som bildats för att jag stabiliserar fel, så nu måste jag träna upp knä- och bäckenbottsmusklerna ordenligt. Sen ska jag till en ortoped för magnetröntgen (sjukt lång väntetid) eftersom man kanske behöver skrapa bort det skadade brosket. Låter trevligt va :) Over and out.

Längtan

Gud vad jag längtar till våren och sommaren nu! Det är jag ju inte ensam om, men ändå. Tänk bara ben, promenader, solning, fest, grillkvällar och GLÄDJE! Håller ni inte med mig om att man ser så många fler leenden runt omkring sig på sommaren än på vinterhalvåret? Hur som helst :) Körde som sagt min babe + två andra respeppade grabbar till Göteborg i morse och efter det har jag hunnit med promenad nummer 2 för dagen med Durre, tvättat 2 maskiner lakan och handdukar plus mina converse, varit hos naprapaten - och på Överby och slösat lite pengar på Scorett. Nu är Hilfigerskorna mina!!! :) Nu ska jag få i mig nåt att äta, ge Dustin mat och sedan gå en kort sväng med honom innan jag drar till barngympan. Efter det blir det nog en sväng till gymmet och ikväll filmmys med Linda. Hyfsat fullbokad dag, huh? Hemtentaskrivandet sköt jag visst upp till imorgon...

Bedtime

Krupit ner i vår nybäddade säng, sköönt! Adri är som vanligt uppe längre än mig så jag får stå ut med att somna själv - ikväll igen ;) Sånglektionen gick fint, har verkligen en himla bra lärare! Sedan spenderade jag, Mathilda och Malin kvällen med att dricka te, baka chokladbollar, spela spel och prata. Mys! Imorgon åker älskling till Tyskland för att dricka öl och kolla på fotboll så jag får klara mig själv i helgen. Ska köra grabbarna till flygplatsen och eftersom jag är hundvakt blir det därför tidig uppgång! 06.45 ringer klockan. Godnatt kära vänner!

Vårsol

Hej hej hej! Hur mår ni?

Idag lyser solen utanför fönstret, och jag har redan varit ute på två promenader. En i morse på en halvtimma, och en tillsammans med Linda alldeles nyss, på en timma. Visst är det härligt! Dock har inte förmiddagen i övrigt varit något vidare. Solen ska ju göra oss glada, eller hur är det?!

Nu är min praktik färdig - jag har verkligen haft 3 lärorika veckor! :) Fått göra massvis med saker och är supernöjd. I sommar ska jag tillbaka, men då får man lön för mödan också höhö. Annars rullar dagarna på, det är dags för hemtenta nu och med bara drygt en vecka kvar till inlämning ska jag se till att börja imorgon. Helt kommit ur pluggandet nu med så lungt i skolan under dessa veckor! Va lätt det är...

Min största motgång just nu (för sådana har vi väl alltid allihopa?) är mina knän som inte alls verkar trivas på min kropp. Kanske lika bra att skära av benen vid låren? Nej usch, så farligt är det som tur är inte - men trappor är något jag bävar för, och springa ska vi inte tala om. Är det meningen att man vid 22 års ålder inte ens ska kunna springa till bussen? Att man som 22-åring ska behöva stödja sig på trappräcket för att komma ner till bottenplan i lägenhetshuset? Imorgon ska jag i alla fall till en naprapat på Rygg- och Ledkliniken i Trollhättan och jag hoppas att det kommer ge resultat. Helst av allt ville jag komma till ortopedläkaren, men då är det förstås mer väntetid. Och ska man gå den billiga vägen genom vårdcentralen får man uppenbarligen vänta flera månader. Så nu ger jag detta en chans och hoppas på det bästa. Vi får se vad han säger imorgon. Kommer känna mig riktigt besviken om jag kommer hem med ett papper på övningar jag behöver göra för att träna upp knäna - lika förvirrad som innan :(

Måste berätta lite om tävlingen förra helgen också ju! :) Mina knän klarade dagen och det var riktigt roligt!! Kom hem med TRE guldmedaljer runt halsen - trött, nöjd och stolt. Kan ju lägga till att jag alltså bara var med på de grenarna mitt lag vann i, höhö. Allt för att skryta. :) Bild kommer häär!



Nu ska jag ta och byta lakan, hade hoppats på att få tvättat lite idag men det var fullbokat nere i tvättstugan så jag får ta det imorgon. Har ju lyxen att ha tvättmaskin i lägenheten, men lakan och handdukar tvättar jag ändå alltid där nere. Borde få tummen ur och gå bort till gymmet också, men har verkligen ingen lust till det idag. Någon som känner samma?

Ikväll är det dags för sånglektion också, har bara varit där 3 gånger för förra veckan hade jag ont i halsen. Är fortfarande snuvig men idag får det gå. Efter sånglektionen tar jag med Dustin (är hundvakt) hem till Malin för lite onsdagsmys.

So long, Linda

Jag i London när jag var där i januari och hälsade på min gamla värdfamilj!


Me like


Scorett, Tiamo, 499:-

I helgen jobbade jag både lördag och söndag, och jag vill ju köpa hela vårsortimentet. Obegränsat med pengar - JATACK!

Hade inte tackat nej till dessa heller...
Scorett, Tommy Hilfiger, 699:-

Morgonrapport

Godmorgon! :) sitter på praktiken å väntar på att vi ska ha rapport. Jag är riktigt imponerad över mig själv, har kommit upp innan 6 hela veckan nu - det trodde jag aldrig höhö. Trivs verkligen jättebra här så det kommer nog bli perfekt att va här i sommar. Alla undersköterskor är så goa :) bra chef å som sagt jättebra handledare. Igår fick jag göra en intramuskulär injektion! Wooho ;) uppdaterar i eftermiddag igen, då är det heeelg!! :) vilket betyder sovmorgon imorgon! Pussochkram ♥

Bloggtorka

För er som undrar, förresten, så tror jag att min lilla bloggtorka beror en del på brist på inspiration. Och en del på att jag blivit en iPhone-nörd och oerhört sällan använder min dator nu för tiden. - Ja jag vet att jag kan blogga från mobilen...

Jag önskar mig talang i bloggdesign! Dom där kategorierna jag skapade för ett tag sedan gick det ju sådär med. Ska se om jag får tid någon dag till att sätta mig å pyssla lite. Ge mig tips på vad jag kan göra för att göra min blogg lite roligare! :) Mer bilder är ju redan ett måste, eller vad säger ni?

1 mars 2010

Här kommer en liten uppdatering!

Först och främst, hoppas allt är bra med er ♥ Ni är allt en del som kikar in här trots dålig update av mig! Troget :D

Var ska jag börja? Livet rullar på, skolan går fint och just nu är jag ute på praktik på äldreboende - jag har gjort mina två första dagar och jag trivs som fisken i vattnet :) Ja, nästan iaf! Äntligen får jag göra lite saker, jag har bland annat fått ta mitt första venprov på en patient (och inte på en studiekamrat, hehe). Har en himla härlig handledare och "kollegorna" verkar goa hela högen. Dessutom har jag fått sommarjobb där!! Yeeiy! Så jag är nöjd och hoppas på 3 lärorika veckor, och förstås 8 roliga veckor i sommar sen.

I helgen var jag och min babe uppe i Sälen - underbart. Tyvärr ville inte vädret vara med oss, så vi fick 3 dimmiga skid(snowboard-)dagar. Men vi var nöjda och glada ändå, och åå va mysigt det var att komma upp till stugan. Hann även med att inviga vår bastutunna med en öl i handen - kan det bli bättre? Riktigt mysigt dessutom att trängas på natten i 80-sängen, höhö.

Vad gör jag annars?
Jag tränar gympa 2-3 gånger i veckan, och lika många gånger på gymmet ungefär. I den mån jag hinner! På söndag, hörrni, ska jag TÄVLA! Huur ska detta gå?! Är riktigt taggad dock så det kommer nog bli grymt :) Nervös kommer jag vara så jag kräks, det var mer än tre år sedan jag tävlade i gymnastik. Mer än tre år sedan jag ställde mig framför tumblingen och trampetten, laddad till tusen med ordentligt med adrenalin i kroppen. En lyckospark kan jag behöva - jag är sjukt orolig att göra ett misstag och "förstöra" för resten av truppen. Bara för att jag är nygammal i gänget. Innerst inne vet jag ju med mig att sånt händer, och aldrig blir man arg - det är ju en lagsport (: - men just nu är det det som oroar mig mest ändå. Jag vill prestera helt enkelt! :D

Idag drog även barngymnastiken igång igen efter lovet, härligt. Får hjälp av goa Johanna nu när Carro å Cassi är ute å reser i stora vida världen. Sånglektion har jag ju varit på två gånger med, och imorgon är det dags igen. Kul! Är dock dålig på att ta mig tid att öva, så det får jag bli bättre på... Kanske beror det på låten. Vi säger så.

I helgen kommer bästa Carzan hem till Vänersborg, och då ska vi mysa minsann. Tusan vad jag saknar henne! ♥ Mina kära vänner Kathrine och Elin är dessutom och göttar sig på Gran Canaria, så jag är inte alls avundsjuk. Ge mig sommar!

Dags för en dusch, sedan är det minsann läggdags. Sambo jobbar natt och jag får krypa ner, i den desto större sängen, för mig själv.

With Love, Linda

RSS 2.0