Long time no seen.

Hellu! :) Hur kan tid gå så fort? Och så långsamt på samma sätt? Hur som helst så har de första två månaderna i skolan (framför allt oktober) bara flugit iväg. Har haft massvis att göra som ni vet, 3 tentor på 25 dagar, men nu är dom äntligen gjorda! Sjuuukt skönt. Vet att den första gick bra (vilken lättnad) men dom andra har vi inte fått svar på än. Håller tummarna! Hoppas på att det ska bli lite lugnare resten av hösten nu men det vet de tusan... Kommer ha en heeel del att läsa verkar det som, plus examinerande "case" typ varannan vecka. Sjukdomar står på schemat! Men det är bara att kämpa på:) ingen mer tenta förrän 4 januari i alla fall!! (tack för det datumet och ett "härligt" jullov btw...).

I övrigt rullar livet på. Jag hinner bara träffa mina kära vänner på helgerna (om ens det) eftersom vardagarna går åt till skola och plugg, barngympan och egen träning, körsång, mat och sömn. That's my life! I helgen hade vi kalas för Adri och så var jag iväg på tävling med gympan! Tävlade i fristående för första gången på över 4 år vilket var askul men nervöst! :) hade iaf en riktigt bra dag! Nu på lördag är det tävling igen och då ska även mina minitruppgymnaster tävla så det kommer bli en lååååång dag! Men det ska bli jättekul :) Eventuellt blir det marknadsfest på lördagkväll och isf kommer söndagen definitivt spenderas i horisontalt läge. Inte helt fel ibland!

Nu halvkollar jag Grey's (ÄLSKAR att nya säsongen släppts) men jag har redan sett avsnittet så väntar in Body of Proof istället. Sen ska jag kolla Bron! :D läser lite om astma och KOL i reklampauserna...

Hoppas allt är bra med er!
Med kärlek, Linda

Nedan: min bästa pluggkompis


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0