1 september 2011

Hösten är här, skolbänken är en del av mitt liv igen, och jag tänkte åter börja blogga! Har fått lite inspiration och blivit sugen igen, haha. Dock funderar jag på att byta från blogg.se, men till vilken anledning egentligen?

Har haft en sommar som till största del har bestått av jobb. En vecka i Grekland på Zakynthos med min andra hälft hann jag dock med - u n d e r b a r t - och lite outfits bjuder jag på här:

linne/Bikbok, shorts/Topshop, skor/Scorett

klänning/Lager 157 (VILA), väska/lånad, skor/Bali

klänning/M Butterfly, skor/gamla från England

klänning/MonkiHar ni någon favorit? Min är utan tvekan nr 2 :) Gillar sista också - somrig och söt shortsdress från H&M.

Ska bli riktigt skönt att komma in i vardagen nu! Börja läsa alla bloggar igen haha och som sagt vara lite mer aktiv här på min egen. Jag har tusentals bilder att lägga upp! Fast det får komma efter hand, och jag lär minska antalet från tusen till 10 kanske, höhö. I övrigt innebär vardag för min del skola, träning (bl.a truppgymnastik:)), minitruppträningar (ledare), körsång (nytt för iår!), med mera... Har verkligen längtat efter att komma igång med träningen igen - med 3 jobb under sommaren fanns inte mycket tid över :( Men nu ni!

Idag väntar 2 timmar med minitruppen och efter det ska jag träna cheerleaders i gymnastik - kan bli intressant! :D

So long, Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0